StarGames - Раздае бонусы!
Форум казіно без дэпазіту
|
13 лютага 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
107 Адказаў
|
7,542 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
опаа!а даўно памяняла тое?і як адразу пасля гэтага даслалі?а то ў мяне рублёвы.колькі дэпоў ужо туды ўліў і ніводнага бездэпа
Дзе-то тыдзень таму)
паглядзім што з гэтага выйдзе)паменяў на еўра)зараз глянуў у мяне акк у мінус 810 еўра аказваецца
ня слаба, ты яшчэ дэпаеш у гэтую шарагу???
што значыць шарагу?гэта адзінае ў свеце казіно з сапраўднымі гаминатарамі)не ўлічваючы квазар і іншых іх “дзетак”.Там абароты ого якія
прыкол у тым што дае на першы дэп а на наступныя тупа жрэ, сам у гэтым упэўніўся, депнуў у Квазар і Старгеймс
да ў мяне ні на першы ні на 21-ы))значыць калісьці дасць!
ну судзя па таму у якім ты мінусе ў іх) то я б і назваў гэта шарагой))
в джое тоже был в минусе потом отдало сразу вон сколько))
а я адкуль ведаю колькі))) у гаминатараў зусім усё па-іншаму з джоем не параўноўвай)) на невере класна за стар і гаминатор напісалі)))
канешне па-іншаму,калі ў джое аддала,то ў старгеймсе тым больш павінна даць!там куды больш гульцоў чым у якім то джое
толькі працэнт аддачы менш магу табе спасылку нават кінуць па гэтым
Гэта ў гаспадара ліцэнзіі на гэты софт)))
так што, думаю, зразумела, куды нашы бабкі сыходзяць
Нядаўна прышлi яшчэ 30 еўра, курс у іх дзіўны. 30 еўра палічылі за 31 бакс. Усё заліта ў Оушен. Далей буду заліваць калі дадуць у Ра6
а прыслалі з вэйджарам ці ўсё, што звыш бонуса?
я проста ў шоку ад іх, рабіў нядаўна дэп…ні разу нічога не прыслалі.
усё, што звыш бонуса + вейджар 100. Т.е. набіў, напрыклад, 60 еўра – магу 30 вывесці, а 30 буду далей адбіваць. І г.д.
Я ў іх даволі доўга быў зарэганы, перш чым атрымаў 1 бездэп. Усяго 2 бездэпы па 30 еўра атрымаў. Хутка днюха, з такімі ітэмпамі павінны да днюхі 100 еўра даць
блін да як яны там даюць,ужо столькі дэпаў,ніводнага вываду..хоць замазалі б 20кой
Такая ж хрэнь! Дэпазітаў на 600-700 еўра, а бэздеп нават на днюху не далі, СКОТЫ!
А яны там бездэпы даюць тым, хто не дэпаў, у мяне рахунак на жонку быў, там толькі адзін дэп быў, і вось часта шлюць на яго бездэпы.
я думаю чем больш і часцей дэпіш тым менш яны шлюць,навіщо ім заліваць гульца калі ён сам нядрэнна ліецца.калі б я зрабіў вывад разок то купоны б сталі прыходзіць
Та хрэн яго ведае, я адзін раз дэпанаваў і потым не стаў, але нічога не шлюць
Адзін раз дэпал , нядаўна 20$ прыслалі заліў усё
а колькі дэпал то?
Тое ж 20-ку, па-мойму, або 10-ку, не памятаю дакладна! Але не больш + мульцікі ёсць і там дэпал, але бонус на адзін прыйшоў, ды і толку то – усё роўна заліта