Стамленасць з-за вялікага выйгрышу
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
20 снежня 2023 г.
ад
Misha55
|
17 Адказаў
|
413 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Жанчына са Шатландыі пасля выйгрышу ў латарэю расказала, што стамелася ад бяздзелля. Паводле Джэйн Парк, яна падумвае ўладкавацца на працу.
Джэйн Парк у 17 гадоў выйграла мільён фунтаў стэрлінгаў пасля таго, як упершыню купіла латарэйны білет. Праца ёй была ўжо не патрэбна. Аднак праз чатыры гады дзяўчына паскардзілася на стомленасць ад бяздзелля ў сацсетцы.
«Мы з сяброўкай так стаміліся нічога не рабіць, што падумваем ўладкавацца на працу», – напісала яна.
Па словах шатландкі, ёй надакучылі новыя машыны, падарожжы, пластычныя аперацыі і нерухомасць. Цяпер яна хоча трохі папрацаваць.
Заелася)
Мне б так стаміцца)))Усім дабра!
Хіба ў яе няма якой-небудзь мары? А ж магла б яе і рэалізаваць… Ці заняцца самаўдасканаленнем, ці дапамагчы тым, хто мае патрэбу, ці завесці сабаку і клапаціцца пра яе самастойна (калі болей не за кім). А можа, у яе проста сканчаюцца “бабкі”)
У 18-20 гадоў трохі інакш жывеш, а тут яшчэ і вялікія бабкі ўпалі. Тусавацца і пражигваць жыццё толькі хочацца ў гэтым узросце, а не сабаку выхоўваць)
Такія розныя дзяўчулі сустракаюцца, усё залежыць ад асяроддзя выхавання. Ёсць разбалваныя, хатнія, сустракаюцца і мэтанакіраваныя, а ёсць і….)
Не ведаю, калі б мне пашанцавала то я б у падарожжа адпраўіўся бы, хоць не назад у лудку, а для душы:)
@amernmes.Гэта ўсё мы так думаем, што зрабілі б так ))а як Бакы ў кішэні ўвогуле па-іншаму робім )
@amernmes падарожжа ў казіно ў Сочы)
@misha55 Што-то яна разгулялася на 1 лям усяго?! І нерухомасць, і машыны, і падарожжы, і пластычныя аперацыі? Маўляў, быццам гэта ўсё капейкі каштуе.
«Каханне і галубі»: «Што ты, Надюх, разгулялася, на двадцатку-то».
То бок шаурмічную на гэтыя грошы яна не дадумалася адкрыць?
Мда, бедолага. Жадаю нам усім стаміць ад буйных выйгрышаў, а то якось занадта весела жывецца
Мне б так стаміцца 😀
Колькі можна было б пачаць, музыка, фільмы, хобі, як ад гэтага можна стаміцца
Блін, спачуваю ёй, столькі перажыла(
@p-cuzmina ад вялікага выйгрышу немагчыма стаміцца. Справа ў тым, каб куды-небудзь яго патраціць з карысцю