Стаўленне да гульцоў казіно Z
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
12 March 2021
ад
Timur.corona
|
100 Адказаў
|
3,765 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Цалкам згодзен, у мяне быў статус пачатковы і хацеў дэпанаваць пад бонус на першы дэп, гуляў там часта, але дэпазіты былі маленькія і не давалі атрымаць гэты бонус, дак вось калі захацеў дэпанаваць пад бонус, сказалі тое ж самае – вы цалкам выключаныя з бонуснай праграмы без тлумачэння прычын, у тэлегу сказалі тое ж самае (больш там не гуляю
Я, Серёга, нікога не абараняю. Ну той жа Тимур і галгарус тыкаюць свае рэфкі. А як скардзіцца, бягуць на сайт. Што, ім Слава мусіць пытанні вырашаць? Няхай не скардзяцца
Ды я і не скарджуся проста такая сітуацыя з гэтым казіно ёсць і я проста пацвердзіў так як сам таксама патрапіў,але я нічога не страціў
Ты дзе тут скаргі ўбачыў? Тимур апісаў гісторыю для гульцоў, каб іншыя не траплялі на гэтым! Пытанне тут увогуле ні з кім, і нікому вырашаць не трэба, тым больш табе пра што-ці хвалявацца, сядзь роўна, яно ўжо вырашана! З гэтым казіно пытанне закрыта назаўсёды…
Такая ж гісторыя была 1 х слот ён абузіў на ўсіх валютах гэтую кантору яго забанілі . Ці я не правы?
Вы хацелі паімець гульцоў па вашых спасылках . Вось і самі церпіце.я іх не стример. І партнёраў не браў. Хацелася зарабіць .ну няма чаго мазгі людзям ябаць
Ты дзе бачыў, каб мы свае рэфкі тыкалі, умнік? у нас у кожнага свой канал і там ўсе нашы рэфкі, і пасля гэтай сітуацыі я адразу закрыл з імі ПП, а па-другое ты дзе і калі бачыў, каб мы беглі сюды скардзіцца? я ўвогуле тут упершыню тэму адкрыў з папярэджаннем гульцоў, ці ты за тое, каб людзі маўчалі пра сітуацыі ў казіно? ты ж сам у телеге і сядзіш у нас у каналах, нас ведаеш, што шыфруешся там – напішы нам і пагаворым замест таго каб тут лухту нясьці
Так, я гляджу, ты шмат ведаеш, сітуацыю з 1хслот я недапавёў сюды і шкада, там у сапорце наўпрост дазвалялі мяняць валюту і адыгрываць той жа промакод і ў мяне дагэтуль скрыншоты засталіся, а ў выніку самі ж і забанілі і не толькі мяне, ты ў тэлеграме хто? назавіся, сядзіш тут пад іншым нікам, а там маніціш, гляджу
Па-першае, так, ты не правы! Забанілі яго па іншай прычыне. Па-другое, ты б хаця б пісаў нармальна! Па-трэцяе, ты з якой мэтай тут гэта пішаш, смс набіваеш ці што, якая мэта)))) Калі б Цімур або я хацелі парэшаць пытанне, мы б і без форума яго вырашылі, а гэтая тэма для гульцоў, каб ведалі! Пра рэфкі нешта гаворыш, Цімур увогуле пад мной зарэганы быў))) мне б, калі б я турбаваўся пра рэфкі, увогуле маўчаць))) але я заблакіраваў іх партнёрку, бо не хачу нават мець справу з такімі казіно і прапаноўваць гуляць у іх, рэкламуючы іх! І так, у адрозненне ад іншых душэўных стрымераў, якія стрэмаюць для душы))) я не ліцемернічаю, а кідаю рэфкі, як ты сказаў, але кідаю ў свае рэсурсы як хачу, як і ўсе іншыя, хто трымае свае рэсурсы!!!))) Ці нешта не так??))))
Ды я гляджу, ты шмат ведаеш, сітуацыю з 1хслот я неданёс сюды і шкада, там у сапорце напрамую дазвалялі мяняць валюту і адыгрываць той жа промакод і ў мяне дагэтуль скрыншоты засталіся, а ў выніку самі ж і забанілі і не толькі мяне, ты ў тэлегe хто? назавіся, сядзіш тут пад іншым нікам, а там маніторыш гляджу, вось скрыншоты ад 1хслотса, потым яны выправілі гэты момант
Чаму вы ў казіно пажыццёва ў косеках, а я там няма. Можа што не так робіце? Раз вас жа баняць
таму што ты буквар скурыў паходзе)))
Ну да рускую не ведаю .а па-беларуску можам паагаварыць. мову ведаю.
А дзе мяне забанілі акрамя 1хслотса? і доказ я вышэй падаў пра гэтую сітуацыю
Ну і тут . Скажы што ён не стрыміў іх і ты нават па яго партнёркі зарэгіўся. Вот нафіга прыходзіць на форум. І вашы косякі разбіраць. Вы партнёры так і вырашайце пытанні. Вы хочаце паімець з партнёркі і яшчэ на форум залезлі
ты адэкватна сфармулюй свае прэтэнзіі, якія тут ты напісаў
Дарэчы, у мяне ніколі не было праблем ні з адным з казіно, калі што! але ты сфармулюй сваю прэтэнзію! рэфкі – так рэфкі ўсюды і тут на форуме таксама рэфкі, што ж ты тут паліруеш сваёй мовай і пра рэфкі не кажаш))) ты што хацеў))) ці на абарону кінуўся што ці)))
Такія партнёры нікому не патрэбны
нам не трэба вырашаць ніякіх пытанняў ні з кім!!! для тых, хто ў танку!!! гэтую тэму паднялі для гульцоў, каб ведалі пра такія выпадкі тыя, хто не ведае, і дзяліліся тыя, хто ўжо сутыкнуўся
Скажу табе. Ва ўсю праўду. Нафіг вы свае спасылкі трасьце, калі пытанне не можаце вырашыць. І прыйшлі на форум
выше писал)) тогда для тех кто в бронетранспорте)))) повторюсь – нам не трэба вырашаць ніякія пытанні з кімсьці, тым больш з партнёркамі!!! гэтую тэму ўзнялі для гульцоў, каб ведалі пра такія выпадкі тыя, хто не ведае, і дзяліліся тыя, хто ўжо сутыкнуўся
Падкажы ідэальнае казіно, дзе ёсць бонусы – я туды дэпну
я думаю, далей з табой працягваць размову няма сэнсу)))
Я не аб’юзіў гэтыя прома як Тимур у іх упераўся я гуляю на свае.ён іх рэальна аб’юзіў
Ты сябе чуеш што нясеш?я тут не сваю праблему выклаў каб яе вырашылі а папярэдзіў гульцоў што з імі можа на высокім статусе калі будуць плюсваць здарыцца, ты прачытай уважліва калі што не зразумеў можа са другога раза зразумееш, прычым тут стрымы і партнёрства ўвогуле,
Вельмі хацелася б па гэтым пачуць . Лектора ўсюды перамагае і статус платынум і чаму яго не блокуюць. Ну і многія тут удзельнічалі ў турнірах.И статысы, напэўна, таксама ёсць.