Стаўленне да гульцоў казіно Z

Абмеркаванне онлайн-казіно | 12 March 2021 ад | 100 Адказаў | 3,765 Праглядаў | 11 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
169
Публікацыі
1 548
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12.03.2020
Timur.corona, 12 March 2021
Усіх вітаю, я гульнярок казіно зет з сапфіравым узроўнем (на паўдарозе да брыльянту), гуляю больш за паўгода, правілаў казіно не парушыў, акаўнт адзін, папярэджанняў ні разу не было. Речь пра стаўленне казіно да гульцоў, якія даўно ў іх: я актываваў чарговы промакод на 5500х25, у працэсе адыгр [...]

Цалкам згодзен, у мяне быў статус пачатковы і хацеў дэпанаваць пад бонус на першы дэп, гуляў там часта, але дэпазіты былі маленькія і не давалі атрымаць гэты бонус, дак вось калі захацеў дэпанаваць пад бонус, сказалі тое ж самае – вы цалкам выключаныя з бонуснай праграмы без тлумачэння прычын, у тэлегу сказалі тое ж самае (больш там не гуляю

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
Serega_stream, 15 March 2021
Цалкам згодзен у мяне быў пачатковы статус і хацеў депнуць пад бонус на першы дэп гульняў там часта але дэпы былі малыя не давалі атрымаць гэты бонус, так вось калі захацеў депнуць пад бонус сказалі тое ж самае вы цалкам выключаныя з бонуснай праграмы без тлумачэння прычын у телеге сказалі тое [...]

Я, Серёга, нікога не абараняю. Ну той жа Тимур і галгарус тыкаюць свае рэфкі. А як скардзіцца, бягуць на сайт. Што, ім Слава мусіць пытанні вырашаць? Няхай не скардзяцца 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
169
Публікацыі
1 548
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12.03.2020
maks8610, 15 March 2021
Я, Сярога, нікога не абараняю. Ну той жа Цімур і галгарус тыкаюць свае рэфкі. А як скардзіцца бягуць на сайт. Ім што Слава павінен пытанні вырашаць? Няхай не скардзяцца 

Ды я і не скарджуся проста такая сітуацыя з гэтым казіно ёсць і я проста пацвердзіў так як сам таксама патрапіў,але я нічога не страціў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
26
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.07.2020
maks8610, 15 March 2021
Я, Сярога, нікога не абараняю. Ну той жа Тимур і галгарус тыкаюць свае рэфкі. А як скардзіцца – бягуць на сайт. Ім што Слава павінен пытанні вырашаць? Хай не скардзяцца 

Ты дзе тут скаргі ўбачыў? Тимур апісаў гісторыю для гульцоў, каб іншыя не траплялі на гэтым! Пытанне тут увогуле ні з кім, і нікому вырашаць не трэба, тым больш табе пра што-ці хвалявацца, сядзь роўна, яно ўжо вырашана! З гэтым казіно пытанне закрыта назаўсёды… 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
gulagrus, 16 March 2021
Ты дзе тут убачыў скаргі? Цімур апісаў гісторыю для гульцоў, каб іншыя на гэтым не пападалі! Пытанне тут ні з кім і нікому вырашаць не трэба, тым больш табе пра што-небудзь хвалявацца, сядзь роўна, яно ўжо вырашана! З гэтым казіно пытанне закрыта назаўсёды…

Такая ж гісторыя была 1 х слот ён абузіў на ўсіх валютах гэтую кантору яго забанілі . Ці я не правы?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018

Вы хацелі паімець гульцоў па вашых спасылках . Вось і самі церпіце.я іх не стример. І партнёраў не браў. Хацелася зарабіць .ну няма чаго мазгі людзям ябаць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.03.2021
maks8610, 15 March 2021
Я Сярога нікога не абараняю. Ну той жа Цімур і галгарус тыкаюць свае рэфкі. А як скардзіцца – бягуць на сайт. Ім што Слава павінен пытанні вырашаць? Няхай не скардзяцца

Ты дзе бачыў, каб мы свае рэфкі тыкалі, умнік? у нас у кожнага свой канал і там ўсе нашы рэфкі, і пасля гэтай сітуацыі я адразу закрыл з імі ПП, а па-другое ты дзе і калі бачыў, каб мы беглі сюды скардзіцца? я ўвогуле тут упершыню тэму адкрыў з папярэджаннем гульцоў, ці ты за тое, каб людзі маўчалі пра сітуацыі ў казіно? ты ж сам у телеге і сядзіш у нас у каналах, нас ведаеш, што шыфруешся там – напішы нам і пагаворым замест таго каб тут лухту нясьці

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.03.2021
maks8610, 16 March 2021
Такая ж гісторыя была – 1 х слот, ён абузіў на ўсіх валютах гэтую контору, яго забанілі. Ці я не правы?

Так, я гляджу, ты шмат ведаеш, сітуацыю з 1хслот я недапавёў сюды і шкада, там у сапорце наўпрост дазвалялі мяняць валюту і адыгрываць той жа промакод і ў мяне дагэтуль скрыншоты засталіся, а ў выніку самі ж і забанілі і не толькі мяне, ты ў тэлеграме хто? назавіся, сядзіш тут пад іншым нікам, а там маніціш, гляджу

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
26
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.07.2020
maks8610, 16 March 2021
Такая ж гісторыя была 1 х слот ён абузел на ўсіх валютах гэтую кантору яго забанілі . Або я не правы?

Па-першае, так, ты не правы! Забанілі яго па іншай прычыне. Па-другое, ты б хаця б пісаў нармальна! Па-трэцяе, ты з якой мэтай тут гэта пішаш, смс набіваеш ці што, якая мэта)))) Калі б Цімур або я хацелі парэшаць пытанне, мы б і без форума яго вырашылі, а гэтая тэма для гульцоў, каб ведалі! Пра рэфкі нешта гаворыш, Цімур увогуле пад мной зарэганы быў))) мне б, калі б я турбаваўся пра рэфкі, увогуле маўчаць))) але я заблакіраваў іх партнёрку, бо не хачу нават мець справу з такімі казіно і прапаноўваць гуляць у іх, рэкламуючы іх! І так, у адрозненне ад іншых душэўных стрымераў, якія стрэмаюць для душы))) я не ліцемернічаю, а кідаю рэфкі, як ты сказаў, але кідаю ў свае рэсурсы як хачу, як і ўсе іншыя, хто трымае свае рэсурсы!!!))) Ці нешта не так??))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.03.2021
maks8610, 16 March 2021
Такая ж гісторыя была з 1 х слот – ён абузіў на ўсіх валютaх гэтую кантору, яго забанілі. Ці я не правы?

Ды я гляджу, ты шмат ведаеш, сітуацыю з 1хслот я неданёс сюды і шкада, там у сапорце напрамую дазвалялі мяняць валюту і адыгрываць той жа промакод і ў мяне дагэтуль скрыншоты засталіся, а ў выніку самі ж і забанілі і не толькі мяне, ты ў тэлегe хто? назавіся, сядзіш тут пад іншым нікам, а там маніторыш гляджу, вось скрыншоты ад 1хслотса, потым яны выправілі гэты момант

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
Timur.corona, 16 March 2021
Ды я гляджу, ты многа ведаеш, сітуацыю з 1хслот я не даносяў сюды і шкада, там у сапорце напрамую дазвалялі мяняць валюту і адыгрываць той жа промакод і ў мяне дагэтуль скрыншоты засталіся, а ў выніку яны самі ж і забанілі і не аднаго мяне, ты ў тэлегe хто? назавіся, сядзіш тут пад іншым нікам [...]

Чаму вы ў казіно пажыццёва ў косеках, а я там няма. Можа што не так робіце? Раз вас жа баняць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
26
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.07.2020
maks8610, 16 March 2021
Чаму вы ў казіно пажыццёва ў косеках а я там не. Можа што то не правільна робіце? Раз вас та баняць

таму што ты буквар скурыў паходзе)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
gulagrus, 16 March 2021
бо ты буквар скурыў паходу)))

Ну да рускую не ведаю .а па-беларуску можам паагаварыць. мову ведаю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.03.2021
maks8610, 16 March 2021
Чаму вы ў казіно пажыццёва ў косеках, а я там не. Магчыма, нешта неправільна робіце? Раз вас жа баняць

А дзе мяне забанілі акрамя 1хслотса? і доказ я вышэй падаў пра гэтую сітуацыю

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
А дзе мяне забанілі акрамя 1хслотса?і доказ я вышэй прадставіў пра тую сітуацыю

Ну і тут . Скажы што ён не стрыміў іх і ты нават па яго партнёркі зарэгіўся. Вот нафіга прыходзіць на форум. І вашы косякі разбіраць. Вы партнёры так і вырашайце пытанні. Вы хочаце паімець з партнёркі і яшчэ на форум залезлі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
26
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.07.2020
maks8610, 16 March 2021
Ну так рускую не ведаю. а па‑беларуску можам пасядзець. мову ведаю.

ты адэкватна сфармулюй свае прэтэнзіі, якія тут ты напісаў

maks8610, 16 March 2021
Ну так рускую не ведаю. а па‑беларуску можам пасядзець. мову ведаю.

Дарэчы, у мяне ніколі не было праблем ні з адным з казіно, калі што! але ты сфармулюй сваю прэтэнзію! рэфкі – так рэфкі ўсюды і тут на форуме таксама рэфкі, што ж ты тут паліруеш сваёй мовай і пра рэфкі не кажаш))) ты што хацеў))) ці на абарону кінуўся што ці)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
maks8610, 16 March 2021
Ну і тут . Скажы што ён не стрэміў іх і ты нават па яго партнёркі зарэганы. Вось навошта прыходзіць на форум. І вашыя ляпы разбіраць. Вы партнёры так і вырашайце пытанні. Вы хочаце паімець з партнёрак і яшчэ на форум залезлі

Такія партнёры нікому не патрэбны

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
26
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.07.2020
maks8610, 16 March 2021
Ну і тут. Скажы, што ён не стрымаў іх і ты нават па яго партнёрцы зарэгістраваўся. Навошта прыходзіць на форум. І вашы касякі разглядаць. Вы партнёры – так і вырашайце пытанні. Вы хочаце паімеець з партнёркаў і яшчэ на форум залезлі

нам не трэба вырашаць ніякіх пытанняў ні з кім!!! для тых, хто ў танку!!! гэтую тэму паднялі для гульцоў, каб ведалі пра такія выпадкі тыя, хто не ведае, і дзяліліся тыя, хто ўжо сутыкнуўся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
gulagrus, 16 March 2021
ты адэкватна сфармулюй свае прэтэнзіі тут, што табою напісаныя   Дарэчы, у мяне ніколі не было праблем ні з адным з казіно, калі што! але ты сфармулюй сваю прэтэнзію! рэфкі, так рэфкі ўсюды і тут на форуме таксама рэфкі, што ж ты тут паліруеш языком сваім і пра рэфкі не кажаш))) ты тое ш [...]

Скажу табе. Ва ўсю праўду. Нафіг вы свае спасылкі трасьце, калі пытанне не можаце вырашыць. І прыйшлі на форум

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
26
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.07.2020
maks8610, 16 March 2021
Скажу тебе. Чэсна кажучы. Навошта вы свае спасылкі талкаеце, калі пытанне не можаце вырашыць. І прыйшлі на форум

выше писал)) тогда для тех кто в бронетранспорте)))) повторюсь – нам не трэба вырашаць ніякія пытанні з кімсьці, тым больш з партнёркамі!!! гэтую тэму ўзнялі для гульцоў, каб ведалі пра такія выпадкі тыя, хто не ведае, і дзяліліся тыя, хто ўжо сутыкнуўся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
gulagrus, 16 March 2021
нам не трэба нікому нічога вырашаць!!! для тых, хто ў танку!!! гэтую тэму паднялі для гульцоў, каб тыя, хто не ведае, ведалі пра такія выпадкі, і каб тыя, хто ўжо сутыкаўся, дзяліліся

Падкажы ідэальнае казіно, дзе ёсць бонусы – я туды дэпну

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
26
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.07.2020
maks8610, 16 March 2021
Падкажы ідэальнае казіно, дзе ёсць бонусы – тады я туды дэпну

я думаю, далей з табой працягваць размову няма сэнсу))) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
gulagrus, 16 March 2021
над писал)) тады для тых, хто ў бронетранспарце)))) паўтаруся – нам не трэба вырашаць ніякіх пытанняў ні з кім, тым больш з партнёркамі!!! гэтую тэму паднялі для гульцоў, каб ведалі пра такія выпадкі тыя, хто не ведае, і дзяліліся тыя, хто ўжо сутыкнуўся

Я не аб’юзіў гэтыя прома як Тимур у іх упераўся я гуляю на свае.ён іх рэальна аб’юзіў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
20
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.03.2021
maks8610, 16 March 2021
Ну і тут . Скажы што ён не стрымаў іх і ты нават па яго партнёркі зарэгістраваўся. Вось навошта прыходзіць на форум. І вашыя косякі разбіраць. Вы партнёры, так і вырашайце пытанні. Вы хочаце паімець з партнёрак і яшчэ на форум залезлі

Ты сябе чуеш што нясеш?я тут не сваю праблему выклаў каб яе вырашылі а папярэдзіў гульцоў што з імі можа на высокім статусе калі будуць плюсваць здарыцца, ты прачытай уважліва калі што не зразумеў можа са другога раза зразумееш, прычым тут стрымы і партнёрства ўвогуле,

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
73
Публікацыі
244
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.10.2018
Ты сябе чуваш што нясеш?я тут не сваю праблему выклаў каб яе вырашылі а папярэдзіў гульцоў што з імі можа на высокім статусе калі будуць плюсаваць здарыцца, ты прачытай уважліва калі што не зразумеў можа з другога разу зразумееш, пры тым тут стрымы і партнёрства ўвогуле, 

Вельмі хацелася б па гэтым пачуць . Лектора ўсюды перамагае і статус платынум і чаму яго не блокуюць. Ну і многія тут удзельнічалі ў турнірах.И статысы, напэўна, таксама ёсць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...