Стала вядома, хто лепшы гулец у Сусвеце
Навіны покера
|
7 кастрычніка 2017 г.
ад
kasper447
|
16 Адказаў
|
325 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Трэці штогадовы Чэмпіянат Усясвету па покеры завяршыўся ў сетцы Microgaming. Ён складаўся з 59 падзей і гарантаваў агульны прызавы фонд у 750 000€.
Унікальным аспектам турнірнай серыі была табліца лідараў з прызавым фондам у 10 000€. Пераможца лідэрборда гарантаваў сабе не толькі ўражлівыя прызы ў 5 000€, але і гучны тытул «Лепшы гульц у покер ва Усясвету».
У гэтым годзе перамога дасталася Сайману Джонсу. Прафесійны покерны гульц і выкладчык спартыўнай псіхалогіі Джонс шчыльна адыграў усю серыю і стаў пераможцам.
Гулец спачатку не збіраўся гуляць столькі падзей, але ранні поспех забяспечыў яму матывацыю ў барацьбе за лідэрборд.
Першыя некалькі дзён прайшлі даволі добра, каб даць Джонсу стымул працягваць барацьбу на працягу ўсёй серыі.
A першае месца ў лідэрбордзе і тытул «Лепшага гульца Усясвету» Джонсу падарыла перамога ў Event # 32: 215€ NLHE Freezeout, якая забяспечыла яму 5 400€ і яшчэ 5 000€ ён атрымаў за першае месца ў табліцы лідараў.
Ды ну наф, ці сапраўды першае месца каштуе 10 тысяч еўра? Як мне здавалася, такі тытул здаецца нашмат больш каштоўным, у прынцыпе!
Тытул для жарту. Невялікія прызы з-за маленькага пулу гульцоў. Сетка не арыентавана на покер. А так крута трафей сябрам паказваць. Напэўна яму медальку ці іншую хрэнь далі.
ГУЛЕЦ УСЕЛЕННЯ !!! 😁
І мяне ў прынцыпе ўсё гэта здзівіла, быццам не для панту ўсё гэта. Хоць як гэта пант, калі ён нават ні каму ў прынцыпе не вядомы, нават не папантуешся.
для мяне лепшым гульцом сусвету быў і застанецца Дэніэл Негрэану. А гэта што нейкі аматарскі турык якісьці, тыпа лепшы дваравы гулец усяго свету))
Так, Негряно ён блін круты. І як чалавек, здаецца, непаганы. Ну прынамсі так выглядае, калі яго здымаюць.
А тур, пра які ў артыкуле, відавочна не цягне на пераможцу сусвету) Хто ж тады Нигреано з яго бандай?)
А мне здаецца што нават наш Вождзь і той варты лепшай узнагароды, чым гэты Джонс з асляпляльнай усмешкай 🤠
Ленін глядзіць з мазалея на яго з абурэннем
ён ужо тры разы перакуліўся ў труне)))
Дык няхай чувак піарыцца – не праблема для ўсіх астатніх. У выніку хай толькі сядзе за стол і тады сапраўды будзе ясна, хто ёсць хто, а хто проста накручвае сабе імя.
Згодны, вось паўдзельнічаў бы ў BigGame разам з Філам Хельмутам, Негрэану, Тоні G, яны б гэтаму місцю сусвету пазванок бы накруцілі, выказваючыся футбольным тэрмінам
Трэба стварыць такое нешта і назваць такі нейкі турнір, каб усе вядомыя кампаніі прынялі і сказалі, што гэты турнір вызначыць, хто з’яўляецца нумар адзін!
Мне здаецца рана ці позна гэта павінна здарыцца, каб гэта было ў прамым эфіры, каб нават можна было паставіць стаўку на пераможцу ці хто ўвойдзе ў фінальны стол, гэта было б крута!)
Толькі вось складана ўявіць, як жа ўсё гэта справядліва падзеляць і як жа кампаніям удасца наогул дамовіцца.
Тытул і прызы заслугоўваюць увагі, іх шмат не бывае, а для прафесіянала невялікая колькасць удзельнікаў толькі на карысць. Зараз чэмпіянат яшчэ малады, але хто ведае, праз дзясяткі гадоў ён можа стаць адным з галоўных.
Толькі ўявіце, колькі павінна прайсці часу, каб турнір па-сапраўднаму стаў такім папулярным, мне здаецца, што гэта зусім нерэальна. Не адзін год павінен прайсці.