Sport-slot.com :)
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
9 чэрвеня 2016 г.
ад
NevrosSsa
|
17 Адказаў
|
2,279 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Новая казина на софте тувинпавер🙂 карэш нядаўна занаёс нормуль і я таксама трошкі падняў, цяпер лудовод апрацоўваю)))
У цэлым спадабалася задумка адміністратараў на спартыўную тэматыку, думаю, хутка і буку замуцяць у гэтым казіно. Дарэчы, думаю, што гэта была мая апошняя гульня, напэўна зусім перайду ў офлайн (не ў казіно), а ў жыццё)) Фея, Спартак і Ленін буду па вас сумаваць))) Рэбята, заносаў усім і прыгожага, шчаслівага жыцця)
а вось і лудовод) думаю праўда ён будзе апошнім
🔗
Казіно пустое, у мяне дагэтуль торчаць каля 20 касароў за памылкі і яны ўжо пачынаюць патроху халодзіць, маўляў, мы арфаграфічныя ўжо не ўлічваем і г.д.
Ну хз) мне пасыпала і карэшу таксама норм дала, палёт быццам норм пакуль)
Казіно ашуканцы выкарыстоўваюць не ліц софт. Мы з Леніным адправілі ім больш за 40 розных багоў( в том числе и серьезных) К прыкладу багі і недапрацоўкі – Не аўтарызуе з дапамогай ВК, выкідвае памылкі. Розныя недахопы і т.д Крч больш за 40 штук. На што атрымалі адказы, што ў гэтым няма нічога. Хаця гэтыя багі і недахопы яны выправілі. за ўсю проделанную працу, што шукалі і т.д Атрымалі( атрымаў Ленін) 2 к рублёў, з якіх яму дазволілі вывесці толькі тысячу рублёў( якую ён нагуляў вышэй)( я ў канчатковым выніку нічога не атрымаў бо яны казлы)
У прынцыпе ў казіне можа і можна выйграць хызы. Апошнім часам у скрыптах не гуляю, ужо можа як месяц можа больш.
PS: па мне будуць сумаваць :46: . усё роўна вернешся ў слоты)
я асабіста не да канца зразумеў навошта яны адкрылі гэтую чарговую шарагу
стаўкі на спорт яны наўрад ці дададуць, там гемару на іх зад будзе больш, чым паставіць скрыпт казіно
ды яшчэ і людзям абяцаюць за памылкі кэш, і яго не плацяць 😵
мяне паслалі ліст! адказаў на 4 пытанні пасля рэгі, адразу ж налічылі 250р! пайшоў пакруціў у абязянкі па 6р давя бонуску і там праход) 1500 на вывад паставіў!
што яшчэ за пытанні? )
мне, здаецца, налічвалі без пытанняў)
Ну, вось так у мяне было!
Сёння таксама на пошту паслалі запрашэнне на рэгістрацыю, прайшоў 4 пытанні, запоўніў анкету і пацвердзіў тэлефон – адразу ж налічылі 250р. Цяпер пакруцім….
А ты раней быў зарэганы ў іх сямёрках ? Я не, напэўна таму і болт.
зарэгістраваўся, атрымаў 500р, не стаў круціць, адразу вывёў
Ды ладна ? І якім жа чынам ?
Ну мне ад гульнявога прыйшло пісьмо, напісалі адразу пройдзеце тэст і можаце выводзіць, альбо пагуляйце і калі знойдзеце памылкі – заплацім дадаткова. Паколькі не веру ў новыя залы, не стаў круціць…
Кароч, я зразумеў. Трэба ў ігровым зарэгіцца.
Паглядзець хоць што за казіно. Памятаю, што скрыпт, але гляну.
Ігравы і сямёркі скрыпт. Але прыстойны. Можа і жраць. А можа з 300 рублёў 17к даць. і з 400 8к і г.д. А можа і жраць 6-7 к рублёў.
А можна спасылку на гульнявы ?
Слухаў слухаў, але не бачыў.