Spinwinbet
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
13 сакавіка 2019 г.
ад
Robingood
|
1 Адказ
|
1,566 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нешта трохі раскажу пра гэтае казіно!
Зарэганы ў гэтым казіно з 23 феў, атрымаў бездеп на 23 феў на свята як і ўсе – адыграў і вывёў паспяхова (500 руб) гэта максімалка на той бонус, пасля дэпіў у гэта казіно 6-7 раз маленькія сумы, але быў у плюсе і адразу выводзіў па 1000 р і па 2000 р, кстати на 8 сакавіка таксама атрымаў бездеп 1488 руб, для ўсіх 488 а для мяне 1488 ну так як дэпазіты былі ў мяне і ўзровень добры) гэты бездеп я, канешне, прае…ў(
Потым депнуў зноў, і таксама праепаў, адразу хачу сказаць – справа не ў тым што я депнуў, а ў тым што ў іх апараты не гуляюць і тыпу вярніце мне грошы)
У акцыях у іх ёсць бонус ад менеджара! З вэйджэрам 25х вось, я як пастаянны гульец звяртаюся ў чат хачу бонус ад менеджара і г.д.
Пачакайце хвіліну…..
Потым пішуць што менеджар патэлефануе на мой тэлефон у цягам дня, ладна пачакаем думаю, у той дзень званка не было, на наступны дзень зноў стукаю ў чат што да як чаму не патэлефанавалі і г.д., адказ – прабачце ў нас зараз менеджары занятыя з мерапрыемствамі на 8 сакавіка (ну я так падумаў – тыпу з бездепчыкамі заняты, халяўшчыкаў многа)) зноў у цягам дня набяруць вас я кажу ок падождзем яшчэ, кстати аператар у іх норма, ну кароче і на другі дзень не патэлефанавалі (я так заснуў з тэлефонам у руках))
Кароче трэці дзень звяртаюся ў чат – кіпіш, я ў нервах ужо кажу корміце перакладамі я больш не хачу есці(
Дзе званок дзе менеджары?
Што мне адказалі ведаеце? У іх праблемы з тэлефанаваннем у Казахстан і таму тыпа менеджары не змаглі да мяне дадазвоніцца))
Я пасмеяўся, і злуюся на іхніх менеджараў (я ад злосці і матамі пакрыў іхніх менеджараў і аператараў (спачатку сказалі праблемы са званком у Казахстан, потым сказалі гэты бонус не для ўсіх а маўляў для актыўных гульцоў) я ў адказ – вы хочаце сказаць што я не актыўны гульец? Які робіць дэпазіты амаль пастаянна? Ён – не вядома, вы актыўны гульец і г.д.
Потым праз 3 хвіліны кажуць што гэта не бездепазітны бонус(
Потым яшчэ праз 2 хвіліны што гэты бонус менеджары самі вырашаюць каму даць каму не даць (хоць у акцыі напісана звяртацца ў чат(
Да 8 сакавіка мне казалі што патэлефануюць бо хацелі даць гэты бонус ад менеджара то сказалі пасля 8 сакавіка дамо вам бонус ад менеджара!
У выніку ў чаце кажуць вы ж атрымалі бездеп на 8 сакавіка, быццам мне асобна далі гэты бонус – усе атрымлівалі (кароче самі не ведаюць што пішуць (то на званок спасылаюцца то гэта не бездеп (кароче я выйшаў з сябе і канкрэтна абсыраў іх, скрыншоты прыведзены, напісаў што напішу на нашым форуме і г.д.
Да гэтага лічылі што казіно добрае і чат, не не я да гэтага часу лічу што казіно норма і аператары – узбесілі тым што скачуць ад аднаго слова да другога, што хацеў гэтым сказаць? Ну калі не могуць вырашаць такія дробныя праблемы то я не ведаю – калі гулец выйграе добрую суму і не зможа вывесці бо менеджары не могуць дадазвоніцца гульцу (ці вы парушалі нешта)))
Кароче менеджары ў іх г…но!
Спадзяюся не забаняць мяне адміністратары тут) хоць маты толькі ў скрынах, прашу зразумець!)