Spins $2 млн на partypoker
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
19 лютага 2019 г.
ад
kasper447
|
14 Адказаў
|
540 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як арганізаваны турніры SPINS $2M
Гульні SPINS $2M арганізаваны па падабенстве Sit & Go з удзелам 3 гульцоў – розніца паміж гульнямі складаецца ў патэнцыйным павелічэнні прызавога фонду дзякуючы множніку 48 000 разоў. Гэта азначае, што ўладальніку 1-га месца дашчасьціцца неверагодная сума ў памеры $2 МЛН!
Ключавая інфармацыя
Прызы і верагоднасць выйгрышу
Ніжэй прыведзены спіс разыгрываемых прызоў і верагоднасць выйгрышу ў гульнях SPINS $2M:
ПатиПокер сур’ёзна ўзяўся ў гонку супраць ПС. Усюды павышаюць гарантыі, толькі б пра іх сталі больш гаварыць 😁
ага, таксама падумаў што 2 ляма тут, а не 1, канкурэнцыя гэта добра, а то пс зажраліся))
Мала таго гэта не за 100 баксаў як звычайныя на ПС, а за 50 🙂
а якія там прызы з больш дробнымі бай-інамі не падкажаш? для народу так сказаць 😁
На жаль! Не гуляю на PartyPoker, бо ўкраінскі IP, а пастаянна карыстацца VPN не вельмі зручна.
не ведаў што украіна ў бане дзе-небудзь у покеррумах, думаў гэта ў нас толькі так бывае ў Латвіі))
Я вось сам трохі гэтага не зразумеў! У Расіі так ці інакш покер таксама забаронены (гуляць можна), ва Украіне афіцыйна покер дазволілі (гуляць на Пати нельга).
а ў нас фіг зразумець, нібыта забаронены, сайты амаль усе ў блоку з нашых айпі, але праз кліент усё працуе і краіна дазволеная))
У мяне Пати нават кліент блокуе. Дарэчы, я б граў на Пати, зараз там шмат вельмі цікавых турніраў.
Прызы амаль аднолькавыя – як выпадзе множнік рандом), а так галоўныя канкурэнты сталі PokerStars, 888 poker раней таксама быў у рэйтынгу.
Нармальны ход – Пати двінуў. Цяпер хутка можна чакаць ад старсаў прыз у спінах на 3 лімоны)
Я ўжо выйграў свае 2лімоны)
Мне гэтага не трэба
бай-інам усяго 50$?)). Усяго?)). ДА каб на такіх лімітах гуляць у спіны, трэба банкрол 10000$ баксаў мець, ну або ўвогуле мінімум 5000.