Спецтурнір у покер на 25 тысячаў ад нашага форумнага мільянера ZikMatuterо :))
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
10 March 2020
ад
VyacheslavLenin
|
72 Адказу
|
3,723 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Заўтра ў 20:00 па МСК
у нашым клубе адбудзецца покерный фриролл у гонар зняцця джэкпота ад нашага форумчаніна @zikmatutero
Удзельнічаюць тыя, хто на момант стварэння тэмы ўжо прыняты ў наш клуб.
Табліца выплат:
1. 10 тысяч рублёў на ківі кашалёк
2.7500 рублёў на ківі
3.5000 рублёў на ківі
4.2500 рублёў на ківі
Віншуем яшчэ раз з заносам!
УВАГА, УСІМ, ХТО ЎЖО РЭГІСТРАВАЎСЯ Ў ТУРНІРЫ
ПРАЙДЗІЦЕ РЭГІСТРАЦЫЮ ПАНАВА!
Гэта будзе эпічная бітва! Усім удачы!!
Заруба будзе жорсткая )Дзякуй за фрыкі,збс што вывялі ,нагнуў за ўсіх )
Далучаюся да віншаванняў!!! Маладца!
Яшчэ раз далучаюся да віншаванняў)
Хацеў прапанаваць размеркаваць прызы на больш удзельнікаў, бо думаю, будзе больш за 20 чалавек) Але гэта толькі прапанова)
так у гэтым і заруба))
Слав абавязкова відэа пісаць або можна абыдзецца скрыншотам?Я проста не ўмею рабіць відэа не ведаю як…..
абавязкова, можна экран зняць на тэлефон з канчаткам бонускі
ў мяне тэлефон без флэшкі не змагу зняць відэа месца мала…….можа скрыншот пачатак і канец бонуса можна?
Не толькі з відэа, спампуй на камп Bandicam там усё проста
Віншую з заносам! Усім удачы ў турніры!
Калі з-за цябе давядзецца яшчэ і покер-фрыкі на відэа здымаць, то я хз, здымаю капялюш ..
Ура ура 2 тапкі гэта не хухры-мухры) дзякуй за фрыху!)
Хлопцы, можа турык з рэбаямі зробім? Ну каб шанц не выляцець хутка) 1 рэбай і адд-он, думаю, будзе справядліва 😁
дурыда гэтыя рэбэі і адд-оны, калі на фанцікі дакупляешся, лепш бы болей прызавых зрабілі
ага, у мяне таксама першая думка была такая, што прызавыя такія вялікія, лепш бы было больш месцаў – меншая сума) але, гэта яго рашэнне, ён так захацеў, мы што, мы нічо 😁
Віншую з заносам! Маладзец! Будзе гарачы бой, адчуваю)))
Маладзец. Пасля такога – завязаць – самае разумнае рашэнне. Спадзяюся, гэта твой развітальны акорд у лудзе.
галоўнае, каб на буйныя сумы не пачаў гуляць.
Я хз мне здаецца рэбэі, адд-оны – гэта не тое, лепш пачатковы стэк зрабіць большы і будзе цікава гуляць ну або блайны павялічыць не 3 мінуты, а 5-7, напрыклад, каб было нешта падобнае на покер
ПС: маё меркаванне можа не супадаць з меркаваннем рэдакцыі)))
Ого віншую з заносам!Нядрэнна гэта два лямы?Красавец!!!
@zikmatutero з заносам, мужык! такое здараецца толькі адзін раз у жыцці, карыстайся шанцам разважна 🙂
@VyacheslavLenin ну якія блайнды 3 хвіліны, што тут смяяцца, прызавыя ўсё ж не па 500р, а цалкам сур’ёзныя, дык навошта ўладкоўваць латарэйку са штурханінай, калі можна хоць бы нормальную турбінку па 5 хвілін сыграць? 🙂
нормас з аддонам іребаем)
Гэта яшчэ большае вычварэнства 😁 Ну і дарэчы той, што цяпер створаны, ён на 3 хвіліны і без рэбаеў і аддонаў )
Зараз пераствару