Спам катоў цяпер і на Латэстэ
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
11 October 2024
ад
MercavaIV
|
68 Адказаў
|
1,219 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну ўсё, дажылі. Каты вырашылі звярнуць сваю спамнае ўвагу цяпер і на гэты рэсурс.
Ці гэта таксама звычайны гулец, які вырашыў падзяліцца сваім заносам?
Ну, вось такі ўзровень рэкламы ад котаў)
На каго разлічаны гэты кантэнт, зразумець складана.
На самой справе, я больш здзіўлены, што такой рэкламы раней тут не было.
Усе форумы і чаты ў тэлеграме запоўнены фэйкавымі скрыншотамі ад катоў.
Так нармальная гэта сетка катоў, мне асабіста ўсё роўна, хто там занёс і колькі, вось, калі я занясу, мне не будзе ўсё роўна, альбо хто-небудзь з прыбліжаных, тады парадуюся.
Так яны і раней як спамілі так і спамяць у водгуках. Я яшчэ папрашу звярнуць увагу на неадэкватнае паводзіны з іх боку, калі ты напішаш рэальны водгук і праўду, то яны адразу пачынаюць дизы накідваць на твой водгук.
Нармальныя праекты прынялі б інфармацыю і дзякавалі, але не гэтыя. А на свае фэйкавыя водгукі і неверагодныя гісторыі яны наадварот лайкі накідваюць. Мэты ў іх палепшыць нешта ці памяняць зыходзячы з інфармацыі, якую публікуюць у іх, няма, мэта адна – развесці як мага больш непадрыхтаваных людзей на дэпоzіты.
Ну а што да скрыну, ну так – гэта на бред падаецца спаймiць х250 і казаць пра неверагодны занос і любоў да сумнеўнага праекта.
Ён(яна) і пра гарэлку таксама пісаў(пісала).
Таму мне здаецца, гэта не котаўскі засланац)
Ну ўжо занадта падобна на рэкламу.
Не ведаю, наколькі павінна спадабацца казіно, каб такое напісаць і яшчэ спасылку дадаць.
Мінус яшчэ ставяць залётныя, не прачытаўшы водгук, ляпяць мінус.
Ты, напрыклад, у пачатку апісваеш, якія ёсць плюсы, ну прынамсі спрабуеш іх знайсці. Пішаш пра гэта, а ў канцы пра мінусы і агульны вердыкт – казіно шляпа. Чалавек чытае першыя 2 радкі і мінусуе.
Нядаўна з падобным сутыкнуўся, прычым мне даволі старэнькі ўдзельнік форуму сцвярджаў, што я пішу пазітыўныя водгукі пра либет, а ў абмеркаваннях лью на іх хейт. Хаця водгук быў негатыўны таксама.
Можа, грошы ці фрыспіны абяцалі за выкладзеныя пасты, вось і працуюць.
Ну можа чалавек сапраўды яшчэ не разумее, як і што рабіць.
Хаця з іншага боку, водкавы водгук мог быць адцягваючым манеўрам. Зноў жа, судзячы па той тупой падтрымцы катоў і такіх жа геніях, што ствараюць бонусы з максвіном 1-2к, наўрад ці б дадумаліся да такога.
Я ўчора прыглядзеўся, убачыў аднаго загадкавага персанажа, піша заўсёды ў тэмам пра малапапулярныя казіно, яны ўсе ў цэлым розныя праекты і не адна сетка.
І ніводнага паста пра буйны любы праект…
Усюды заносы, усяды вывады хуткія, задаў я яму месяц таму пытанне – ён знік адразу, нядаўна з’явіўся і не адказаў быццам нічога і не было.
Тэж заўважаў у ноунэймах падобныя каментары. Калі на акк наводзіш курсор, там паказвае рэгістрацыю 1-7 дзён і адзінскі камент у аглядзе казіно. Адразу становіцца ясна)
Я не адразу заўважыў, у цябе скрын не поўны быў.
Яна піша стаўка 20р і выйгрыш 5к, але на скрыне стаўка 50р і выйгрыш 17к…
У мяне такое адчуванне складаецца, што некаторыя людзі зусім далёкія ад казіно і магчыма нават ніколі ў яго не гулялі, але пры гэтым пішуць і выкладваюць незразумела што.
ці ўсё нашмат прасцей… капіруе тэкст, не чытаючы яго, робіць план
Згодны на 1000% многія ўвогуле не разумеюць, што такое казіно
Ну гэта ж звычайныя наёмныя супрацоўнікі казіно. Займаюцца рэкламай. Ім зусім не абавязкова ў чымсьці разумець. Ёсць гатовыя скрыны і гатовы тэкст.
Часта нават падтрымка ў казіно не разбіраецца ў тэме сваёй працы.
Спасылку прыбралі, а астатняе можна спаслаць на тое, што гэта не рэклама, а проста пачатковец у казіно. Подумаеш, не адрознівае 20 і 50. Ці, увогуле, скрыншот перадумаў.
На іншых форумах таксама не выдаляюць такую рэкламу ад котаў. Таму што па факце такія скрыншоты нічога не парушаюць. А тыя, хто разбіраюцца, то разумеюць, што гэта адкрытая рэклама.
У яе ў профілі ж напісана – распрацоўваю нейкія малюнкі ці гіфкі, вось, відаць, распрацавала)
Гэта ў риобета быў такі чувак, нядаўна кідаў скрын. Маўляў бонус яму шмат даў, а па факце скрын быў адфоташоплены так, што з першага погляду відаць, што нулі скачуць.
Мне ні адзін Вулкан не спаміў так, як каты! Мыла, ватсап (ТАК ТАК ВАТСАП) тг і званкі ад самога казіно! Кажу прама ў твар, што яны помыйка, яны кажуць ну дэпніце паспрабуйце вам дакладна зараз пашанцуе! Відаць ім прэмію выпісваюць, калі чалавек задэпіў пасля званка… або ёсць нейкі план па дэпазітах/званках… забаніўся ў фул сетцы толькі з-за спамоў, што і іншым раю, можа тады поймуць… а годных казіно шмат і каты дакладна не вартуюць вашай увагі.
Самы прикол, што людзі нават скаргі пішуць на іх спам у лс і званкі. І нічога не працуе, як спалілі так і спамяць.
Вось блокіроўка можа, напэўна, дапамагчы. Хаця ў іх казіно выходзяць часта, і будуць зазываць у новыя.
Блакіроўка дапамагла толькі ад спаму на тэлефон, на пошту /ватсап як спамілі – так і спамяць… Кажуць самі каты, што гэта партнёркі а не яны, але НАРМАЛЬНЫЯ ПАРТНЁРКІ калі шмат скаргаў на спам – блокуюць такога партнёра, т.к у нармальных казіно трафік ад спаму не прымаецца і лічыцца брудным трафікам.
У сетцы катаў рэдка бывае, што прысылаюць бонус, дапусцім дэпні 300 (мін. дэп) пад фрыспіны і выкочваюць максімальны выйгрыш 6-7к на гэта.
Шмат разоў адкручваў гэтыя спіны для малазабяспечаных, і практычна заўсёды яны адкручваліся, калі ўбачыш падобнае – скарыстайся. Мне такія бонусы перасталі прысылаць, відаць, паставілі на карандаш.
Нібы падкручаныя і заскрыптаваныя, як яшчэ гэта растлумачыць – хз, калі пад такім бонусам кожны слот сыпле і валяе, а пасля таго як адкруціў бонус, ні адзін слот не дае.
Я ўжо не змогу нічога ад іх юзаць) ды і мне гэтыя спіны з макс вывадам такімі і не патрэбныя! Я больш нерваў патрачу, калі занясу і не змагу вывесці нармальна… а заношу я нават часам па 10р, вось нядаўна пачаў па 10 закончыў па 20р у выніку +28к у водцы, калі б у мяне спісалі 22к умоўна – я б на сонца вывёўся…
Цяпер прымаюць любы трафік. Раней не прымаўся матываваны трафік. А цяпер стрымераў проста на трансляцыях (якія правяраюць мэнэджары казіно), “зарэгайся ад мяне і я табе 1000 рублёў на баланс”.