Social Tournaments спыніла выплаты на кашалькі.
Форум казіно без дэпазіту
|
3 October 2022
ад
Appolo
|
28 Адказаў
|
11,902 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Social Tournaments спыніла выплаты на кашалькі.
У акаўнце інфармацыя ,што сродкі могуць быць выведзены на рахунак казіно,відаць гэта іх уласны праект (назву схаваў).
Не, гэта не іх праект. Праект вельмі добры, выплаты імгненныя там. Плюс 3 разы на тыдзень фрылолы покерныя за любы дэпазіт на працягу тыдня. Граю ўжо там больш за год))
Праз яго яны хутка выводзяць, лепш чым раней – не трэба чакаць тыдзень пакуль атрымаеш выйгрыш
Прабачце, калі не зусім па тэме…
Для заходу на патрэбны рэсурс карыстаюся Psiphon, там каля 25 краін… І ніякіх праблем, тым больш што знайсці можна бясплатна)
У мяне ўжо тыдзень вісіць заяўка на выплату са сацыялькі ў гэта казіно,як то не спяшаюцца….
Як не гуляў там так і не гуляю так што пафіг))))месяцамі круціш і ні хера не выйграеш
яно хвалямі там, месяцамі пусто, а потым 3-4 дні запар у прызах
ну па крайняй меры ў мяне так
А мне здаецца,што ўвогуле спынілі выплаты для РФ)в сэнсе аддачы слотаў
Пастаянна выйграць не дазволяць ,ты ж круціш бясплатна, пра што тут казаць. А тыпу для РФадключылі ,гэта ў цябе ў падсвядомасці))) Усім дабра!
Мне ўвогуле галаву морочылі. То PayPal адмаўляе ў прыняцці сродкаў, то праверкі карты тыдзень.. коратка так 30 баксаў і не выплацілі. Нібы згарэлі.
Выводзяць на казіно, мне выводзілі !
Затрымкі з выплатай на тыдзень і больш, у цяперашніх умовах гэта не такое ўжо доўгае час. Бывала ў казіно, людзі чакалі па некалькі месяцаў.., ну да пісалі скаргу на форуме, а потым БАЦ і нечакана ўсё вырашылася ў іх карысць. Галоўнае не зліць балік, а там паглядзіш і час прыйдзе… 😎
А як ты там зліеш балік? Бо ж ідзе пра выплату з сацыяльнага праекта ад Прагматыка 😁
Выводзіў з сацыялькі на fastex, канвертаваў у USDT і на commex, адтуль на карту.
Commex зачыняюцца.
AdvCash, як я разумею, таксама зачыніліся.
Падзяліцеся вопытам, як вывесці з сацыялькі на карту?
Ч fastex праз абменнік.
А на Fastex-е зараз закрытая рэгістрацыя для расіян, дакладней вэрыфікацыя. Але можна Tutumway выкарыстоўваць.
А яны цяпер выводзяць увогуле нават на той самы tutumway? штось з панядзелка ні фіга
На мінулым тыдні ў чацвер выйграў, у пятніцу выплацілі, а на гэтым тыдні выйграў у панядзелак і цішыня.
Я таксама ў панядзелак – і нічога(
Ну, што, выплацілі ўрэшце?
Магчыма сёння пасля абеду.
А падкажы куды там пісаць для вываду, увогуле нешта не разумею, не магу нават верыфікавацца з Расіі.
А то зайшоў толькі што ў нейкі турнір па-прыколу і максвін споймаў)
там на сайце пашукай KYC і разабярэшся.
На пашту ім адправіш дакументы, якія папросяць, таксама трэба прывязаць на сайце спосаб выплаты. Інструкцыі там, здаецца, усе зразумелыя.
У мяне вериф праз месяц пасля адпраўкі прайшоў)
Абідна што турікі скарацілі(і ў прызы патрапіць цяпер цяжка(