Слоты з купленай бонуснай гульнёй
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
23 May 2019
ад
MariyaKonor
|
198 Адказаў
|
52,311 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface я спадзяюся, ты вывёў гэты выйгрыш
@sett
Шляпа з вечнымі х10-50.
Максімум для чаго ён можа спатрэбіцца, дык гэта вейджар пакруціць, каб тупа баланс падтрымаў.
@misha55 не адказвай яму,гэта спамер,з раніцы ва ўсіх тэмах нафлудзіў.
@robingood
Так я ўжо зразумеў, судзячы па спыненні спаму і пакупцы ў краме)
Залітаюць, спамяць на краму і выпароўваюцца.
@robingood гэта не нафлудзіў. Паведамленні сыходзяць на мадэрацыю, потым кучкай публікуюцца) такая ж фігня ўсе выхадныя была
@misha55
Мой рэкорд x4400 з купленай у wild bounty showdown , са спіна х1000 у Treasures of Aztec, Wild bandito таксама заносікі па х100-200 часта бываюць. Тое, што баланс адразу не з’ядае – толькі плюс, як па мне.
камусь у Rip City котак нармальна зверху ставіла? заўсёды знізу ставіць, нейкі бред
@alex7zz
Гэта ты за 5 гадоў адлавіў 1 раз х4400? Ну крута.
Іграючы ў прагмат, хаксоу, нолимит, релакс такія заносы звычайная справа, а ў пг софт неверагодны занос.
@misha55 ніфіга ты затарыўся на 14 бачэй. Можа лепш абналічыў бы паінты? З гэтых бонусаў з крамы часам бывае цяжка што-небудзь выйграць
@lynoleym1 ставіла, паглядзі ў тэме скрыншотаў, прыкладна год таму там куча іх менавіта па гэтай гульні, там чувак заносіў у іх вельмі шмат разоў! Я не люблю гэтую гульню, трохі граў, але па 4 каты часта лавіў і, па-мойму, нават 5, толькі памятаю, што пяты быў знізу, крыху 🤏 зачапіў. Ну ў мяне не буйныя выйгрышы ў гэтую гульню, не люблю яе, амаль не гуляю.
@misha55 Пытанне ў мэце: калі трэба хутка альбо выйграць, альбо прайграць – тады ноуліміт, калі расцягваць “удавальненне” – пг‑софт, зноў жа стаўка вырашае, у пг можна ставочку трохі больш зрабіць, не баючыся, што будзе з’едзена ўлёт. І калі яшчэ іграе, можна павысіць, бывала з 3к да 150к раскручваў баланс у адным слоце, за адну сэсію, без вялікіх іксаў, проста павялічваючы стаўку.
@alex7zz ніколі не даваў па софт
Пакупныя бонусы – гэта праклён ) звычайна кручу паднімаю баланс пачынаю купляць бонускі і пачынаецца зліў не заўсёды, канешне, але часта я😁
Аднойчы рабіў эксперымент, у сабаках мегавейс, з 6 бонусаў, зьела больш за палову дэпазіту, без якіх-небудзь шанцаў, ці бываюць увогуле слоты, дзе выдача цалкам нулявая, як на прыкладзе Зеўса, чакаеш тыя 2 шторы, каб хаця б акупіліся
@vrodezdes
Для сябе даФно зрабіў выснову, шо трэнд з купнымі бонусамі разлічаны на тых, хто “спяшаецца жыць”, у якіх грошай, як бруду і астатнім… Якія працягваюць верыць, шо можна “мгненна” разбагацець за кошт казіно)
недаўна купіў бонуску топавую ў frkn bananas бонуска каштавала 200х а дала 450
@thee4
Іншы раз гляджу меллстроя, проста дзеля таго, каб не купляць бонускі, не важна фікса ў яго, фанцікі, проста факт, купляе бонуску ў зевсе за 150 к баксаў, дае 5 к долараў, потым купляе за 100 к, вяртае 7 к, вось і думайце, як брыюць скрыпты
@vrodezdes
Ну хаця б такая карысць ад меллстроя, можа наворэгі задумаюцца і таксама перастануць верыць у “казкі віенскага лесу”)
@vrodezdes у мегавэйсе з сабакамі купляць рэлона няма, трэба ўручную круціць на аўтаспіне. Так больш шанцаў падняць баланс або словіць бонуску.
Памятаю, у хайпе на тым жа мегавэйсе з сабакамі адыграў 45к бонуса.
@thee4 ну часам няма цярпення рабіць па тысячы спінаў каб дачакацца гэтай злаполучнай бонуску. Часам прасцей купіць. Дапусцім у якім-небудзь хаскав або нолимит
@robingood
Я яшчэ мегавэйс Wild West кручу, аднойчы ў спіне па баксу, дало 340$, пасля гэтага пачаў там знікаць, але ў выніку, зліў значна больш, быццам вось трымаюць адну перамогу і хопіць, заманілі і сядзь прайгравай, можа яшчэ што-небудзь падсунем са часам, але слот мне падабаецца, праўда гуляе рэдка
@thee4
Так ён там сваё казіно, вось-вось адкрывае ці ўжо адкрыў, там яшчэ першую 1 к атрымае, па 100 баксаў на рэальны баланс, карацей сваё завабліванне. Але разумеючы, колькі школотронов яго глядзіць, калі такая раздача будзе, там рэга і ўсе 50-100 к можа быць, разам з абузам. Але з іншага боку, калі статак глядзіць, робіць, дык чаму б не стрыгчы авечак))
@vrodezdes.Мне здаецца што ён з 1 Вінам дамовіўся, быццам бы ён іх купляе і будзе рэкламаваць быццам бы сваё .
@vrodezdes Зеўс блін у мяне пастаянна замывае , як вы ў яго лавіце заносы я хз . )