Слоты ад Hacksaw Gaming
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
учора, 15:41
ад
amernmes
|
30 Адказаў
|
234 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы! Давайце тут будзем абмяркоўваць навінкі ад гэтага выдатнага пастаўшчыка з унікальнымі механікамі!
Апошнія навінкі, штук 10-15 – лютае гаўнішча. Задзяўбалі са сваімі 328 слотамі з янотам. Пачалі дадаваць хот моды ў пакупках. Як па мне, пастаўшчык стаў скочвацца.
Раней для мяне быў безумоўным топам. Стала радзей гуляць, больш увагі надаю прагмату.
@misha55 Яноты таксама падмануць. Пра пакупкі бонусак – я б увогуле ўсё прыбраў.
Па мне так больш-менш спадабаўся толькі ў апошні час у яго заходжу Dynasty of Death, у “еноты” нават не лезу🤣
@misha55 Ага, класічны аўтамат(па шляху маікрагеймінг, што лі) – гэта жах. Але я не ведаю, што і думаць
@bodiart учора ў яго дзве тысячы спінаў засадзіў, чакаў хоць 3 шторы, а дала толькі 2((
@misha55 Там, здаецца, з “Бандита янота” ўсё і пачалося?
@bodiart Гэтых янотаў развялося занадта шмат, вось і аддача дрэнная. Быў бы бандыт адзін, то гуляў бы добра.
@rasjkeee
Так, пакупкі звычайных і топ бонусаў няхай будуць, пафіг на іх. Мяне пачало напружваць, што цяпер можна купіць хотмод. Раней гэта было нешта недасягальнае, рэдкае, доўгачаканае і рэальна заноснае. Цяпер што? Цяпер ты гэта можаш проста купіць.
@amernmes
Так, з бандыта. Цяпер іх столькі панараблялі, што неўзабаве еноту і персанажа (прафесіі) не застанецца.
Думаю, хутка пачнуць рабіць Ле Таксіст, Ле Акушэр, Ле Кладмен і г.д.
Пра механіку ў слотах Хаскаў я магу расказаць шмат, але вось тры прыкладна запамінальныя. Гэта манеты, стэк вайлд з множнікам, каскадная механіка з множнікамі. Ёсць яшчэ і іншыя цікавыя працоўныя механікі:)
А вось яшчэ ўспомніў, хто-небудзь зразумеў (ведае), навошта ў ім збіраць вясёлку? У апісанні нічога не знайшоў.
Спачатку думаў, калі назбіраць, то выпадзе лепшы бонус, але ўсе разы з поўнай вясёлкай выпадала звычайка.
Ну проста не дайшоў да 4-га ўзроўню з залатым канюшынам, значыць
@misha55 Пяць скатэраў ловіш уручную, і ты з першага спіна на 4 узроўні адразу становішся:)))
Я не аматар купляць бонускі ў Хаскав)
@misha55 ну як сказаць заноснае)) Я лавіў хот мод, а ён даў усяго х700) Ад такога заносу больш хацелася плакаць)
Але бля, самы скам гэта канешне купля топавых бонусаў у Le Bandit, якія за х250 ідуць ад стаўкі.
Гэта проста такі скрыпт, я не ведаю, колькі я іх купіў, але факт у тым, што ніводны нават х500 не даў. А ў сярэднім 9 з 10 бонусак у мяне нават х100 не давалі. Мала таго, палова з іх заўсёды з адной вясёлкай у самым пачатку.
Хз, але для мяне гэты слот суперняўдачны. Гуляючы ў яго паўтара года, нічога не заносіў. Лавіў безбонусную серыю спінаў 3000+. Вось такая ….лупа
Мне нешта зусім не падабаюцца навінкі ад гэтага пастаўшчыка, нягледзячы на тое, што ўсе новыя слоты даволі яркія і не падобныя адзін на адзін… ды і хакс у мяне чамусьці ніколі не іграе
@misha55 Ну, гэта як з “Рыбалкай” ад Прагмата.
@urbanjungle
А ў якім слоце? У адным з новых?
У мяне не ў зусім навінках, а ў больш-менш новых, тыпу “армия Ареса” і “ле ковбой” таксама бывала х1000-1300-1500, карацей, мінімалка. У больш старых менш за х3-4к не было.
Дарэчы, максвіны часцей былі ўвогуле звычайнымі з бонусаў.
@misha55 другі слот, ле фараон, здаецца. Я хз, як вы лавіце ў іх такія іксы…
Х2500 максімальна лавіў у гэтым правайдары
Хот модаў ні разу не лавіў
Максімум, крыху палепшаныя бонусы
DispaGaming чыста. Без бонус-баю ў гэтага правайдара, па-мойму, рабіць увогуле няма чаго.
Так, трэба ж так раззлаваць Хаскав, каб такі роскід РТП запіліць – 96.27%, 94.21%, 92.30%, 86.19%. Жах проста. Самі вінаваты з купленымі крутымі. Відаць, нехта добра на гэтым нажыўся і своечасова. Цяпер, калі заходзіш у слот, то трэба спачатку ісці ў інфа, перад тым як спін рабіць.
@zxzxzxzxzx Кожнаму сваё, відаць, у мяне Прагмат не іграе і ніколі не іграў. Не ведаю чаму. Ноліміт тое ж самае, а тут паміж імі Хаскаў, во ў мяне іграе нармальна, толькі вось новыя яшчэ толкам не гуляў. Можа потым пакручу, напішу водгук, што ды як механіка працуе ў новых слотах. Час пакажа