Слот-квест ад Gro
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
16 чэрвеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
96 Адказаў
|
4,215 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Палундра напэўна
хтосьці на роўным месцы на пяціхаточку прыліпеў
Бабуля, здаецца
Бабуля, здаецца
Да таму што я ўпэўнены ў сваёй праватэ на 200 адсоткаў.В тым,што мне не вераць гэта праблема здешніх абiтальнікаў форума.
верагоднасць заўсёды такая, бо нічога не перашкаджае выразаць кавалкі скрыну з бонускі за 100 і накладваць на бонуска за 1. Нарм. варыянт у правілах прапісать, што гуляць можна чыста па максбету, але я асабіста заўсёды катаю па мінбету, мне здаецца, што як і на рэал чым меншая стаўка – тым больш шанцаў вялікі х злавіць (але гэта не дакладна)
Да пры чым тут вераць, не вераць – ты выклаў скрыншот, які не адпавядае ўмовам правядзення квеста
Прабачце не сачыў за КУ ў гэтым слота-квэсце таму выкладваю свой скрын)
так, тут хутчэй заўсёды можна падмануць, пытанне кармы, а карма – яна як печань, з трэпетам трэба да яе ставіцца. Яна здувае свечкі тым, хто ёй не мілы (с)
А я калі шчыра – не.
Што табе дало?) Раскажы?)
@itsagro дзякуй за фры!
Так, дарэчы, дзякуечка 🙂 за фры, за падцягвальнае вока і за тое, што парушыў маю традыцыю бабл бою 😁 😁
Проход на X20.тры лініі з чатырох прынцэс(ужо 750)і яшчэ 6 спінаў заставалася.Вось і ўся праўда.
А ў гэтым квэсце, у зачет ідзе толькі адзін максімальны выйгрыш ад аднаго гульца ці сумарныя выйгрышы?..
максімальны ікс) адзін скрын, зразумела)
Усім удзельнікам дзякуй, Слава) падбяры вынікі)
адзін макс выйгрыш
Дзякуй за фры – круціў-круціў гадзіну – ніводнай бонускі нават не дала 😁
Ну прабачце, пацаны, за слот) думаў будзе весела))
У мяне за гадзіну выпадзелі тры бонускі, нават на апошняй хвіліне – шкада, што насыпала мала… Дашоў да х10 з хвосцікам, але за шэсць спінаў, што заставаліся, яшчэ адзін козырны сімвал так і не выпаў)
Не, ну слот і сапраўды вясёлы і казачны – бабкі розныя лятаюць, усё шуміць, свеціць, але іксы даволі маленькія ў ім.
Выложу, мабыць, самы вялікі ікс за 2 гадзіны за тры бонусы x70,5)
@VyacheslavLenin
Вы забыли абвясціць і ўзнагародзіць пераможцаў, СлавО 😁
Дык ён наркаманг, што ты ад яго хочаш😁
Хачу, каб пераможцаў аб’явіў і ўзнагародзіў ыы
Няхай хавае свой пакетык з клеем у кішэню)
а што ўжо ўсё…што ці..я кручу яшчэ…😁
В – уважнасць))
Усе ўжо каля 3,5 гадзін)