Слот-квест ад Elivezakhead
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
17 чэрвеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
156 Адказаў
|
5,174 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось таму перад тым, як заліваць на конкурс, трэба падумаць пра ўмовы, выбраць слот, абазначыць дакладныя правілы. Магчыма тады і атрымаеш спаборніцтва, а не люты срач з купай негатыву.
Так вось Айдар і ржэ – я купіў, прычым купіў самалёт, на якім можна на Марс ляцець, і не карыстаюся нічога)) бо як-то прычапіўся да свайго старога)))) і што дзіўна – гляджу на новы, а свой пылежор не выключаю)))
А я пра што тлу? Я што, бл** вычварэнец што ці відэа запісваць? Я прапанаваў кардынальную меру, дзе ніхто не падмане. Срач адпадзе сам сабой.
Не патрэбен?) уладзь слот-квэст і аддай пераможцу з максімальным множнікам)) вось весялосць будзе, старонак на 50)))
Ты, напэўна, проста сам сістэму ўсталяваць не ў сіле, альбо нешта падобнае) Ці проста лянота замараціцца. У мяне бывае так: тэлефон новы купіў (2 тыдні ўжо), дагэтуль толькі адбіткі пальцаў настроіў і са старым ганьбаю)
Стаіць усё 10-ка стаіць адзін раз у казіно ўключаў, лудзіў і ў Fallout 5-ы паспрабаваў з макс настройкамі і ў 4к рэжыме, хвілін праз 5 думал, што галава адарвецца)))
Відэа – мера крайняя, у многім не патрэбная, якое адпужвае асноўную масу ўдзельнікаў: хто-небудзь або заб’е на запіс, або не паспеет уключыць, у выніку пераможа не максімальны множнік, а той, хто больш замарачыўся.
Трэба аднойчы разумець падысці: умовы прапісать, імкнуцца выключыць хУдожнікаў і будзе шчасце для ўсіх.
Усталюй Photoshop, машына магутная, будзеш скрыншоты лепш за ўсіх фоташопіць, бабла паднімеш))
Калі ўсё нармальна прапісать у правілах конкурсу, даць спасылкі на бясплатны софт, гэта нікога не адштурхне, апроч як, як я разумею, цябе – гульца з тэлефона. Выпала бонуска, у большасці выпадкаў правайдэр чакае націску кнопкі “працягнуць”, націснуў запіс і ўсё на гэтым, ніякага гемара ад слова зусім.
Што з розумам падысці трэба, хто ж супраць? Я проста з тэлефона не сяджу, не ведаю тонкасцей.
Падбіраць слоты з фінішам бонускі цяжка рэдагуемымі – тэма, але гэта трэба падбіраць. Лягчэй проста кнопку рек націснуць на час яе.
Не пасіб, вы лепш ідзіце ў раздзел спорт і покер і рэгайцеся ў BetWinner, у Peikan, у Favbet, у Mostbet)))
Вождзь да вы п’яны ў хлам))
Не гуляюць вашыя карты, судар. Покер памёр. Засталіся Stars і PartyPoker) Ну а спорт – для аматара, відавочна.
старс смеццееее
раз у год і Ленін напіваецца))
Раз на год не страшна, нават на дабро, галоўнае мавзолей не заблюваць і ў казаках не гуляць))
неее маўзалей у парадку
Ты пра «жруць 15 ват», бабулям ля пад’езда можаш расказваць ) Мацярынская плата адна ў раёне 20 хаве. Камень ват 50, відэахa нават слабая з’ём ваўт пад 100, жорсткі дыск яшчэ пад 20 сам блок харчавання (бп) пад 20 ват. І гэта я яшчэ не ўсё пералічыў. А першае, што ў галаву прыйшло..
Гэта, канешне, калі ў цябе не кітайская драчня ў каробцы тыпу mini PC.
Не нясі херню. З табой жа і кансультаваўся, які выносны блок харчавання браць на 30 ці на 60. Ты мне параіў, вядома, на 60, як вы ўсе і робіце – спецыялісты (чым больш, тым лепш, што, у любым выпадку, крайна тупа, бо пасля такіх парадаў людзі купляюць 1к блок і дзесяцігоддзямі ён працуе на 20 працэнтаў максімум з стратамі).
А мяне тады турбавала тэма, што нават у простаі блок губляе прайшло 8 працэнтаў у сябе. Але з другога боку і не шкадую ў прынцыпе, затое ён наогул не грэецца і падпітваць USB розную хрэн можна без боязі перагрузкі.
ці на 60 і 120 блін там блокі былі, зараз не палянюся, пагляджу
Ды 120 блок. Камень супер халодны – 10, а не 50. Там і так за вочы і відэакарта ў ім. Плюс вінт SSD, можна было смела браць 60![]()
Серёга, я трохі забыўся, што браў міні-ПК. Ты проста не ўяўляеш, колькі гэтых кампутараў праз мяне праходзіць, хаця для мяне гэта ўжо даўно хобі. А так – так. Калі міні-ПК, то там на парадак менш спажывання. Чаго я ўласна і напісаў у канцы паста 🙂
Я ўсё правільна параіў. Таму што ты і сам кажаш, што :
Я параіў выключна па сваім досведзе. З аднаго боку – чым больш, тым лепш, але здаровы сэнс таксама павінен быць. І так. Калі б я быў прадаўцом у якой-небудзь профільнай краме, то я быў бы тым самым “спецыялістам”, таму бабло капае з продажаў. А я, па брацку, параіў.
А можа лепш рабіць такія турніры, узгадніўшы з прадстаўніком казіно.., не на фаны, а з мінімальным чыста сімвалічным дэпам… Ну каб гісторыя гульні захоўвалася ў казіно. Тады для хітра зробленых “мастакоў” па скрыншотах не будзе зусім ніякіх шанцаў. 😎
У ідэале – так. Але справа якраз у тым, што гэта ФРЫХА! Прычым фрыха, як правіла, ад нашага форумчаніна ці форумчанкі😍. Навошта прадстаўніку лішні гемар? Ды і мінімалка гэта звычайна каля 20 еўра. Ёсць, канечне, дзе мінімалка ў 50 рублёў, гэта так. Але ў масе сваёй гэта ці скрыпты, ці ўвогуле хз што ))) А прыз можа быць, як у гэтым выпадку, 500 рублёў. Ды нават калі першае месца і, дапусцім, 1500 рублёў – не бачу сэнсу. Згадзішся? ))
Так, сапраўды, лагічна…
А можа ўжо пара адкрыць форуму сваё ўнутранаe казіно менавіта для такіх мэт?
Казіно “LCB” – з любоўю да гульцоў! 😎
Ну яно па сутнасці ўжо ёсць. Паглядзі ў таварах крамы. Там камень, нажніцы, папера, адгадай лік і ўсё ў такім духу. Але па маім меркаванні там усё падкручана 😁
Паходу ўжо многія выказаліся за сам турнічак, падвялі вынікі, выслухалі пажаданні гульцоў каб выключыць магчымасць прыўкрашвання выйгрышных скрыншотаў… Можа ўжо час зачыняць гэтую тэму, што скажаце, адміны😎