Слот Immortal Romance не выплочвае выйгрышы
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
15 студзеня 2020 г.
ад
MAOCAH
|
127 Адказаў
|
9,702 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Слова «чуйка» гучыць цудоўна, а вось само пачуццё ўдачы адсутнічае паталагічна.
Ды ты, як бачу, проста філосаф.
Чуйка яна альбо ёсць, альбо… Праўда, мы да яе не заўсёды прыслухоўваемся….)
Я ўжо пісаў раней: азарт і алчнасць у мяне душаць чутку зусім!
Так спадзяваўся, што пачаў мяняць стаўленне да гульні ў патрэбны бок, а аказалася ўсё занадта запушчана і цябе там “хо ро шо”)
Я, канешне, стараюся стрымацца ў “БЭТ ит АЛЛ”: падкінулі фрыспіны, выйграў 35 рубасікаў, пачаў адыгрывацца, па крыху, па крыху прастаяў прыкладна два дні, з 35 р. падняў да 120 руб. Гуляў з выходам з казіно па тры-чатыры гадзіны, адпачываў і зноў у гульню, у выніку прафукаў усё ж усё!!! Гуляў у Hound Hotel па мінімалцы 0,25р.
Пра Имморталл пакуль забыў, там ніжнюю стаўку ўсюды паднялі ў маіх звыклых казі наф!
Як я зразумеў, калі пачынае ці адкрыта жаваць грошы больш за 30 працэнтаў ад стартовай сумы або як толькі з’яўляецца “нездоравы” азарт… То лепшае, што можна зрабіць, – гэта перапынак у гульні: нервы і грошы будуць цэльней)
Рэдка такое спрацоўвае, напэўна на гэта і разлічаныя казіно, каб прывабіць выйграша, а потым паціху выціскаць, пакуль не застанецца нуль. Дарэчы не ведаю, праўда гэта ці не, але мне так здаецца, што пасля прыкладна года пазітыўнай гульні я пачаў проста зліваваць грошы, і вялікіх выйгрышаў (каб хоць як-небудзь адмазаць укладзенае) не было!
Ёсць такая тэма…) Застаецца толькі мяняць казіно на іншае, немагчыма ўсё час перамагаць у адным і тым жа закладзе… А то ходзіш туды цэлы год, кожны дзень за зарплатай вось казіно і “абражаецца”)
Блін, а я ж заношу са сваёй зарплаты, свае кроўныя! Да і насмакаўся ў ютюбе на “Заносы недели” як там “везе” стрымерам – жаба душыць!!! 🙂
Такі вялікі, а ў казкі працягваеш верыць…) Ніколі не верыў стрымаерам. глядзець стрымы можна. толькі назіраючы і аналізуючы за тым, пасля чаго выпадаюць буйныя заносы і ўсё)
PS. Раней в иммортале(плейбой-е), як толькі пачынаеш гульню і на працягу першых дзесяці спінаў выпадалі пару па два скатэры, то можна было з вялікай доляй верагоднасці казаць будзе вялікі выйгрыш… І можна было круціць далей і далей, а цяпер у казіно падключаюць адзін і той жа слот з рознай аддачай…
Вось-вось, па два скатэра выдае. Дразніць падла а тры скатэра ШЫШ!!!
![]()
Медыя ад удзельнікаЗнаёмая сітуацыя, калі слот выдае серыі па два бонусныя сімвалы, але зараз яны могуць “втыкваць” той жа слот з рознай аддачай… Хоць вонкава, на першы погляд, усё чинна і бясспрэчна…. А насамрэч слот жрэ так, быццам яго не кармілі з Новага года)
Дабрага ўсім часу! Адсутнічаў доўга, быў у ад’ездзе. Выпрабаваў тактыку адпачынку – не гуляў тыдзень дзве і зноў зайшоў у Иммортал. Выдаў адну бонуску, прыйшлося зліць 800 рябчыкаў. А ў бонуске дало 450 руб!!! Лічу шыкоўна! Толькі я зноў жа ў мінусе..
Паігрываю паціху і як заўсёды з поспехам у мінус!
а які агульны мінус… У мяне калі зліў баксаў 30 за раз, то магу і месяц папакурыць)
Не з’яўляюся фанатам слота “”, так паігрываю па настроі… Нядаўна пакруціў на астатак у ГФ і на фінішы злавіў тры кроплі х>270, шкада дзяўчОнка на пятым барабане не адкрылася)
Мне здалося я пераможца, але як заўсёды толькі здалося!!! стаўка – 30р.
Прыгожа лёгло! Спадзяюся хоць у прызавых застаўся ці…
Сёння ў Голд Фішцы па маленькай!!!
Не, канешне, зліў усё пад чыстую! Як заўсёды лакамства падвяло, хочацца ж паляну малюнкаў а ў выніку ФІГ!!!
Гэта якая ўжо па ліку такая зліўная тэма, можа ўжо пара рабіць высновы і задавальняцца малым… Не ўсім жа “лямы” з неба падаюць
На лям, ужо астыли ўсе надзеі! Паверыў дакладна што не адыграюся ніколі
Та Иммортал ужо даўно стаў сярэднестатыстычным слотам, які насыпае не часцей і не радзей за іншых. Можа ў першыя гады стварэння там была асобная матэматыка, а цяпер усяго верагодна не. То табе трэба пераключацца на Доа 2, вось там шанец на мега-занос ёсць хоць які, бо ікс у дзясяткі тысяч за бонуску даюць вельмі рэдкія слоты, а ён дае, судзячы па відэа заносаў на форумах.