Слот Dead or Alive 2
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
14 сакавіка 2024 г.
ад
nikola10007
|
113 Адказаў
|
6,920 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 14 мая 2025 г. #51
Спадзяюся
Апублікавана: 14 мая 2025 г. #52
Ну ён да, часта гуляеш так што ён баланс трымае , у прынцыпе. Гуляй без пакупак, добры шчыры савет! Калі захоча даць, пападзеш у кропку аддачы на дыстанцыі, без пакупак выдасць… Тут цярпенне галоўнае !
@gans2115_Не памятаю дакладна якая частка, але калі аддае – прыгожа і прыемна атрымаць добры X. Колькі дзён сыпаў, як толькі зайду ў слот. Мог бы застацца і круціць, працягваць і стаўку павялічыць, а не – удваіў дэп і выйшаў. Прынцып такі 🙂
Не першы раз чую ўжо, што норм x лавяць у гэтым слоце, трэба будзе ў вольны час паспрабаваць яго пакруціць
@inichipa45_Браціш, яго круціць трэба было калі пакупку не прымацавалі:))) Тады іксы нармальныя можна было лавіць)
Апублікавана: 14 мая 2025 г. #56
Лавяць, ды! Добрыя заносы бываюць у гэтым слоце. Я таксама хачу яго пакруціць, але да яго ніяк не дацягнуся!
@sahya5 частая памылка гульцоў, пасля аддачы добрай лепш яшчэ пакруціць, упэўніцца, што ўсё, аддача скончылася! Бо бывае аддача серыямі…
@gans2115_Так тут сабачае цярпенне патрэбна ў чаканні костачкі:)))
x49000
Як такое можа быць? Цяпер наўрад ці такое ўдасца злавіць. Калі слот выйшаў, больш-менш гуляў. А зараз нават не бачна, каб у яго хто-небудзь гуляў.
@sergej197800 усё можна, якая розніца, цяпер ці тады! Калі валатыльнасць моцна не зніжаная, у банкрол пераходзіць нешта, а значыць верне не раз і не два на дыстанцыі.
Адчуваю дыстанцыя будзе доўгай і доўгай. Я, уласна, і не гуляў у яго даўно, але паўтару – раней аддача была нашмат лепш. Я ў пф лавіў неаднойчы ў бонусе дадатковыя 5 спінаў, калі яшчэ купных не было ў ім. А з пакупкамі проста сапсавалі слот.
@sergej197800 ды і цяпер усё ёсць: бывае ў дзень разоў 10 злавіш і з іх 3 штукі прахадныя, а бывае 30 штук і хоць забі, нават 5 спінаў не дадасць! Так сама і па часе – тыднямі: то ты тыдзень класныя лавіш, а то на месяц як затыхне, так затыхне і што ні рабі (змена ставак, перазагрузкі, змена казіно), нічога не дапамагае!
Я ў азійскай версіі за адзін месяц злавіў 3 разы больш за х3000, прычым не па 4,5 і нават не па 8, па 18:)))) і 13,5:))). А часам за 3 месяцы адзін раз злавіш на х1500, а то і на х900 нейкія!
Мы проста прывыклі заўсёды аглядацца назад, прычым заўсёды: «другая раней…..»! Хоць можа доля праўды ў гэтым і ёсць!
Так…гульню я амаль што кожны дзень у доа 2. Слот вельмі нудны- але можа даць Х 111111- гэта мая мара. Я пару раз лавіў па 9 рублёў х 12654 і х 9600. Але мне гэтага мала. Я ўжо 2 гады яго кручу і амаль што ўсе бонускі мне даюць х 6. Чаму так, не ведаю).
@tarik198025
… Можа не варта кожны дзень “круціць” слот Dead or Alive і чакаць “прыходу” сваёй мары).
Згодны, бро!
@Celentano1
О, добра зайшло, віншую!
Часам у мяне ствараецца ўражанне, што для кожнага ёсць свой «фартоўны» слот, і ДАО не зусім мой. Хоць максімум, што лавіў – гэта было 5 скатэраў і ФСЕ).
Як вы лавіце такія іксы? Нічога падобнага ў мяне не было. Абідна.
@lana888
Не ведаю як у каго, але ў мяне ў ДАО адносна вялікія па 5 скаттэраў былі на працягу першых 5 спінаў і то па мінімалцы. І ўвогуле не прыхільнік доўгай гульні, у асноўным гуляю ў рулетку на “зацэп”)
Я і ў першым, і ў другім гуляў колькі, максімум х500 лавіў. Гэта відавочна не мой слот
Ну і правільна, асабіста ў мяне нядрэнна гуляў першы, а другі толькі “сасаў і сасаў” .Ну часам і тое надзвычай рэдка мог “парадаваць” выйгрышам(і тое ў плюс не выходзіў ні разу, нават вяртання да стартовай сумы не было)
@bigbossjony1 да там проста трэба болей цярпення. Ён такі, доўга, цяжка ў яго гуляць чамусьці!
Х 49000 мама дарагая шыкоўны занос, ммм смачны, але колькі я яго не круціў мне так у ім не шанцавала, купляў да таго ж бонус там недарагі ,але часам заходжу лавлю ўдачу за хвост)))
Пра дыстанцыю ў гэтым слоце дакладна кідалова. Круціў яго некалькі гадоў кожны дзень, проста ні разу нічога зусім нармальнага не даў.
@urbanjungle гэта дакладна. Ловіў толькі пяць скатэраў у слоце. А ў бонуске нават лінію вільдаў ні разу не злавіў, хоць часта кручу.