Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,585 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дэпнуў, каб бонус адыграць 2000р. У слоты не заходзіў. На руле абарот зрабіў 100000р.. вынік з 2000 вывёў 12000.. Было цікава: на руле адб’ю? мак стаўка на нумар 25руб. Рулетка спадабалася, раней не гуляў у гэты руль.
Віншую!
А на якія нумары ставіў акрамя “18”… Пасля такой тройкі 3 23 27 напэўна ў гэтую групу “павінна” было заляцець)
Да гэтага серыя была з 9.18..22 іх лавіў
У турніры катаю. Як табе серыя ?
прыкольна лягае, 9 14 11 8 34 25…
А там хоць кола ёсць АТО ёсць такія рулеткі шо пра кола ужо забываць пачалі)
Ёсць)))) прыгожы руль. Часта выдае цікавыя штукі. З фрыспінаў дало 1800р. Паспрабую адкруціць на рулі
Ён што з’яўляеццa і знікае, у чым цікавасць та… Паглядзеў руль betsoft – так там не ўбачыў гэтую рулетку, гл. на фаны… У мяне там праблема з уваходам)
мне здаецца што самы прыкольны руль гэта ў бетвояжере, там увогуле творыцца што-то нерэальнае) Пасля столькіх сямёрак ну проста абавязкова павінна была выпасці нулевая група, сыграла двадцатка)
Шкада, не бачна, што было перад 7.7.7, напэўна 13 ці 36?))))
Я з тэлефона гуляю( мабільная версія). З ПК яна чутка іншая.
У мабільнай версіі больш падабаецца
Ды сам у шоку ад такога пачатку… Рулетка ад БВ гэта ўвогуле асобная размова, там такія расклады бываюць… 😎
Яшчэ бонус адграў на рулетцы. У турніры 6000р падняў, пакуль бон мыў. Вельмі цяжкі бонус быў, гуляў памаленьку (18р). Стаўак на 220000р. Гуляў дзён 9, без перапынку))))))
Руль падабаецца, але ў ліміты ўпіраюся
Віншую!
PS. А ты што “помартину” рубішся ці гэта такая алегорыя)
Ну не Мартын. Але стаўкі павялічваю. Ці чуйка спрацавала)) а толку? Тыпа як тут .пару троек таксама нормуль вылавіў
Зразумеў, ты граеш на адну лічбу і “паступова” акружаеш сплітамі…) Тры тройкі – гэта моцна пасля “1” і “21” гэта… Даўно такога не бачыў, хоць гэтыя лічбы ўсе з адной групы)
Гуляў у Марафон бэт. З 2500 р падняў спачатку 14500. Потым праўда спусцілі да 9000
Але далей, граючы па чуйцы, пачаў паднімаць
Зрабіў х7
Потым вывёў 10 000
Марафон працягваецца
Марафон працягваецца з 2 долараў . Сёння + 7500 рулетка пнеўма казіно марафонбет . Старт быў з 3500
Падняў у марафоне24000. Старт з 10000.Рулетка з дылерам. Лайф
Даўно такое ў рулетцы не назіраў, што б так часта шарык заходзіў (0 26 32 3), (7 29 29 7) і 10 5 33
стаўка вялікая.Но! вельмі важная і чакаў 24. ( бывае ў гульні пералом, гэта ён)
усе лікі зразумелыя, згаджаюся – цікавая серыя. а 33 як прывязана ?? для мяне яно зусім чужое. раскажы, як ты гэта бачыш?