Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,580 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Уласна кажучы, тут выкладваем скрыны выйгрышаў/”заносаў”.
Можна будзе паглядзець, якія ў каго стаўкі, хто колькі падняў, даўно хацелася паглядзець на нармальныя скрыны вопытных гульцоў!
Я далучуся пазней 😏
Трэба будзе архівчык намутыць і сюды вылажыць з добрымі пад’ёмамі.
Хоць.. ўставлю пару скрыноў… ужо было дзесьці
Амаль год прайшоў
ну, гэта не самы шыкоўны скрын і пад’ём. чыста паказальны скрын, якія ў руле гульцы робяць стаўкі…
і тут ужо, прабачце, са слотамі ні ў якія падметкі ў параўнанне не годзіцца.
УВАГА: калі скрыншоты абрэзаныя да выйгрышу ў палосцы грошай – яны будуць выдаляцца разам з паведамленнем.
трэба, каб выразна было відаць радок казіна і сапраўдныя грошы.
гэта так але рулетка рэч цікавая ))
можна нават зрабіць гісторыю ходаў))каб прагледзець як хто ставіў
гэта да таго, што такія стаўкі – гэта жэсць))) у слотах гуляеш, як у цацкі.. у параўнанні з рулём.
можна) у мяне ёсць некалькі такіх скрыншотаў..
а яшчэ лепш відэа) адрэдактую 1 на днях і вылажу… там, праўда, не вельмі пад’ём, усяго 5к дзе-то за 10 хвілін, але магла б і больш.. бо лікаў вельмі шмат закрывала
гэта як у песні, не шанцуе мне ў смерці повезёт у каханні (( я пра рулетку)
Гэта мы гуляем як у цацкі. У Лас-Вегасе людзі па 50 баксаў круцяць і гэта норма.
Узяць ТТРа лодавады ну ён ладна, хай роллет). Ну і іншых паглядзець, хлопцы па 600-1000 рублёў круцяць. А тыя людзі, якія не запісваюць лудаводаў а потым скрыншоты з выйгрышамі па 400к. І відаць, што па 2.4к рублёў круцяць.
не ператварай і гэтую тэму ў флуд плз)))
я не параўноўваю Еўропу і Ттра. я бяру пад увагу наша гульнявое насельніцтва.
няшмат хто гуляе па вялікіх, а калі і гуляе, то часцей за ўсё злівае, па сваёй жа глупасці.
у слотах, лічу, бессэнсоўна гуляць па такіх стаўках, нават VideoSlots.. ці любыя іншыя еўра-казіно не паказальныя па такіх стаўках і выйгрышах.
калі хлопец сам туды не ўліў мільён, то мільён+50-100к, напрыклад, ён адтуль не вынясе. а калі вынясе, то вельмі ў рэдкіх выпадках..у якім-небудзь джэкпотавым..і то па лоў бэце. але мы ж не пра лоў бэт, так? 😏
кст, у студзені курс даляра быў 50 з капейкамі…а значыць – стаўкі былі па 130 баксаў.
потым яшчэ дадам скрынамі..стаўкі розныя былі.
Крутыя ў цябе стаўкі)) смелыя, можна сказаць, найбольш я вынёс у лайв-рулетцы (так раней яна называлася) 360 к, шкада што няма скрыну, цяпер не гуляю вялікімі стаўкамі – часу мала, у асноўным заняты сваёй асноўнай працай, ды і ў турах рэдка сяджу
Напішы мне, калі ёсць жаданне )
наколькі я разумею тут тэма пра скрыншоты-рулеткі, Марго стварыла спецыяльна тэму “інтрыжкі” пліз туды))
Накруціў на рулетцы з такім дэпазітам, можа хто скажа – мала, але з такім дэпо думаю норма)) дату відаць, здаецца
Увогуле працягваю марафон з дэпа 135 ру)
і тут Астапа панесла..)) працягваю марафон з дэпа 135 ру))
у агульным на сёння нармальна) памнажэнне 100х
У мяне множанне ў конкурсе *107.
Проста змірніся з гэтым🙂:)🙂
маладцы, хлопцы!!)) Нур – проста красава!!)))) малаток, трымай так!)))
я толькі з 50 5к набіла за мін 40 1 раз..і з 1.5к да 95к за 5 гадзін. яшчэ з 2.5к кожны дзень па 15..праўда, вывела не ўсё 😁
самое класнае – гэта зайсці ў руль і з першага спіна трапіць у лік 😁
такога знайсці пакуль не магу, але ён ёсць))
ёсць вось такія
скора і я да вас далучусь 😏
ты з 50 ру дэпазіту набіла так?
калі ласка.. выкладвайце скрыншоты з поўнай спасылкай на казіно)))
бо я ведаю вашы метады, хлопцы)))
буду сачыць))
гэтыя скрины з іншага дэпа.
а тыя, што вышэй, вось з гэтага
Працягваем марафон, цяпер цікава, як у іх з вывадам)) спадзяюся без праблем, так і дакажа Адмірал)
чаму няма радка?? і дзе бачна, што гэта сапраўдныя грошы.
чаму хаваешся? 😏
я ж пісала, што буду такое выдаляць
якой радкі няма, рэальныя грошы навошта мне хлусіць)
хіба цяжка было табе такі скрын, напрыклад, зрабіць?))))
маладзец!)))
(Слова выдалена сістэмай), не тое адправілася, сек
вось ён))))
я аж пачырванела, соры)))
я зараз з мабілкі, раніцай выкладу агульны скрыншот))
Такі скрын пойдзе, больш так не думай і мне няма сэнсу маляваць або фэйкі паказваць 😏