Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,603 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне здаецца, яго методыка ў навряд ці падыйдзе ўсім. У яго шмат хітрасцяў у гульні, і відаць вялікі досвед. Для гульні па трэку, мне здаецца, не падыдзе адна сістэма ці формула.
Мне па трэку інтуітыўна зразумней гуляць, прымяняю яго методыку калі гуляе. Спачатку назіраю, калі гуляе па трэку то ок. А калі калбасіць , то патрэбны перынак )
Калі па трэку гуляеш гэта класна… Скажы з якой дугі(ячэйкі) і праз колькі нумароў калі яны побач па крузе пачынаеш рабіць стаўкі…
Закрываю 11 лікаў, гуляю пасля двух сімэтрычных удараў. У адзін бок .
Па трэку адчуваеш, асабліва калі будзе граць нейкі адпачылы сектар. Там сістэмы і формулы не дапамогуць ) Трэба граць для задавальнення.
Значыць пасля двух сім удараў у адзін бок. І праз колькі спінаў “граюць” 11 лікаў, з першага ці… Калі не з першага і не з трэцяга, то граеш усё адно флЭтам ці…
А як жа “лагарытмы Карла”, гэта што пусты гук, фішка…)
А па ідэі гульня ідзе, можна сказаць, камбінаваная па гісторыі выпаўшых лікаў, па роўнацэнным адскоку і па чуйцы. І на першае месца ставіцца гульня, не выйгрыш, а на атрыманне задавальнення ад гульні.
Флэтом, спробаў няшмат, адскок не ўпіймаў, чакаю пакуль паўторыцца. Ці іншы, у залежнасці ад сітуацыі.
Чуйка галоўнае, )
Калі быў патрэбны адскок у адзін бок, то і грузіш толькі ў той бок ці ўжо не важна…
Увогуле тэма такая, што Карл выкарыстоўвае лагарытмаў, а можа і дзясяткі, а можа іх бывае і сотня. Напрыклад адзін лагарытм можа гуляць 10-15 спінаў, потым замяняецца іншым, трэцім і гэтак далей.
Ну вось серыя з дылерам “32 9 15 29 0 15 14 22 19 7 12 6 33 8 5 12 30 16 27 35 3 19 1 27 29 10 10 22 24 25 19 35 24 27 13 19 36 1 0 8”
У цябе ёсць логарытм, па якім трэба ставіць у гэтай серыі з больш як 40 лікаў…
Напэўна.
Я сам гуляю па трэку, мне астатнія моманты наконт лагарытмаў і ўвогуле формул незразумелыя.
Часам, напрыклад, чуйка на адзін нумар працуе
Сам азнаёміўся з яго парадамі, але нейкая каша ў галаве, у яго розныя падыходы ў розных гульнях…
PS. Вядома разумею, што трэба ісці за рулеткай і глядзець, як “яна гуляе” і зь гэтага рабіць свае стаўкі. А не тупа гнуць сваю лінію, хоць часам гэта і працуе)
Ды ЧУЙКА – гэта наша ўсё!
Першым разам сыграў па ёй у казіно, тады яшчэ гуляў на чатыры сікслайна… І нечакана з’явілася невычэрпнае жаданне паставіць на “ZERO” – так і зрабіў. Паставіў па 5$ на чатыры сікслайна і пяцёрку на “ZERO”, не адразу зразумеў, што сыграла, што крайняя стаўка… Радасці не было межаў, зрабіў яшчэ пару ставак на сікслайны і перастаў гульню. Добра хоць не зазнаўся…
Даа добры кідок. Чаму б не вынайсці нейкі лазерны вымяральнік. Каб дапамагаў у ВБ.Ёсць колы здзяйсняюць да 8-9 абаротаўпакуль стаўкі зачыняе эволюшн
Калі дазваляюць рабіць стаўкі пасля кідка дылера, гэта крута, галоўнае каб усё было бачна з аднаго ракурсу – можна і пагуляць… Хаця чуў, што да рулетак Evolution таксама ёсць пытанні…)
Мне здаецца, што падчас відэатрансляцыі са студыі будзе ўскладненая работа лазернага вымяральніка… Бачыў рулеткі, у якіх пасля кідкоў шарык занадта хутка трапляе ў ячэйку, у наземных казіно такое малаверагодна бывае)
5 рублёвая эвалюшн , як раз такая пнеўма, на якой Карл свае ролікі робіць. К эвалюшн пытанні ? Ну тое што часам не паспееш паставіць гэта дакладна. І часам выплата знікае.
Пнеўма гэта не маё… Гэтыя незразумелыя паддувы, калі шарык зносіць у канцы спіна…(
А галоўнае – нюансы, перад гульнёй абавязкова трэба быць адпачылым. Строга прытрымлівацца правілаў . Часта даводзіцца чакаць больш за гадзіну патрэбнага моманту.
Фрыспіны падкінулі , пайшоў круціць.
І які там вынік…
PS. То, што перад гульнёй трэба адпачываць – гэта першае залатое правіла… Галоўнае, каб падчас гульні не ўцягваць у сябе чужое, толькі гульня, дзеля гульні…
Я бываў у Маскве, на м. Беларускай, яшчэ ў 00-х гадах, там была пара вулканаў каля метро. Заходзіў каву папіць пасля працы ды і пакатаць на рулетцы – там у асноўным стаяла пнеўма.
Там бывалі розныя персанажы, і даволі цікавыя, дарэчы. Асабліва да 9-10 вечара, месца забівалася. Слоты тады нядрэнна давалі. Але я як бы не любіў іх. Там адзін беларус пару раз з’явіўся, вельмі добра граў. Ён у асноўным катаў на жывой рулетцы, у Голден Паласе. Я так зразумеў, што ён граў па 11 нумараў, чакаў, пакуль шчыльна не выпадуць, і на два ўдары з паўторам пачынаў у гэты сектар долбіць.