Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,613 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Заглянуў у ГолдФішку і сыграў на “зацеп” па ЧУЙЦЫ. Паставіў на чорныя 8 і 20 і на трэцім спіне сыграла “8”😉
Далей правяраў “20-ку”, але яна не гуляла, абраў іншыя лічбы…
Мабыць, намацыў некалькі лікаў і пачаў на іх ставзіць… Шкада, што яны “гралі” на трэцім спіне)
Так і працягнуў «ціскаць» на гэтыя лікі…
Мяне больш за ўсё нервуе, калі выпадзе зеро.
А “мая” спакойна ставіцца да выпадзення “ЗЭРО”… Як да звычайнага нумара на коле…)
Выплацілі, гуляў хвілін 20.
Тады не супакоіўся і вырашыў дакрутзіць тую ж серыю…)
а ў якую рулетку граў якая там мінімальная стаўка на лік
У Evolution катаю
5 рублёвую, пнеўма. З павышанай хуткасцю, у риобеце
У асноўным гуляў па 200-300 рублёў, зараз троху павысіў
па двесце-трыста рублікаў за спін… І на колькі лікаў…
А мая круціць па дробязі… Іншы раз імправізую
Па 200-300 рублёў граў за гульню, не за спін. За спін па 55 рублёў на 11 лікаў.
Часам ставлю шырокімі мазкамі на групу лікаў “ZERO”
Зразумеў зразумеў, ну гэта нармальна, мая можа пачаць з меншай сумы але і ўзровень ставак, вядома, іншы)
У асноўным тэстую рулетку ад МІКРЫ на паўторы групы лікаў…
У Карла, на відэа , увогуле пачынае з капеек , па яго стаўках. Гэта як у асноўным зацэп
Стараюся злавіць паўторы абранай групы з бліжэйшай гісторыяй)
Атрымалася падвоіць астатак ігравой сумы і заадно вывучыць матэматыку гэтай мультяшнай рулеткі😉
Сімпатычна атрымалася , 27 нумар
А іншы раз ніякай логікі няма ў яго стаўках. Або ён выкарыстоўвае некалькі стратэгій адначасова, адштурхоўваючыся ад таго, што пасля серыі выпадзенняў зсувам або разваротам, або дубляў, трэба рабіць яшчэ спін‑два‑тры ў надзеі на працяг. Нібы грае па формулах. Калі выпала некалькі нумароў у такім‑то парадку на трэку, значыць будзе працяг. Таксама заўважыў, што ён часта ставіць упрытул, калі стаўкі зачыняюцца, нібы пралічвае/лічыць. Часам вадзіць курсарам па сектарах, нібы вылічвае. Цяжка зразумець усе яго стаўкі.
Дзіўна, што старт ад 20 еўра і часта робіць х50 і больш. І нават калі ён працуе на вынік, бо ў яго ў спасылках сайты партнёрак і ёсць у яго прайгрышы, якія ён не паказвае, то павелічэнне балансу ў такіх маштабах за адну гульню пакрывае некалькі серый прайгрышных.
Ну даа… дваццаць сёмы раз разыграўся… Трэба на гэта і рабіць упор)