Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,603 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта яго канал.
Увогуле рэзка падняў гульню дзякуючы яго відэа . Раней не асабліва гуляў , а цяпер на каранціне вывучаў яго гульню , пад сябе пабудаваў и
Тут зазірнуў у профіт і для разнастайнасці пачаў гуляць на некалькі нумароў…
Шыракімі мазкамі, быццам без асаблівага рызыку, серыя гуляла праз спін…
Надакучыла гульня “сюды туды” і перайшоў на лікі з падваеннем…
Потым зноў працягнуў гульню на шырокіх стаўках…
вось такім нехітрым спосабам ціхенька і паўз уверх…
Ну да – атрымлівалася рызыкоўна… і перайшоў зноў на лікі з падваеннем) Так і падняўся з 15 да 25mBC
На жаль “не адчуў момант” і пасля “ZERO”зрабіў каля 10 пустых спінаў… А так мог бы добра падняцца праз спін пачала гуляць мая серыя чацвёра разоў запар чырвонае 25 27 25 27 і праз спін яшчэ і чорнае 6.
Гуляў бы ў профіце, шкада тэлефон не падтрымлівае. А ўвогуле для гульні ідэал казіно гэта з дылерам ад 5 рублёў , оракул ёсць, у риобете. П’еш каву, і рублёў на 200 300 гоняеш
Не зразумеў, як тэлефон не падтрымлівае, аплату не падтрымлівае. Ці саму гульню…
Тое ж самае у риобете , мультыплэерны стол з тэлефона не заходзіць .Не адкрываюцца гэтыя гульні. Што ў профите што там .
Абсолютна незразумелая стратэгія, ставіць хаатычна то там то тут) Можа ён 10 разоў прайграе і раз выйграе….
Я сам аматар гуляць па трэку як і ён, можа таму каля 70% яго ставак мне зразумелыя.астатняе шумы Ён ставіць з мінімум двух розных сістэм.
А так любая сістэма прайграе . Я яшчэ не сустракаў у сетцы чужых гульняў па трэку, з такой аддачай )))
Раней закачваў браўзер тыпу дэльфін або flashfox і ўсё нарм. Цяпер нават з flashfox не адчыняецца. Але зараз мне не трэба. Ноўтаў хапае. Калі ёсць жаданне, то знайсці можна
А так калі па-чэснаму, любая сістэма рана ці позна прайграе. Тут гэта больш-менш выпадкова, мне здаецца, мани менеджмент ці стратэгія – галоўнае.
Ёсць толькі адна сістэма якая дае плюс гэта гульня па ВБ, але падабраць “патрэбнага” дылера гэта не атрымліваецца на раз два тры)
ВБ гэта так, цікава.
Асабліва калі павялічваць па мартыну. Але як ім удаецца так часта, часам бываюць серыі выйгрышаў. Па якім разліку ён ставіць на пэўным адрэзку…
Звярні ўвагу, калі паставіць хуткасць 0,25 на YouTube і заўважыць, калі дэілер кажа “Бетс…” і шарык насупраць якога ліку, то звычайна гэты сектар з 11-13 нумароў выпадае. Але Карл часта ставіць таксама пасля кручэння, але па нейкай сваёй методыцы… Трэба разабрацца….
Можа быць, я проста заўважыў, што ён любіць гуляць працягненні па трэку, або пасля двух сімэтрычных кідкоў у адзін бок, або пасля развароту, то ці чуйка. Я гэта стараюся ўжываць у гульні .)
Так, з дылерам таксама ёсць свае замарочкі, граеш-граеш і БАЦ могуць стаўку не прыняць, праблемы з відэасігналам… )
У БК Леон гуляў на тры лічбы па 5 р., потым узяў, павялічыў стаўкі і аблом… Стаўкі адмянілі, прапанавалі перазагрузіцца… Ну ўсё зрабіў як прасілі, зайшоў, а мая лічба ўжо адыграла…
Абідна, канешне, атрымалася, бо стаўка была на 45рЭ. Камунікаваў з падтрымкай, але яны нічога разумнага мне не адказалі… Можа таму я і гуляю па дробязі…)