Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,657 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну вось, прыгледзеўся, як гуляе дылер і зрабіў толькі адзін удар па двух сікслайнах па 5 руб…
Кароч, пашанцавала, а потым пачалося разсінхранізацыя сігналу і больш не стаў гуляць.
Захацелася рызыкнуць і пачаў на спліты і лікі… Але трохі прасеў, а потым вярнуў з паходам… Гэта дзяўчонка то кідала па правілах, то ўвогуле як хацела, дзе іх вучаць… людзей падманваць)
Калі некалькі разоў запар упёрся ў адну і тую ж суму і… І прыбытак не расце, то самае лепшае, што трэба зрабіць – гэта адкласці гэту гульню… Ну калі ўпёрся ў максімум, гульня не ідзе… І пакуль яшчэ не наступіў зліў… Спытваю, навошта “насільнічаць” і сябе, і яе… 😎
Так і даводзіцца гуляць… Невялікімі наскокамі прыгледзеўся да дылера, убачыў штосьці, зрабіў стаўкі і выцягнуў крыху… А потым зноў затаіўся і назіраеш, калі пойдзе маста)
Трэба памятаць, што казіно ўсё робіць для таго, каб уключыць азарт у гульца… Калі адчуваеш, што “падкочвае”, то ці гэту гульню спыняй, то ці сыходзь на іншую…
Мне таксама спадабалася гэтая рулетка, але раней заходзіў – там не было такіх ставак па 5р, трэба будзе паспрабаваць пагуляць. Калі будуць выйгрышы, адразу выкладу, буду рызыкаваць і ўпершыню сыграю з дылерамі)
Так раней яна была з мінімальнай стаўкай 25р за закрутку, а цяпер ужо па 5 – вучыцца гуляць самЭ то… І па кішэні не вельмі б’е і ўсё тут па добрым класе гэта правайдэр EZUGi. вельмі толкавы)
Сёння з Профітам змагаўся. З дзясяткі да пяцідзесяці падняў. А то ў мінулыя дэпы з дзесяці да трыццаці раскручваўся, а мяне такія выйграшы ўжо не круцяць і пачынаў шмаляць як папала ў спробах выйграць больш і зліваў. Сённяшні выйгрыш як папала зліваць ужо не хочацца.
Добры пад’ём з дзясяткі, можа пара ўжо і на вывад? Дарэчы, ты з профіту праз што выводзіш, праз якую ПС? А то спрабаваў дэпіць і выводзіць праз Ківі, так там ёсць непрыемныя страты)
…”Мая” зазірнуў у картовыя гульні з дылерамі, а дакладней у Баккару, а то ў рулетку доўга прыміраўся да дылера… Але так і не выбраў, з кім сыграць, хавалі як папала) Ды і ў Баккарэ не з першай спробы была плюсавая гульня. Удалося зрабіць усяго толькі + 100р, а потым вырашыў не рызыкаваць і паставіў на вывад. Зашлі на працягу 5 хвілін без “галавакружэння з дакументамі”, там дакі зусім не патрэбны, восьS)
Бачыў у гэтым БК столы не толькі з мінімальнай стаўкай 50р, але нават і 25р. Але як гуляць у гэтую гульню нават не ведаю, хоць там толькі тры варыянты – нічыя, выйграў або прайграў, і на раздачы тры карты)
Я зараз там карыстаюся толькі Вебмани. Выводзяць без камісіі за некалькі гадзін.
Ставка по 25р это совсем недавно, наверно что бы привлечь игроков) А ўвогуле там шмат разнавіднасцей у баккара, на скрыне відаць і пары… і вялікія, малыя ёсць яшчэ і інш… Я часам паиграю на выйгрыш гульца або банка і вельмі рэдка магу зрабіць стаўку на нічыю)
Ой
Прывітанне, а што гэта за казіно? Вельмі цікава туды зазірнуць! То што людзі там ходзяць і робяць стаўкі, дык гэта ж выдатна!
Там ходзяць не гульцы.., а дылеры… (гэта казіно “LuckyBay“)
А жывую трансляцыю з наземнага казіно з гульцамі, якія робяць стаўкі – гэта зусім іншае казіно. Гэта БК “Леон” см пост #501. Там два віды лайв-іграў, адны ад “Evolution”, а другая змяшаная ад “Ezugi” і “Portomaso”. Вось менавіта тут гульцы на Зямлі і робяць стаўкі, а мы ў анлайне робім свае) Калі буду там гуляць, то зраблю некалькі скрыншотаў…
Да, трэба станавіцца мудрэй) І на перадавую хадзіць рэдка). З такімі дзяўчынкамі дакладна я ўсё прасяджу)” “Завлекательныя” !!!Точно.😵
Раскошныя скрыны, Выдатная гульня!
Трэба гуляць у такім казіно, дзе ніхто не клюе і не выносіць мазгі пры вывадзе, няма ні адыгрыша депа, ніхто не патрабуе дакументаў ні сэлфі… Галоўнае, каб вывад быў на тую платэжку, з якой рабіўся дэпазіт на гэту гульню) Вывелі 600о за 5 хвілін на КІВІ, прыгажосць 🙃
Ты маеш на ўвазе ў Лионе? Гэта ты прама мэту апісаў)!
Гэта ўсе ёсць на пастаяннай аснове ў БК “Леон”! Так, менавіта таму там і гуляю! Як сказана на іх сайце, усе гульні, якія мяне цікавяць, ліцэнзійныя! І выплачваюць без дакументаў увогуле, толькі запаўняем асабістую інфармацыю пра сябе, восьС
Пераканаў)
мотaў вакол адной і той жа сумы, а потым выйшаў, бездарна сёння.) Чуйка маўчыць. Думаю, што водку ўчора піў на дні нараджэння, і яна яшчэ не прачнулася)
Нават павышаць стаўку не стаў, сэнсу не было. Нічога не мог разлічыць, прадбачыць. Мёртва сёння( Тры разы вакол адной сумы хадзіў.Надакучыла, з чым увайшоў , з тым і выйшаў)
Так а ты там кантроль сумленнасці запускаў заходзячы ўнізе ў меню кантролю выпадковасці?
Ты ж сам ведаеш, я так гуляю: калі тры разы ўпіраюся ў адну і тую ж суму ці блізкую да яе, то гульню перарываю, называю гэта “потолок” або “потолкавае стан” і на сёння заканчваю гуляць… Колькі ні правяраў, але ў каля 90% гэта было правільнае рашэнне)
Так што марна на чуйку наседаць… калі яна маўчыць, гэта таксама трэба разумець)
Ну ды, ZERO як-то моцна “раходзілася”… Але ты яе нарэшце то ўгаманіў двойкай…) Хоць я б рызыкнуў і паставіў на групу бы 22 33… яна ж таксама заіграла на 35)