Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,729 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі бачу што рулетка пачынае “абкідваць” твае стаўкі, тут трэба альбо выходзіць з казіно альбо зрабіць рэзкі манеўр – паставіўшы на іншую групу лікаў, папярэдне падвоіўшы або патроіўшы стаўку(але кн падваення лепш не карыстацца). Менавіта так гуляў у БВ і заставаўся ў плюсе гэта калі там яшчэ не было КЧ.
Згоджуся, што ў рэале тое ў рэале. А на рулетку я падсела па-сапраўднаму з снежня мінулага года. Гуляю ўвогуле два гады. Але ў намаляваных мне ні разу больш за 7 разоў адзін колер запар не выпадаў) . Я проста зыходжу са свайго куцага досведу.
Точна сказана “абкідваць”, мне спадабалася), я звычайна пракручваю або перазаходжу і потым пракручваю, або стаўлю на бессэнсоўнае.Але рэжым абыгрывання ён таксама не вечны. Раней я адразу выходзіў з гульні, праходзіў час потым заходзіш і гульня іншая.Зараз спрабую такі метад , ён таксама працуе. калі бачу , што дакладна сёння ніяк не ідзе , канешне выхожу. Але заўсёды памятаю, што гэта ўсё-такі праграма)))а не рэальная рулетка. І спрабую з ёй працаваць, як з праграмай якая не слухаецца 🙂 Трэба сказаць з пераменным поспехам)
Шмат кажуць пра падстройку казіно пад гульца, пра выпадзенне шэрагу чырвоных або шэрагу чорных… Сам бачыў у Риобет, як 18 разоў выпала адна дзяжына… Добра хоць не стаў пасля 10 спіна на гэтую дзяжыну. Але мне ўспомнілася іншая гісторыя, дакладней адно відэа, якое было выложана на тым іншым форуме гадоў 5 таму. Там на працягу 10 раўндаў запар выпадаў НУЛЬ, а чалавек усе гэтыя дзесяць раўндаў закрываў лікі з 1 да 36. Вось гэта непрыкрыты казіношны адаптыў😎
Для сябе зрабіў вывад, што ў рулетцы, як і ў слотах, калі казіно гатова падзяліцца крохамі з гаспадарскага стала, то так, можа і “крупняк” зайсці – гэта калі ты будзеш першая рука. Ну а на няма.., гэта і зразумела 😎
Дааааааа, гэта слов няма))))))))) (Не ведаю чаму, а люблю зэрооооооо). Мне здаецца, я не профі, што падстройка ўсё ж такі прысутнічае ў вельмі многіх казіно, тая ці іншая. Вядома, я маю на ўвазе анлайн-казіно. І 10 раз зэро, я б проста на ўсялякі выпадак паставіў на крыжык, каб нулік то зачапіць)) раз на сам О не ставіць)))
І з гэтым згодзен. У казіно павінна быць жаданне, інакш усё мёртвае як у памерлага). І ў слотах і ў рулетцы)
Намекаў яму, а ён кажа маўляў чыстасць эксперыменту… Смешна, бо ставіў жывыя грошы)
Гэта бывае, хапае такое ўпартасцю))) жанчыны яго муда-частвам называюць))) Гэта, мне здаецца, на многіх мужчын хапае) Сам часам як упруся, адчуваю, козлю, а спыніцца не магу 😮🤬 Вядома смешна, але бачыш, эксперымент жа чысты атрымаўся 😁
Гэта так, шкада што назвы таго казіно не запомніў… Шукаў гэтае відэа, шукаў на ютубе… каротка не знайшоў. Але гэта ўжо рэальны факт. Гэта называецца так “не ты гуляеш, а цябе гуляюць”. І таму калі ўбачыў нешта падобнае… зачыняй гульню і вываджай грошы, знай што ты апынуўся ў лохатроніша)
Гэта так для жарту,
той таварыш ставіў па адзінцы… А рубель ці што па круцей, ён так і не сказаў…
Так, дзякуй за папярэджанне. Калі ў гульні, часам наступае момант, калі не думаеш, а ўспамінаеш, што цябе папярэджвалі і прыходзіш у сябе, і бярэш, так скажам, “ногі ў рукі”! Так што я запомніў) Мне такі чысты эксперымент не патрэбны😵
Гэта я так у лайв-букмекерстве іншы раз)))) Зараз на баскетбол паставіў, здаецца правільна было, а прайграўшыя адыграліся ў самым канцы. Стаўіў 20 р)
Зноў з Профітам змагаюся. Дэпнуў дзясятку і паступова банк расце. Хаця да гэтага 20 заліў. Хацеў па-хуткаму за вечар бабла накапаць, але трапіў у няўдалую сесію і не змог спыніцца, пакуль усё не прадуў. А цяпер апетыты прытушыў і асцярожна па-трошку вяртаю. Галоўнае зноў не сарвацца. 😏
Дык з 20-кай ты перагрэўся… Не ведаю як у каго, скажу за сябе, заўважыў: калі прысутнічае думка шта зараз нагуляю… То ўсё, сушыце веслы, злівайце ваду, амаль сто пудова будзе “сліў”. А калі думаю пра саму гульню, то так.. вынік зусім іншы)
Паціху – гэта правільна… Ві́джу ўжо паспеў набіць 5 прызавых – а гэта, па-мойму, на 150 долараў плюсавых ставак… Удачнай гульні😛
Я як то ў “Профите” набіў на рулетцы з бездэпа набіў 400 прызавых. Яны тады адкрылі новы сайт на “біткі” і за кожную знойдзеную памылку софту накідвалі то 10 то 30 то 50mBC. Увогуле ляжалі яны і ў гэтым годзе рызыкнуў і паставіў іх усе на полігон. На жаль выйграў толькі два раўнды, трэці на жаль праляцеў міма кассы. Але там ужо змянілі правілы, раней прыз быў 2BC і плюс па фішках, а шчаз ужо давалі за тры адгаданыя нумары ў рулетку ўсяго 1К долараў.
Вярнуў прайгранае. Цяпер мэта падняцца да 130, каб было 100$ чыстага выйгрышу, альбо прайграць усё, ну а там па гульні буду глядзець.
Бачу, доўга давялося гуляць, набіў ужо 11 прызавых, а чаму мэта такая – 130$. Спадзяюся, больш не дэпаць ці…
Па спінам доўга, больш за тысячу спінаў, а па часе не доўга, бо там адключаецца анімацыя і спін цягнецца адну секунду. Шмат кручу, бо стартую з 10 цэнтаў і далей ліпну і раскручваю на большыя стаўкі. А мэта проста нагуляць 100 долараў або прайграць усё, інакш які сэнс гуляць, калі толкам нічога не выйграеш нават у плюсе? Раней хоць у БВ у турніры можна было выйграць з аднаго еўра сотню, а цяпер турнікі зачынілі і спрабую тыя ж грошы выйграць са сваіх.
Учора 20 зняў, а 9 пакінуў на раскрутку, але не ўтрымаўся і зноў захацеў накруціць дзясятку па-хуткаму і прайграў. 😁
Памятаю адзін раз, па-мойму, у гэтым годзе застаўся апошні вывад 0,5 долара, тады раскруціўся да 14 долараў, таксама хацеў набіць 20. Але ўвы, як толькі ўзнікае думка, калі гуляеш, пра выйгрыш, звычайна адбываецца зліў.
Хлопцы, зарэгістраваўся ў Профите. Занёс 10$, У гульню ўнёс 5 баксаў. Уф, так непрызвычна. Пайшло ў мінус, заходзіў выходзіў, як заўсёды падняў да 5.8 і выйшаў)))) Страшна стала. Зусім непрызвычная рулетка, я яе не адчуваю. Прывык у левых казінах гуляць, дзе няма кантролю сумленнасці 😁). Мне здаецца, што гэтая рулетка больш падобная на сапраўдную. На жаль пакуль у рэальную ні разу не гуляў. Толькі збіраюся паспрабаваць) . Так што вельмі моцнае ўражанне. І манеру ставак трэба мяняць. Вельмі мала дубляў было, пару разоў 5, 5 і 33, 33 здаецца усё, а і 20, 20 здаецца было. І ўсё. У маіх казявах пастаянна былі паўторы))).
А і 0.0 была пара. Каротка я пад уражаннем))))!
Неймаверна, ледзь стрымаў сваё!Паважаю. Мне здалося , што вельмі цяжка з гэтай рулеткай працаваць. Яна лікі ў разброс пасыпае) .Паважаю)
Калі трэба то можна павялічыць маштаб старонкі казіно і тады рулетка стане буйней. У мяне стол на весь экран, а ў цябе 2/3 экрана пустое поле.