Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,728 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не ведаю, як на слотах, але ў рулетцы думаю, што праз гульню на фанты казіно даведаецца пра стратэгію і тактыку гульца і, канечне, пралічвае яго магчымыя сістэмы гульні… Па гэтаму аддаю перавагу старыму дзедаўскаму спосабу – аловак і ліст паперы )
так і робім. блакнот і ручка)))
Іншы б сумняваўся, але я доўга жыву…) А тут адразу відаць стары воін, мудры воін… Выкарыстоўваць гісторыю спінаў – гэта эфектыўна і не вельмі дорага)
Мяне раней здавалася, што гульня фанцікі і гульня на рэальныя ідуць з розных тыпаў сервераў…) І на рэале ідзе падстройка пад гульню, а на фанцікі гэтага як раз няма… )
у мяне ёсць знаёмы . ён часта бачыў. як мне забаранялі карыстацца нататнікам і тэлефонам)))) . праз яго і папаў на форумы.
а тут пішы колькі хочаш
в руль ад мікра так і адбываецца))
скажу за сябе. што на фанты часта не магу набіць. а калі набіваю шмат, то часта зліваюсь у нуль. хоць раблю ўсё, каб выйграць
І дзе ж табе забаранялі выкарыстоўваць блакнот і тэлефон у онлайн-казіно што ці..) А для наземных у цябе, як я зразумеў, выдатная памяць (на працягу 6 гадзін памятаць лічбы….) А на форуме сапраўды можна і пісаць, і скрыншоты выкласці і пра гульню пагутарыць…🙂
ты б выклаў скрыны з эверума на іх рулетку, у якую гуляеш, паглядзець бы на яе… Яна там якая – з рисовашкай, пнеўма, з КЧ ці… Ці з дылерамі
У наземных. Там і пачаў запамінаць, бо ўжо надоелі перашкаджаць гуляць ))) . А ў анлайн-казіно можна запісваць. калі ўжо мозг кіпіць.
калі хочаш пагуляць. у руль ад Spinomenal. вазьмі купон у Argo або ZigZag на 150-300р. і паспрабуй. што за руль. ( думаю, спадабаецца).
Пакуль мяне задавальняе тая рулетка, у якую я гуляю, а рулетка ад “спиноменал” гэту тэму падняў ты сам, кажаш ” сейчас очень нравится рулетка от спиноменал 0.60 коп. в 1000000раз лучше чем от микры “(пост 319), а сам выкладаеш скрыншоты ў асноўным з “РиоБета”, калі не памыляюся😏
І зноў “ГолдФишка” вырашыў зазірнуць у еўрапейскую рулетку зрабіў спінаў 15. Гульня ішла з пераменным поспехам, давёў да мінімальнай сумы 500 руб і паставіў на вывад.
з 0.42$ пару ставак і ў дамкі. цікава, выведуць?? дэпаў не было ніводнага
Ну ты і круць.., віншую. 😉Спачатку быў удалы «зацэп», а потым паехала…) Як выведуць, напішы… Ды, а гэта якое казіно?.. 😎
Рулетка, калі пачынаеш гуляць, па крайняй меры ў мяне так, з большай верагоднасцю супраць мяне. Што б я ні стаўіў – я ўсё прайграю. Тады я пачынаю ставіць на тры дзясяткі, або на 1-18 і адначасова 19-36, можна прайграць на зеро, але гэта вельмі рэдка здараецца\, калі не амерыканка). Калі ёсць фрыспіны, т.е. ты можаш круціць проста, круціш. У пэўны момант яна перастае гуляць канкрэтна супраць тваіх ставак. І можна ў гэты момант пачынаць вгадаць, ідуць паўторы і г.д. .Я блытана тлумачу, але пасля гэтых пасаў руля пачынае сама выкідваць нумары і перастае гоніцца за маімі стаўкамі. Як-то ў мяне атрымалася 12 раз на чырвонае выкідвала, калі я ўпарта стаўіў на чорнае, без якіх-небудзь арыфметычных прагрэсій, проста на чорнае. А калі б я паставіў на чырвонае – адразу б выйграла чорнае. Такое бывае з намаляванымі рулеткамі. Канечне, калі ёсць кантроль сумленнасці – гэта выдатна. Я не спрачаюся.
пачнем з таго, што 18 разоў колер гуляе, і гэта нармальна; у наземных пнеўмарулетках і з жывым дылерам, і гэта зусім ніякага абурэння не выклікае!.Яшчэ падзелім онлайн‑рулеткі; лайв і маляваныя; лайв можа кінуць чырвонае разоў 22-23. Маляваныя і па 26 разоў кідаюць і гэта нармальна. 1000000000000000000 разоў пісаў пра гэта, казаў (вывадаў ніхто не робіць, ну і добра )))))) але, як гавораць, паўторэнне – маці заікавання)))) увогуле ў онлайне даўно выкладзены рэкорды па колерах. (і гэта адны з самых паважаных казіно ў свеце або хто любіць сабраць гісторыю гульні за 10k спінаў)
так што гэта не рулетка гуляе супраць цябе, а ты гуляеш супраць рулеткі))))))))))) . нават ёсць выраз; гуляй па рулетцы! у колер трэба гуляць месяцамі. калі я чакаю лічбы суткамі, то ў цябе ўсё наперадзе )))))
пытанне можна??? якія казіно знаеш з КЧ?
я ў рулеткі зусім не веру і не гуляю – гэта лохатрон!
памятаю калісьці я гуляў у наземную пнеўматычную рулетку, там было шоу. я паставіў 30 руб на 11 і шарык упаў на гэты нумар, потым паставіў на 26 і зноў шарык туды ўпаў, потым паставіў на 8 і шарык упаў туды і пулёй паветрам вылецеў адтуль, разабіўшы ахоўнае шкло) пасля гэтага я не гуляў як даведаўся, што там калі што паветра выціскае шарык😮
а як у пнеўмарулетцы павінен запускацца шарык????
пасялухай . а ты што выйграў за гэты дзень або за гэты месяц???? тады маўчы пра лахатрон!!!!!!!! не забудзь мяне спытаць !!!!! што я выйграў пакуль з табой гутарыў!!!!!!
я пра наземныя рулеткі кажу, дзе шарык сапраўдны! тое, што ў інтэрнэце ты гуляеш чыста па праграме.
не тупі !!!!! пра наземныя . я табе і кажу
а пра анлайн вось табе . пакуль ты тут пішаш я ўжо выйграў . так што пара ў рулетку гуляць !!!!!![]()
а колькі ўнёс))))
я табе і кажу, што шарык упаў на нумар 8 і адтуль вылецеў і з такой сілай што разабіў ахоўнае шкло.
павер, вывёў больш, чым уклаў!!!)))) калі заўважыў, то і на гульню яшчэ пакінуў 6тр. А калі што, у нас ёсць прадстаўнік на форуме і ў яго можна ўсё пацвердзіць!!
толькі пацвердзі, што рулетка лахатрон. То, што ты напісаў – поўная лухта !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
я ўжо табе раней напісаў што анлайн гэта іншая сістэма і іншы аўтамат!а наземная як было я так і распавёў!!!!!!!!!
мля для каго напісаў 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 раз. і пра наземныя і пра онлайн?????????????????????????????????????????????????????????????????? ты тупіш канкрэтна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! адстань !!! мне яшчэ пару гадзін трэба пагуляць . а ты мне паднімаеш давляху !!!!! кажучы пра тое .што не разумееш (кажаш лохатрон!!! проста так. нават не ўсведамляючы сутнасці!!!!!!)
Вижу здесь “вясёла” становіцца…) Аказваецца, сярод нас ёсць чувак, які ўдала гуляў у пнеўма-рулетку і ўгадаў у трох раундах запар тры лікі. Пры тым рабіў стаўку толькі на адно лік, але працягвае лічыць рулетку лахатронам.)