Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,725 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
напрыклад зараз стаўкі пайшлі))) столькі нерваў страціў. лепш па маленькіх набіваць
Вельмі цябе разумею.Зараз я таксама цягну ўверх учарашні прайгрыш, вынімаю.
Праўда кажаш, за пару спінаў на дзясятку гэта добрая гульня, тым больш калі ставіць да 5 лікаў гэта салідны ўзровень.
Бачу дзевятка разыгралася, я так зразумеў, дачакаўся, маладзец!
З дэпазіту 250 руб у ГолдФишке на слотах падняўся да 570р і зазірнуў у рулетку рысаваўшку. Так сказаць, на шчасце – так, ды не, значыць не. Гульнёй гэта назваць нельга было, не было ярка выяўленых фаварытаў… Пачыналі быццам гуляць, то адна група лікаў, то рэзка іншая, потым трэцяя, нідзе шарык не заставаўся. Паспрабаваў пагуляць стаўкамі, але на карціну гульні гэта ніяк не ўплывала. Таму вырашыў спыніцца, магла быць зліўная гульня.
Мне таксама гэтая рулетка падабаецца, па 25 капеек добрая рулетка для праверкі сваіх тактык, стратэгій і сістэм.
Згодзен, галоўнае там не заігрывацца… а то затягуе, ужо было пару раз… зліваўся, па дасягненні сумы на вывад… Увёкся і не заўважыў, як рулетка зрабіла “пераход”… і працягваў “топіць”, павялічваючы стаўкі…😎
даўно чакаў))![]()
Але ж з першага спіна папаў у 32 чырвонае, выдатны “стрэл”!
усяго на мінулым тыдні гуляў. з малога дэпазіту набіў 30тр. пакуль каталіў набіў каля 40 турнірных грошай. учора ў турніры выйграў 700 турнірных. пераўвеў у рублі (2800). кароч. з раніцы катаю па 1 рублю. набіў 3800. а тут нейкак вырашыў па-крупнаму злавіць 24.32. ну і зліў за 7 ходаў 3800. депнуў 10тр каб вярнуць. там стаўка павінна быць мінімум 256р у нумар або 512р. (але не рызыкнуў. ссухнуў трохі)
Згодны, а ведь мог бы заташить по крупному…) Але і так таксама добра, галоўнае – спакой, а то гэтыя напружанні, перанапружанні моцна вычарпваюць…
PS. Гэты іх контроль сумленнасці мяне зусім не радуе…. У Риобете цікавыя толькі ліміты ставак – шырокія (калі гуляць па прагрэсіі карысная рэч) і значная гісторыя выпаўшых нумароў… Хаця і там ёсць нюансы…
ліміты і гісторыя !! таму і гуляю там)). ёсць казіно .дзе гісторыя больш і сапраўдная. але мін у нумар 50руб.
Калі табе гісторыя важная ў рулетцы (амерыканцы) з дылерам, то ў БК “Леон” там яна не меншая будзе чым у Ріобет… дзе-то тут выкладаў скрыны… А стаўка ад 16 рублёў любая стаўка)
стварывай гісторыю кожны раз панова. я раней у ва-банку ставіў у гісторыі лік 1. хоць можна было 100 або 99. па сутнасці на цябе не ўплывае кантроль сумленнасці. і гісторыя гульні. кожны ход не залежыць. не ад чаго . адзінае . што калі казіно ўплывае на гульню . то тут хоць што рабі
Згодны, калі такое казіно “не нажарэлася”, то выйграць гульцу там не атрымаецца…
я лічу, што амерыканская самая стратная гульня (ну гэта маё меркаванне). ёсць лайв-гульні ад 8 руб, але я зусім не паспяваю ставіць. блін як я раней у наземных гуляў?? усё паспяваў. а цяпер расслабіўся ))))) вчасна стаўку – покурыў. выпіў. паеў. і далей кайфаваўся )))
Я б не сказаў, у гэтым казіно відаць памылка і стаўка на пяць нумароў “0 00 1 2 3” аплачваецца круцей чым на сікслайн, нідзе такога не бачыў)
ну тут на густ і колер))) у простай адну лічбу адкрыеш і шарык туды ідзе. а ў амерыканскай дзве лічбы адкрытыя пакінеш і ўсё капут
Тут ты правы, а вось калі паглядзець на кола… то пытанне спрэчнае атрымліваецца)
у простую . я памятаю ўсе лікі напамяць . усіх суседзяў. шпіль . орф. малая. мне ня трэба глядзeць на кола. а амерыканку трэба запамінаць)))
у простую я памятаю. Напрыклад; лік 0 . я дакладна ведаю, хто яго суседзі . якія лікі роўна аддаленыя ад 0. якія лікі супрацьлеглыя 0. і г.д. у наземных казіно мне гэта вельмі дапамагала. таксама я памятаю першыя каля 6 гадзін, усе “заліплыя лікі” – ты іх называеш зайцы. пры гэтым, я памятаю, пасля чаго яны гулялі, што гуляла далей. я лічу гэта сваёй фішкай ! а ты прапануеш зламаць мне мозг. каб я яшчэ амерыканку вывучыў))))
ты проста ведаеш кола ў амэрыканцы. а я нават не хачу на яго глядзець. каб не змешваць гульню і думкі
У еўрапейскай рулетцы ў мяне таксама кола перад вачамі і таксама спакойна лічу і па гадзінніку і супраць гадзінніка ды і суседзяў і люстэркі гэта таксама не праблема… Канешне першыя шэсць гадзін не трымаю інфармацыю ў галаве пра зайцаў і пасля чаго яны выпадалі і як лічбы ляглі далей. Думаю што для рулеткі з дылерамі гэта інфармацыя лішняя, там жа дылеры змяняюцца па-рознаму хто праз 10 спінаў хто праз 20 а хто і праз 30. Хоць падумаю і над гэтай інфармацыяй магчыма будзе карыснай.
А што датычыць амерыканскай рулеткі, мазгі нікому не выбухалі проста намякнуў што ў амерыканцы, пры пэўным стылі гульні стаўкі могуць быць больш эканамічныя чым у еўрапейцы. На гэтым напэўна і ўсё)
я і не кажу што ты мне мозг выбухаў. я кажу пра тое, што я буду блытацца ў колах еўрапейскай і амерыканскай. столькі інфы трымаць у галаве. гэта не айс
![]()
Медыя ад удзельніка