Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,723 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Упэўнены, што гуляць на вялікія сумы без развітай інтуіцыі вам не варта… А то будзе не жыццё, а адно “расстройства…” 😎
PS. А гэтыя паўторы ліку ці суседзяў могуць гульцу зрабіць “казліную морду”. Ты думаеш ну вось нарэшце, усё гэта Сонца ўсходзіць… А аказалася, гэта “некто ці нешта” дзеля приколу тупа “свечку запаліў” і так сама “шустра яе згасіў” 😎
Тут цалкам, згодзен)Вось толькі калі , так сказаць , адчуваеш, усё здаецца што зараз пачнецца твой дзень і надвор’е зменіцца. Але тут я спыніўся, усё стоп.Так што поўнасцю салідарны) Але сіла канеШно нужна , выцягнуць, як Менхаузен , самога сябе за валасы з балота.)
Так, гэтыя паўторы,,, пару раз у самую кропку ўчора трапіў. Але звычайна адчуваю “О” – тут было глуха. Зеро не быў маім увесь вечар).🤩 Бывае)
А мне падабаецца сектар “ZERO”, у еўрапейцы ёсць яшчэ мінімум адзін падобны на яго… Але гэта калі аналізуеш гісторыю выпаўшых нумароў… А сам нумар “0” – не што іншае, як адзін з звычайных нумароў на коле рулеткі, вось )
Мне таксама падабаецца, але ўчора проста не везла з зеро.Так, з пункту гледжання аналізу – так, а вось чамусьці зеро яшчэ як выдзяляеш.
Паўторы….
Ды я ў рулетку не гуляю, тут Ленін выклаў гараскоп: так што ў мяне ў першай палове ўвогуле Стул, а другая незразумела што… Так што пакуль на дыеце, толькі слоты пакручваю часам па дробязі)
Слоты, між іншым, чамусьці падобныя на рулетку. Там таксама трэба адыходзіць у галаданне, а потым, адчуваючы момант, рабіць стаўку. Бывае. а я ўвечары паспрабую адбіцца пасля ўчарашняга.
Скажы, а ты спыніўся і выйшаў пасля зайцоў “35 35” ці яшчэ цікава, як рулетка сябе вяла потым… Думаю што магчыма гульня пайшла на 9 19 16 12 і 28 29 30 і 34 35 36
Нееее я нікуды не выйшаў, я ўсё ўчора перагледзеў.
У пачатку былі 19, 35,21, 3, 2, 1 і паўторы на 11, потым здарылася зьмена, выпала О, потым ОО, а потым частыя паўторы на 15, я пару разоў злавіў, зрушэньне на цэнтр гэта 17, 18, 15, крайнія 31 29, і ў пачатак 7 6 7 6. А потым не стала паўтораў, перастала быць, як сказаць, я перастаў адчуваць гульню, прайграў 2 еўра і выйшаў)))))гульняў напэўна гадзіны тры – чатыры запар, ох….л, карацей ад кола)Можа больш. Я так доўга ніколі не сядзеў.
Так “30” была прагназаваная з добраю доляй верагоднасці раней было 8 11 …11 а потым 30 … 30 … а “12” я так разумею люстэрка, а 22 так і не ўлавіў ну хіба што было ў сектары “Voisins du Zero”. магчымa і 25 з суседзямі на падыходзе)
Смена спинов, (Слова выдалена сістэмай) не лічыў, але па адчуванні спінаў бліжэй да 50 і адбываецца поўная змена выпадаючых нумароў. Кароче, мне таксама было цікава, як сябе вядзе кола, і яно ў апошні момант перастае выкідваць пэўныя лічбы, кожны раз лічба мяняецца, няма забросу ў адзін сектар, скача ўсё і то чырвона, то чорна, то цотнае, то няцотнае. Т е поўны рассінхрон))))))
Ну вось бачыш значыць 19 усё ж зайшло… і гэта выдатна. Бачу што перайшоў на амерыканку – пахвальна, мала хто яе катае)
Так 19 было спінаў 35 зоркай, было 19, 35, 27, і 1. Вось. І О, і ОО заходзілі добра. Дарэчы, адбылася змена, выпаў 0, потым 19, потым зноў 0 і пайшлі новыя лічбы. Стала 17, потым 11 паўтораў
Віншую даў жару па дзясятках сціпла але са смакам у тры чатыры дні)
Ну значыць як бы гэта сказаць “произошла типа смена дылера” і запрацавала новая група 15 17 11… ну ты зразумеў)
))))))))))))угу.
так тут не ўстаўцы справа)) чыслы гулялі адныя і тыя ж)))
Вось калі такі момант – трэба павышаць стаўкі ))) і спрабаваць сарваць куш) Я ўчора моцна п’яны быў і павысіў не там, дзе трэба))) Бачыш, там у мяне таксама паўтор 19, 9 35 35 2 6 19,
2 і 6 – не паўторныя лікі.
…Так гэта і зразумела, проста павіншаваў і ўсё)
не. вялікія стаўкі. гэта бескантрольная гульня. за пару ходаў у мінус.
гульня павінна быць памерная ))) . злавіць куш можа кожны)) а вось набіваць невялікімі стаўкамі – гэта трэба ўмець))) нават калі выхад невялікі, але! ёсць))))
Гэта праўда – набіваць трэба ўмець, у гэта ўменне ўваходзіць і злавіць момант і ўзяць высокую ноту.А потым зноў пайсці на цяжкую пахату) 😎