Скрыншоты выйгрышаў у БК.
Усё пра стаўкі на спорт онлайн
|
16 кастрычніка 2018 г.
ад
MilenaWow
|
80 Адказаў
|
6,067 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паглядзі на матч Расія – Германія, там, відаць, вельмі цікавая гульня, я сапраўды заўтра збіраюся паставіць, сёння проста няма калі.
Сек , зараз гляну!
германія ўжо вядзе 1-0
Вяла , вядзе і будзе везці. 3-0😮. Сёння паглянуў статыстыку на таварыскія сустрэчы, яшчэ ні разу мы іх не выйгрывалі. нічка была. а так першы матч адбыўся ў далёкім 1912 . Германія абыграла Расійскую імперыю з лікам 16-0😮😮.
😁
Хацеў рубель уставіць на п2 кф 10. але ў апошні момант розум узяў верх.. 😁
Вось ты адчайны😁 Я разумею калі б гулялі ў хакей, то можна на нашых і два рублі ўсунуць😎
ведаю ну проста на ўсялякі выпадак)) бывае
трошкі дадам з сенняшняй здабычы
Увогуле нядрэнны экспрэс сабраў з 3-х падзей! На дзіва нават х2 зайшло, хоць я б на Партугалію дакладна не стаў. Італьянцы ўчора выглядалі куды мацней, проста не пашанцавала, мяч ніяк у вароты не лез.
італія ўжо не та
А ты ўчора Партугалію бачыў? Яна што ўжо та?))) Паглядзі статыстыку па матчы, там па ўсім італьянцам уступалі.
не ў статы справа, я ўжо даўно заўважыў!!!! так што Партугалія абаранялася норм
гераічна адбіў фрыбэт у джое 5500р вагер 15
вывад 10к
А ў мяне ў гэты раз усё вельмі сціпенька, не стаў жаднічаць і пхаць трэцюю падзею. Халява яна і ў Афрыцы….
У Джой казіно што ці стаўкі з’явіліся , як я ад жыцця адстаў.
у Арго і ЗігЗан таксама і ў Ікс і яшчэ шмат дзе і ў Перамозе
Калі хто яшчэ не ведае, тут пачалася акцыя на Фонбет.
🔗
Мяне паставілі задачу сабраць 1 экспрэс з 11 падзей. Але сёння я сабраў іх аж тры)
888 фрыбет 300р за апытанне)
Здарова, усім прывітанне!!!! Усіх з надышоўшым Новым годам. Здароўя, шчасця, і чарадзейнай чуйкі і неверагодных джэкпотаў))) Напярэдадні Новага года зрабіла стаўку. Жалела, што не 100 руб., потым што не 1000 рубл.))) Вось яна жаднасць)))
😉 90 упершыню выйграла такі каэф))) 😄
О цудоўныя навіны)
🔗🔗
Для асабліва адораных, ёсць спецыяльная тэма. Навошта постзіць у скрыншотах казіно?
Вось які матч выдала Рома.Амаль не падвяла мяне-на апошніх хвілінах Джэко ўцягнуў….
![]()
Медыя ад удзельнікаТак пабалаваўся, але спачатку ўсё ішло ў мінус нават па 10р стаўкі ў 99% прайгрыш 😁
Але ў выніку трохі выйграў.
На перадапошні чырык паставіў пресс,но замест Сан-Хосэ выбраў Сэнт-Луіс-цяпер ужо уже без розніцы-тыя і тыя перамаглі ўпэўнена