Skrill у дадзены момант недаступны для расіян
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
11 March 2022
ад
Serega_stream
|
18 Адказаў
|
1,190 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну раз пайшла такая п’янка вырашыў расказаць і пра Skrill.
Увогуле мне сёння ўпала на Skrill 6 баксаў усё быццам добра ў дадатак на андроід заходзіць але каб вывесці я павінен паказаць рахунак праз сайт.(Усе банкаўскія карты, якія былі даступныя для выводу, зніклі)
На сайт Skrill зайсці немагчыма піша ўвесь час што нешта пайшло не так!
З в…. з горы-палам зайшоў ёсць 2 спосабы вываду: банкаўскі рахунак і Neteller.
Пры выбары банкаўскага рахунку піша што Skrill часова не працуе з дадзенай краінай ці нешта такое.
Ну а Neteller, хутчэй за ўсё, так сама як і Skrill недаступны для Расеі.
Вось такія справы калі зноў будзе даступны вывад для Расеі нікому невядома)
Расію прыбралі з рэгістрацыі. Таму такая канітэль.😔
ну пераводзіць ці задэпаць куды можна
Дык вось па казінам пабегаў – усюды мін. дэп ад 2к рублёў
ну калі толькі вегас аўтаматы або голдшишка,но потым вывад назад на скрилл,а пинап яшчэ ад 800р здаецца
хах не, не атрымліваецца пры спробе аплаты ўжо 3 разы паспрабаваў, на скід пароля адпраўляе)))![]()
Узнаю этот “ангЕльскі почырк”.., пад шумок “пагрэць рукі” ля чужОга касцЁра. Час ідзе, на жаль нічога не мяняецца ў гэтым англасаксонскім свеце😎
👍 добрая паэма)))
заходзіў учора без В..,яны яшчэ працуюць з намі?
хто ў курсе?
яны ўжо і тым, хто ва Украіне, пачалі рахункі закрываць
нічога не змянілася, вывад даступны толькі на Neteller, адзінае што можна аплаціць тавары на сайце – DHgate, гэта тыпу Ali, толькі судзячы па водгуках у разы горш…
ну што там, усё па-старому, ніяк не вывесці, так? а то прыйшло пісьмо што вернуць нейкую капейку
Заводзіў ак яшчэ ў якімсьці барадзітым годзе, каб дэпаць у еўра казіно, ні разу не дэпнуў, таму што была вельмі вялікая камісія і пры тым яшчэ зліваць свае дадзеныя для верифы, каб зрабіць 1 дэп – да пабачэння.
@dvk12 мне такое ж ліст прыйшло 7 або 8 сакавіка, дзіўна, што розныя даты закрыцця… я і не стаў нават пісаць тут, бо ніхто імі ўжо даўно не карыстаецца
@babay29 мне ўчора прыйшло тыпу закрываюць кашалёк, ну і добра, не карыстаюся даўно
Як табе магло прыйсці ўчора, калі ў 2022 годзе рахункі закрывалі?
@godweles888 пацвярджаю, што толькі ўчора прыйшло. Так, яны пачалі вешаць яшчэ з 22-га, але дагэтуль кашалькі працавалі выпраўна. Учора хлопнулі канчаткова. Але ўвогуле не вялікая страта. Skrill і Neteller ужо хутчэй як рудыменты, чым зручныя кашалькі. Камісіі канскія, складаная рэгуляцыя. Абмежаванні на крок улева, крок управа. Такое сабе…