Skrill і NETELLER будуць браць дадатковую камісію за папаўненне рахунку з карт
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
6 красавіка 2017 г.
ад
Melbourne
|
45 Адказаў
|
2,030 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З 6 красавіка 2017 года плацежныя анлайн-сістэмы Skrill і NETELLER змянілі свае тарыфы на папаўненне рахунку з карты. Ніжэй мы падрабязна раскажам пра іх.
Змена тарыфаў Skrill
Пры папаўненні рахунку Skrill будзе спаганяцца камісія:
Нагадаем вам, што пры папаўненні рахунку Skrill картай VISA вы плаціце 1,9% ад сумы, калі вы звычайны карыстальнік, 1,25% пры наяўнасці статусу Bronze і 0% пры статусе вышэй.
Самым выгадным спосабам дэпазіту на рахунак Skrill усё так сама застаецца банкаўскі перавод (0%). Будзьце ўважлівыя і не забывайце, што калі вы адпраўляеце USD на рахунак Skrill, то ён пройдзе падвойную канверсію (USD > EUR > USD) і вы страціце нейкую суму. Лепш адразу пераводзіць у EUR.
Змена тарыфаў NETELLER
Платёжная сістэма NETELLER таксама павялічыла камісію на свае паслугі, якая залежыць не ад VIP статусу, а ад месца вашага пражывання.
Самым выгадным спосабам унесці грошы на рахунак NETELLER усё так сама застаецца банкаўскі перавод (0% камісіі).
Дастойная альтэрнатыва
На рынку даўно з’явіўся нядрэнны канкурэнт манапалістам Skrill і NETELLER. Платэжная сістэма ecoPayz прапануе нядрэнныя бонусы карыстальнікам і даўно вядзе перамовы з буйнымі анлайн гэмблінг аператарамі (PokerStars, 888, William Hill). У пачатку сакавіка да спісу партнёраў ecoPayz далучылася найбуйнейшая букмейкерская кантора Pinnacle.
Крыніца : pokeroff
у дапаўненне, ад уладальніка казіно 😁 :
DIMIji, скажы плз,
а з вывадам са Скрілла няма змен, апроч тых што былі ў лютым сг (7.5% на карткавы рахунак ) або? 😉
а экопэйз беларусаў не прымае
😮 ну з такімі тэмпамі хутка будуць увесь дэп у выглядзе камісій адціскаць.. у агульным не карыстаўся гэтай драбёдззю і не буду
пакуль без зьмен, але загадываць нічога нельга ))
Для праверкі, депал са Skrill у БВ, камісію, як і раней, ніхто не браў 😏
Сёння вырашыў верыфікаваць новы карткаваны рахунак у Skrill, знялі 2Е+ 3 цэнты(транзакцыя)…
Паставіў на выснову.., як атрымаю – адпішуся, пакуль сапраўды знялі 7,5%, а колькі капне праз 7 дзён (як абяцаюць) паглядзім, ВосьС)
Капец проста, як можа зняць 7,5%, на маю думку проста архі вялікая камісія атрымліваецца(
ну ў мяне пры вывадзе 25 баксаў зняло паўтара бакса камісіі, гэта прыкладна так і ёсць. ну так, прыкінь – здымаеш сотню баксаў, 7,50 аддаеш проста, а на працягу доўгага часу гэта даволі шмат атрымліваецца
Так гэта проста самая вялізная камісія, якую я ў прынцыпе бачыў…. І, па-мойму, яна нічым не абгрунтаваная – у канкурэнтаў дакладна будзе менш.
ну я не ведаю камісій у ківі або вэбмані. Але нетеллер і скрил адны з прэстыжных, але і дарагіх, бо можна трымаць грошы ў замежнай валюце і ў любы момант без якой-небудзь замарочкі на працягу 5 дзён табе прыходзяць бабкі на карту – аўтаматычна канвертуюцца. Якія асноўныя камісіі ў іншых кашальках?
Думаю, што пытанне пра камісіі іншых сістэм будзе не на месцы (офтоп), але каб закрыць пытанне – 0,8% у WebMoney, Ківі не карыстаюся, былі ў свой час праблемы.
асабіста для цябе парада, дэпай у букмекерку, круці бабкі, выводзь на карту без %
ты думаеш я так не хацеў рабіць?? Зараз у многіх букмекерках адкуль депаеш – туды і выводзіш. Таму не атрымаецца
Гэта і не слова, проста ах… ах… ах добра б па меншаму) Не прападаць жа дабру… Спадзяюся “праслаек” не будзе, а то і так больш смахвае на рэкет, чым на ПС анГельскую 😎
ну ў 1хбет я якраз так і раблю
скрил–>букмекерка–>стаўкі–>вывад
Усё нармальна са Скрілла на картковы рахунак ПриватБанка сума прыйшла на 5-ы дзень, як і абяцалі знялі 7.5% ад сумы вываду, больш ніхто нічога не зняў.)
на хуй гэта Маражэнка
Проста ў цябе, відаць, там грошай не было.., а ў мяне былі і не 10-ка і не 50… Цяпер вывёў і на душы палегчала. Як то так…)
Калі не сакрэт, які працэнт бярэ 1xBet за вывад?
“Калі не сакрэт, які працэнт бярэ 1хбет за вывад?”
Калі грн на карткавы рахунак Привата, то % няма)
За валюту яшчэ не выводзіў 😎
усё, рэгаюся на 1хбет. Я проста ўпершыню чую, што букi не бяруць камісію ў гэтай канторы, ды яшчэ можна папаўняць адным спосабам, а выводзіць іншым спосабам
у мяне рахунак у рублях калі вывожу на приват, то часам нават больш капае чым у самым лепшым абменніку
камісіі ніякай няма
Калі б раней ведаў, што ў іх дапускалася дэпнуць праз Скрил, а вывесці праз картку, то не замарочваўся б з вывадам са Скрилла, занадта вялікія страты) “Калі б ведаў прыкуп , жыў бы ў Сочы” 😎