Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,829 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
…
Скажаш, што ўсё трэба разглядаць індывідуальна? А хто будзе тым індывідуалам, які возьме на сябе адказнасць даваць “аб’ектыўную” ацэнку? І чаму ягонай ацэнцы можна давяраць?
І чаму трэба па змаўчанні лічыць, што гэты віртуальны эксперт будзе разважаць заўсёды (!) непрадузята, без эмоцый, без зацікаўленасці ў чымсьці.
Карацей, тут можна ў дэмагогію даволі моцна ўглыбіцца.
1ае
2ае
Гэта 2 зусім не перасякаючыяся адна з адной тэмы – але качелі для іх абодвух. Адзнаму п**ецкі, бо ўжо купіў Ferrari у галаве. Другім не айс – трэба Ferrari з гаража прадаваць….
Так будзе правільней за ўсё паступаць! Сарафан + выставленне перс ацэнкі і водгуку.
І, паверце, хлопцы, што аффкі аффкамі, але рэпа то таксама мае значэнне!
У Чана, УЖО як мінімум рэйтынг зляцеў у сувязі з гэтай сітуацыяй. Далей будзе працягвацца ў тым жа духу – будзе большае падзенне.
Херава, што яны пераабуюцца адразу. І той жа ўладальнік пад іншай вывескай будзе бабло зашыбляць да чыйго-небудзь заносу. Хаця могуць і далей працаваць, на тэматычных форумах не ўсе гульцы сядзяць.
Лагічна і зразумела, што ты іх блочыць не хочаш, ху.лі ж там бабкі на рахунку вісяць. Н.х іх тупа губляць.
Але ў гэтым плане мне Тыр падабаецца, яму п.х. Ну ён увогуле ні ў чым не мае патрэбы, ён сам падымае столькі, колькі зарабляе каманда.
мда… людзям спрабуеш данесці, што не толькі бабкі вырашаюць. Але ўсе настолькі ў бабках, што іншых, апроч у святле бабак, і не дапускаюць падумаць..
Ідзі і кланяйся яму тады.. хера тое!?!
ён адзін і ніколі не працаваў. Ты вельмі абмежавана глядзіш на рэчы.
Хоць якога чорта я гэта ўвогуле павінен табе тлумачыць ды яшчэ і апраўдвацца?! Няхай будуць “бабкі на рахунку і ўсё!” Мне пафіг.
А табе прапаную выйсці ў акно !
вы блять такія крэтыны мелкія, што аж блять мутіць!
Нават калі іх ручкамі прама зараз у бан паслаўлены будуць, ні адзін цент з аффнага акаўнта нікуды не знікне. Але ты ж блять усё ўвязваеш толькі сваёй каротенькай ніткай!
Падазраваў, што цябе можа зачапіць.
Але так ці іначай хацеў бы там тусавацца, тусаваўся б там – гэта ж відавочна.
Ён мне ў многіх аспектах проста непрыемны. І таму я ў цябе. Ну калі ты не супраць…
Я выказаў сваё меркаванне. Умей пліс паважаць любое.
а не трэба тут меркаваць! І так зразумела, што мяне такое стаўленне бесіць. Таму што гэта прасвечвае чырвонай лініяй ва ўсім, што пішу і пісаў раней, што рэсурс быў і ёсць створаны з максімальным імкненнем быць аб’ектыўным аглядальнікам. І калі пачынаюць зноў за бабкі ліць у чарговы раз, хочацца ўжо махнуць рукой на ўсе гэтыя тлумачэнні.
ну давай, ты мяне яшчэ абвінаваціш у тым, што я не ўмее гэта рабіць!… не смешна, блін!
толькі пры слове “любае” мне хочацца спытаць. А калі яно адкрыта (не пра тваё, а ўвогуле) упоротае, то яго таксама трэба паважаць?….
Кароче, я маўчу, а то адчуваю, што забаняць.
Форумы, такія форумы, ні слова сказаць, ні чэхнуць.)
не буду я цябе баніць. пакажы каго я забаніў за падобныя размовы…
Увогуле нічога не зразумела! Якраз на рэсурсе вельмі важная думка і ў дадзены момант, калі рэпутацыя таго ці іншага казіно паніжаецца – значыць так і павінна быць, карыстальнікі сайта-форума самі вырашаюць, які рэйтынг паставіць казіно. А наконт Тырымбыча – ён увогуле без мазгоў, ён захапіў, сам апусціў казіно ў рэйтынгу, захапіў дадаў у ЧС без якіх-небудзь падстаў, асабіста з-за сваёй непрыязі.
Так што ты тут, мне здаецца, пачаў несці лухту. Некаторыя форумы казіно ў ТОП-5 ставяць скрыпты і таксама нарм, нічога страшнага.
Так, праблема ёсць з адным казіно, не буду называць назву, але якраз рэйтынг усё і вырашыць.
Сэнс аб’ектыўнай думкі ў тым, што калі адбыўся адзінкавы выпадак невыплаты ў якой-небудзь казіне, то для гэтага ёсць спецыяльны раздзел для скарг, дзе робяць разбор канкрэтна па выпадку, а калі ўжо ў розных карыстальнікаў з’яўляецца незадаволенасць адносна ўстановы, то яны масава зніжаюць рэйтынг і гэта ўжо істотна. у гэтым і ўся фішка і, уласна, плюс, што адзін чалавек не можа паўплываць на правільна складзеную сістэму вылічэння рэйтынгу. невядома з-за чаго здарылася якая-небудзь казусная сітуацыя. той жа банальны прыклад з невыплатай у сувязі з мультом…
Там відавочны кідок. З судародным пошукам прычыны. Любы другі акант можна абвінаваціць. Перасячэнні IP, там яшчэ ці хто ведае што.
Гуляй і знай, што калі ўдалося бы пашанцавала, і па ідэі павінен радавацца. Табе трэба сьнецца, бо калі сума перавышае для ўладальніка казіно нейкі парог, будзеш пасланы на х.й.
Ну вось а ўяві сабе процілеглую сітуацыю: што гэта чыста разборкі паміж групоўкамі казіно… калі адно аднаму пісюкі выкідваюць. Як гэта было з боку Победы ў адрас, зноў жа, таго ж Тыра. Што, маўляў, вашы мэйлы і рэгістрацыйныя дадзеныя скампраметаваныя і г.д…
то бок таксама трэба было адразу ныраць у бездань банных разборкаў?..
Гэта ўсё лагічна. Але скажы гэта чуваку, які купу грошай унёс і яго забанілі. Калі б ты ўнёс, я б не стаў табе такое ўпарваць. Кінуў бы ты ў мяне што-небудзь)
Ну так пішы гэта ў тэме, якая спецыяльна створана – не памятаю яе назву, нядаўна там каментаваў. Навошта гэта пісаць у прэтэнзіях да сайта. Калі ёсць асабістыя прэтэнзіі – пиши, цябе ж не кінулі ў гэтым казіно.
Так ужо заведзена, на жаль, што казіно можа кінуць у любы момант і ніхто ад гэтага не застрахаваны. Нават калі гэта будзе казіно з ідэальнай мінуласцю і будучым, але калі ўладальнік казіно вырашыць кінуць – ён так і зробіць, павер, і тут уладальнікі форумаў нічога не змогуць зрабіць, нават як-небудзь касвэнна на гэта паўплываць.
Дык вось з разборкамі якраз выдатны прыклад. Ніхто з нас з гэтым “шчасліўчыкам” не паціскаў руку. Зусім лёгка можа быць акцёр пастаноўкі…
Я не паляніўся і прачытаў усю ветку, дзе прадстаўнік бетчана тупа глуміўся над прэтэнзіямі па гэтай тэме. Нічога там блізка ў бок разборкаў казіно няма. А ён бы дурню зразумела не маўчаў.
Стараюся дарма не балбатаць.
Ну гэта так, я завязваю.
Калі б мяне казіно кінула на 150 тысяч гривень, я б не хацеў, каб яго кідалі ў ЧС, я б хацеў свае грошы вярнуць, а далей ужо як будзе.
З ЧСу сэнсу няма, калі грошай не дачакацца.
Але цяпер і так, і так зразумела, што грошай ад іх не дачакацца)
ТТР, канешне, паспешыў кідать іх у чорны, трэба было дачакацца, пакуль выплацяць бабкі, пад ціскам усіх і ўсяго, а потым ужо вырашаць што і як.
Зараз па факце кідак ёсць – ёсць. Што тут спрачацца. Для нас (для мяне) Бетчан у чорным спісе.
PS: а даказаць, што гэта не кідак і чувак там не правы, можна і вельмі лёгка. Але вы самі думайце сваёй галавой і рабіце памылкі.
без базару зусім! менавіта так усё.
бля! так кінуць не магу, а кідаюць па поўнай праграме підарасы розныя тыпу гэтых: вядомыя ж людзі і ўсё роўна! Прэзік JP Morgan – ушлёпак, блін. Свістнуў на днях, што біток – наіпалова. А сам калі са сваім банкам мёртвыя пазыкі пра́сраў, так усім упарваў, што гэта не ён такі підарас, гэта вось яны, але не ён – …. дайте бабок, каб даўгі закрыць.
Або гэты крэтын – толчкОфф той. Ну прям емае, ну такое парадкавае шчучае ры́ла! І хера!?
Так то тоны прыкладаў!
Казіно ў параўнанні з імі яшчэ бабулі ў трусах у дзьмухаўцы!
вооот.. за гэтую справу я сам напісаў менеджэру ў казіно. Як апіша – запощу. Вельмі цікава, што адкажуць не ўцягнутаму ў справу..
ПЯЦЬ балаў!
Хайп можна было і не лавіць з усімі гэтымі ЧСамі, а спрабаваць давіць і давіць..
ну так лан.. што ж цяпер…
А вообще это всё начинается одинаково и заканчивается так же: