Скаргі на працу сайта

Прапановы па паляпшэнні | 29 September 2015 ад | 407 Адказаў | 20,829 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

Скажаш, што ўсё трэба разглядаць індывідуальна? А хто будзе тым індывідуалам, які возьме на сябе адказнасць даваць “аб’ектыўную” ацэнку? І чаму ягонай ацэнцы можна давяраць?

І чаму трэба па змаўчанні лічыць, што гэты віртуальны эксперт будзе разважаць заўсёды (!) непрадузята, без эмоцый, без зацікаўленасці ў чымсьці.

Карацей, тут можна ў дэмагогію даволі моцна ўглыбіцца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
seregelio, 17 September 2017
Па ідэі так, варта іх баніць з сорамам.

1ае

Я проста не магу сабе ўявіць пачуцці хлопа, якога падвялі на такія грошы.

2ае

Гэта 2 зусім не перасякаючыяся адна з адной тэмы – але качелі для іх абодвух. Адзнаму п**ецкі, бо ўжо купіў Ferrari у галаве. Другім не айс – трэба Ferrari з гаража прадаваць….

Па ідэі так, варта іх баніць з сорамам. Я проста не магу сабе ўявіць пачуцці хлопа, якога падвялі на такія грошы. З іншага боку мне хапае інфы пра гэта. Я проста не буду там гуляць і нават па 50 рублёў за кручэнне. Ім губляць цяпер ужо не х.й. Цяпер і на занос у тысячу сто ўпэўнена могуць п [...]

Так будзе правільней за ўсё паступаць! Сарафан + выставленне перс ацэнкі і водгуку.

І, паверце, хлопцы, што аффкі аффкамі, але рэпа то таксама мае значэнне!

У Чана, УЖО як мінімум рэйтынг зляцеў у сувязі з гэтай сітуацыяй. Далей будзе працягвацца ў тым жа духу – будзе большае падзенне.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
IvanPronin, 18 September 2017
Так будзе верней за ўсё паступаць! Сарафан + выставленне перс. ацэнкі і водгуку.

Херава, што яны пераабуюцца адразу. І той жа ўладальнік пад іншай вывескай будзе бабло зашыбляць да чыйго-небудзь заносу. Хаця могуць і далей працаваць, на тэматычных форумах не ўсе гульцы сядзяць.

І, паверце, хлопцы, аффкі аффкамі, але тыква таксама мае значэнне!

Лагічна і зразумела, што ты іх блочыць не хочаш, ху.лі ж там бабкі на рахунку вісяць. Н.х іх тупа губляць.

Але ў гэтым плане мне Тыр падабаецца, яму п.х. Ну ён увогуле ні ў чым не мае патрэбы, ён сам падымае столькі, колькі зарабляе каманда.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
seregelio, 18 September 2017
Логічна і зразумела чаму ты не хочаш іх блакаваць, ху.лі ж там бабкі на рахунку вісяць. Н.х іх тупа губляць

мда… людзям спрабуеш данесці, што не толькі бабкі вырашаюць. Але ўсе настолькі ў бабках, што іншых, апроч у святле бабак, і не дапускаюць падумаць..

Але ў гэтым плане мне Тыр падабаецца, яму п.х. Ён увогуле ні ў чым не мае патрэбы, ён сам падымае столькі, колькі зарабляе камандай.

Ідзі і кланяйся яму тады.. хера тое!?!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

ён адзін і ніколі не працаваў. Ты вельмі абмежавана глядзіш на рэчы.

Хоць якога чорта я гэта ўвогуле павінен табе тлумачыць ды яшчэ і апраўдвацца?! Няхай будуць “бабкі на рахунку і ўсё!” Мне пафіг. 
А табе прапаную выйсці ў акно !

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

вы блять такія крэтыны мелкія, што аж блять мутіць!

Нават калі іх ручкамі прама зараз у бан паслаўлены будуць, ні адзін цент з аффнага акаўнта нікуды не знікне. Але ты ж блять усё ўвязваеш толькі сваёй каротенькай ніткай!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
ён адзін і ніколі не працаваў. Ты вельмі абмежавана глядзіш на рэчы. Хоць чорта з ім, чаму я табе гэта ўвогуле павінен тлумачыць ды яшчэ і апраўдвацца?! Няхай будуць “бабкі на рахунку і ўсё!” Пафіг.  А табе прапаную ў акно выйсці !

Падазраваў, што цябе можа зачапіць.

Але так ці іначай хацеў бы там тусавацца, тусаваўся б там – гэта ж відавочна. 

Ён мне ў многіх аспектах проста непрыемны. І таму я ў цябе. Ну калі ты не супраць…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
вы (Слова выдалена сістэмай) такія крэціны маленькія, што аж (Слова выдалена сістэмай) брыдка! Нават калі іх ручкамі прама зараз у бан пасылаюць, ні адзін цэнт з аффнага акаўнта нікуды не знікне. Але ты ж (Слова выдалена сістэмай) усё звязваеш толькі сваёй кароткай ніткай!  

Я выказаў сваё меркаванне. Умей пліс паважаць любое.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Перадбачыў, што цябе можа зачапіць.

а не трэба тут меркаваць! І так зразумела, што мяне такое стаўленне бесіць. Таму што гэта прасвечвае чырвонай лініяй ва ўсім, што пішу і пісаў раней, што рэсурс быў і ёсць створаны з максімальным імкненнем быць аб’ектыўным аглядальнікам. І калі пачынаюць зноў за бабкі ліць у чарговы раз, хочацца ўжо махнуць рукой на ўсе гэтыя тлумачэнні. 

Я выказаў сваю думку. Умей пліс паважаць любое.

ну давай, ты мяне яшчэ абвінаваціш у тым, што я не ўмее гэта рабіць!… не смешна, блін!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

толькі пры слове “любае” мне хочацца спытаць. А калі яно адкрыта (не пра тваё, а ўвогуле) упоротае, то яго таксама трэба паважаць?….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
не трэба, дарагі, тут здагадвацца! І так відаць, што такое стаўленне мяне бесіць. Бо чырвонай рысай прасвечвае ва ўсім, што пішу і пісаў раней, што рэсурс будаваўся і ёсць з максімальным імкненнем быць аб’ектыўным аглядальнікам. І калі пачынаюць зноў за бабкі ліць у чарговы раз, то хочацца ўжо [...]

Кароче, я маўчу, а то адчуваю, што забаняць. 

Форумы, такія форумы, ні слова сказаць, ні чэхнуць.)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Кароче я заткнуўся, а то адчуваю буду забанены.  Форумы, такія форумы, ні слова сказаць ні чыхнуць.)

не буду я цябе баніць. пакажы каго я забаніў за падобныя размовы… 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 708
Публікацыі
10 572
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
Логічна і зразумела чаму ты не хочаш іх блакіраваць

Увогуле нічога не зразумела! Якраз на рэсурсе вельмі важная думка і ў дадзены момант, калі рэпутацыя таго ці іншага казіно паніжаецца – значыць так і павінна быць, карыстальнікі сайта-форума самі вырашаюць, які рэйтынг паставіць казіно. А наконт Тырымбыча – ён увогуле без мазгоў, ён захапіў, сам апусціў казіно ў рэйтынгу, захапіў дадаў у ЧС без якіх-небудзь падстаў, асабіста з-за сваёй непрыязі.

Так што ты тут, мне здаецца, пачаў несці лухту. Некаторыя форумы казіно ў ТОП-5 ставяць скрыпты і таксама нарм, нічога страшнага.

Так, праблема ёсць з адным казіно, не буду называць назву, але якраз рэйтынг усё і вырашыць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 217
Публікацыі
29 182
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
21.10.2015

Сэнс аб’ектыўнай думкі ў тым, што калі адбыўся адзінкавы выпадак невыплаты ў якой-небудзь казіне, то для гэтага ёсць спецыяльны раздзел для скарг, дзе робяць разбор канкрэтна па выпадку, а калі ўжо ў розных карыстальнікаў з’яўляецца незадаволенасць адносна ўстановы, то яны масава зніжаюць рэйтынг і гэта ўжо істотна. у гэтым і ўся фішка і, уласна, плюс, што адзін чалавек не можа паўплываць на правільна складзеную сістэму вылічэння рэйтынгу. невядома з-за чаго здарылася якая-небудзь казусная сітуацыя. той жа банальны прыклад з невыплатай у сувязі з мультом…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
GoldKing, 18 September 2017
Увогуле нічога не зразумела! Якраз на рэсурсе вельмі важная думка і на дадзены момант, калі рэпутацыя таго ці іншага казіно паніжаецца – значыць так і павінна быць, карыстальнікі сайта-форума самі вырашаюць, які рэйтынг паставіць казіно. А наконт Тырымбылы так ён увогуле без мазгоў, ён захапіў [...]

Там відавочны кідок. З судародным пошукам прычыны. Любы другі акант можна абвінаваціць. Перасячэнні IP, там яшчэ ці хто ведае што.

Гуляй і знай, што калі ўдалося бы пашанцавала, і па ідэі павінен радавацца. Табе трэба сьнецца, бо калі сума перавышае для ўладальніка казіно нейкі парог, будзеш пасланы на х.й.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Там відавочны кідок. З судкаразным пошукам прычыны. Любы другі рахунак можна абвінаваціць. Перасячэнні айпі, там ці яшчэ хто ведае што. Грай і ведай, што калі раптам пашанцуе, і па ідэі радавацца трэба. Табе трэба горкаваць, бо калі сума перавышае для ўласніка казіно нейкі парог, будуць па [...]

Ну вось а ўяві сабе процілеглую сітуацыю: што гэта чыста разборкі паміж групоўкамі казіно… калі адно аднаму пісюкі выкідваюць. Як гэта было з боку Победы ў адрас, зноў жа, таго ж Тыра. Што, маўляў, вашы мэйлы і рэгістрацыйныя дадзеныя скампраметаваныя і г.д…

то бок таксама трэба было адразу ныраць у бездань банных разборкаў?..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
EvgeniyBlack, 18 September 2017
Сэнс аб’ектыўнай думкі менавіта ў тым, што калі адбыўся адзіночны выпадак невыдачы ў якой-небудзь казьяве, то для гэтага ёсць спецыяльны раздзел для скарг, дзе адбываецца разбор канкрэтна па справе, а калі ўжо ў розных карыстальнікаў з’яўляецца незадаволенасць адносна ўстановы, то яны масава п [...]

Гэта ўсё лагічна. Але скажы гэта чуваку, які купу грошай унёс і яго забанілі. Калі б ты ўнёс, я б не стаў табе такое ўпарваць. Кінуў бы ты ў мяне што-небудзь)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 708
Публікацыі
10 572
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
Там відавочны кідак. І з судома-пошукам прычыны. Любога другога аккаунт можна абвінаваціць. Перасячэнні айпі, там ці яшчэ х ведае што. Гуль і ведай, што калі раптам пашанцуе, і па ідэі трэба радуецца. Табе трэба гораваць, бо калі сума перавышае для ўладальніка казіно нейкі парог, будзеш па [...]

Ну так пішы гэта ў тэме, якая спецыяльна створана – не памятаю яе назву, нядаўна там каментаваў. Навошта гэта пісаць у прэтэнзіях да сайта. Калі ёсць асабістыя прэтэнзіі – пиши, цябе ж не кінулі ў гэтым казіно.

Так ужо заведзена, на жаль, што казіно можа кінуць у любы момант і ніхто ад гэтага не застрахаваны. Нават калі гэта будзе казіно з ідэальнай мінуласцю і будучым, але калі ўладальнік казіно вырашыць кінуць – ён так і зробіць, павер, і тут уладальнікі форумаў нічога не змогуць зрабіць, нават як-небудзь касвэнна на гэта паўплываць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 217
Публікацыі
29 182
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
21.10.2015
Гэта ўсё лагічна. Але раскажы гэта чалавеку, які купу грошай унёс і яго забанілі. Калі б ты унёс, я б не стаў упіхваць табе такое. Кінуў бы ты ў мяне што-небудзь)

Ну вось, а ўяві процілеглую сітуацыю: што гэта чыста разборкі паміж групамі казіно… калі адно на адно пісюкі выружаюць. Як гэта было з боку Победы ў адрас зноў жа таго ж Тыра. Маўляў, вашы мейлы і рэгістрацыйныя даныя скампраметаваныя і г.д…  то бок таксама трэба было адразу ныраць у бяздон [...]

Дык вось з разборкамі якраз выдатны прыклад. Ніхто з нас з гэтым “шчасліўчыкам” не паціскаў руку. Зусім лёгка можа быць акцёр пастаноўкі…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Ну вось уяві процілеглую сітуацыю: што гэта чыста разборкі паміж групамі казіно… калі адно на адно пісюкі выгружаюць. Як гэта было з боку Победы ў адрас зноў таго ж Тыра. Маўляў, вашы мэйлы і рэгістрацыйныя даныя скампраметаваныя і г. д… гэта значыць таксама трэба было адразу ныраць у без [...]

Я не паляніўся і прачытаў усю ветку, дзе прадстаўнік бетчана тупа глуміўся над прэтэнзіямі па гэтай тэме. Нічога там блізка ў бок разборкаў казіно няма. А ён бы дурню зразумела не маўчаў.

Стараюся дарма не балбатаць.

Ну так пішы гэта ў тэме, якая спецыяльна створана, не памятаю яе назву, нядаўна там каментаваў.

Ну гэта так, я завязваю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Калі б мяне казіно кінула на 150 тысяч гривень, я б не хацеў, каб яго кідалі ў ЧС, я б хацеў свае грошы вярнуць, а далей ужо як будзе.
З ЧСу сэнсу няма, калі грошай не дачакацца.
Але цяпер і так, і так зразумела, што грошай ад іх не дачакацца)
ТТР, канешне, паспешыў кідать іх у чорны, трэба было дачакацца, пакуль выплацяць бабкі, пад ціскам усіх і ўсяго, а потым ужо вырашаць што і як.
Зараз па факце кідак ёсць – ёсць. Што тут спрачацца. Для нас (для мяне) Бетчан у чорным спісе.
PS: а даказаць, што гэта не кідак і чувак там не правы, можна і вельмі лёгка. Але вы самі думайце сваёй галавой і рабіце памылкі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Калі б ты занёс, я б не стаў табе ўпарваць такое. Кінуў бы ты ў мяне што-небудзь)

без базару зусім! менавіта так усё. 

Так заведзена, на жаль, што казіно можа кінуць у любы момант і ніхто ад гэтага не застрахаваны.

бля! так кінуць не магу, а кідаюць па поўнай праграме підарасы розныя тыпу гэтых: вядомыя ж людзі і ўсё роўна! Прэзік JP Morgan – ушлёпак, блін. Свістнуў на днях, што біток – наіпалова. А сам калі са сваім банкам мёртвыя пазыкі пра́сраў, так усім упарваў, што гэта не ён такі підарас, гэта вось яны, але не ён – …. дайте бабок, каб даўгі закрыць.

Або гэты крэтын – толчкОфф той. Ну прям емае, ну такое парадкавае шчучае ры́ла! І хера!?

Так то тоны прыкладаў!

Казіно ў параўнанні з імі яшчэ бабулі ў трусах у дзьмухаўцы!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Я не паленаваўся і прачытаў усю гілку дзе прадстаўнік бетчана тупа глуміўся над прэтэнзіямі па гэтай тэме. Нічога там блізка ў бок разборкі з казіно няма. А ён бы і дурню зразумела не замоўчаў.  Стараюся дарма не трэпацца.

вооот.. за гэтую справу я сам напісаў менеджэру ў казіно. Як апіша – запощу. Вельмі цікава, што адкажуць не ўцягнутаму ў справу..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
Feya_Line, 18 September 2017
Калі б мяне казіно кінула на 150 тысяч гривень, я б не хацеў, каб яго кідалі ў ЧС, я б хацеў свае грошы вярнуць, а далей ужо як будзе. Ад ЧСу сэнсу няма, калі на грошы не дачакацца. Але зараз і так, і так зразумела, што на грошы не дачакацца ад іх) ТТР, вядома, паспеў хутка кінуць іх [...]

ПЯЦЬ балаў!

Хайп можна было і не лавіць з усімі гэтымі ЧСамі, а спрабаваць давіць і давіць..

ну так лан.. што ж цяпер…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013

А вообще это всё начинается одинаково и заканчивается так же:

сабіраецца кагал ёбланаў….. Ой, мяне там падманулі, ой, так? … так і мяне ж падмануць?! … так так, хутчэй за ўсё!!… вось жа сукі!! трэба выёбаць! пайшлі пізды дадзім!!! гоу гоу. я стварыў!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...