Скандалы тыдня ці самыя «вясёлыя» скаргі на казіно

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 25 лютага 2020 г. ад | 27 Адказаў | 3,414 Праглядаў | 16 Рэакцый
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
thee4, 27 лютага 2020 г.
У іх своя мультяшная рулетка як і КЧ свой лохаўскі, памятаю як адзін раз зліўся ў рулетцы, паспрабаваў праверыць КЧ – так на працягу паўгадзіны яны не маглі паказаць мае стаўкі і гісторыю выпаўшых нумароў. Я яшчэ доўга размаўляў з іх суппортам, а слив здарыўся адразу як толькі задаў пытанне су [...]

Не ведаю пра што ты? У мяне ў ва-банку проста афігенны плюс у рулетку і плацілі як гадзіны. А ўжо ў фараоне (брацік ва-банка) сайт быў зроблены на каленях. Але плацілі па $400-$4000 без праблем. рулеткі ад Глообал і кч – гэта агонь. Я размаўляў на гэтую тэму з многімі гульцамі. У Гранде іншая мультяшка.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 314
Публікацыі
31 984
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Roull, 29 лютага 2020 г.
Не ведаю пра што ты? У мяне ў Ва Банку проста афігенны плюс у рулетку і плацілі як па гадзінніку. А ўжо ў фараоне (сабрат Ва Банка) сайт быў на каленках зроблены. Але плацілі па 400$-4000$ без праблем. рулеткі ад Глообал і кч – гэта агонь. Я гутарыў на гэтую тэму з многімі гульцамі. У Гранде і [...]

Згодзен на конт Ва Банка – яны і мне плацілі, але КЧ у іх быў і ў Гранде па факце выпаўшых нумароў, няма генерацыі серый наперад. А ў гэтым Гранде ўвогуле гісторыя ставак і выпаўшых нумароў прыходзіла са значнай затрымкай больш за 30 мін, а бывала і не дачакаўся яе зусім.)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...