Скандал з турнірнымі білетамі PokeStars

Навіны покера | 17 лістапада 2017 г. ад | 5 Адказаў | 256 Праглядаў | 6 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

У покерным кам’юніці павялічваецца незадаволенасць службай падтрымкі і самім румам PokeStars. Гэтым разам праблема не ў скрыначках без рэйкбэку, а ў знікненні турнірных білетаў гульцоў, першымі на гэта звярнулі ўвагу гульцы з рускамоўнага кам’юніці. На адным з расійскіх покерных форумаў была створана тэма, у якой дзяўчына жалілася на тое, што ў яе згарэў турнірны білет каштоўнасцю 530$, нягледзячы на тое, што па тэрмінах ён быў дзейны аж да далёкага 2027 года.

На справядлівыя запярэчванні супорт адказаў, што тэрмін дзеяння гэтага білета скончыўся яшчэ 8 лістапада, і ён больш недаступны. На гэтым дзяўчына не спынілася і знайшла ў інтэрнэце скрыншот з выйгрышам такога ж турнірнага білета з датай заканчэння ў тым жа 2027 годзе.

У тэме адпісаўся некалькі чалавек, якія пацвердзілі існаванне дадзенай праблемы і знікненне турнірных білетаў са сваіх акаўнтаў раней указанай даты.

Далей гульцы ў тэме адзначылі поўную некампетэнтнасць саппорта ў гэтым пытанні і абвінавацілі яго ў хлусні:

PavelFredooc, 17 лістапада 2017 г.
Que: 9-га лістапада мой акаўнт замарозілі і папрасілі даслаць дакументы. Я выканаў гэта. На пытанне пра прычыны блакіроўкі, якое я задаў 3 разы, адказу не было, поўны ігнар. Больш за тое, прычына мне не названая дагэтуль. 13-га лістапада мой акк размарозілі, але білета на рахунку не было.
PavelFredooc, 17 лістапада 2017 г.
Пару дзён я ўвогуле не заходзіў у кліент і не правяраў гэты білет, будучы ўпэўненым, што змогу сыграць яго пазней, і тое, што ён аказваецца да 8 лістапада, я даведаўся толькі пасля адказу службы падтрымкі. Іншымі словамі, адказы саппорта і той факт, што спачатку ў кліенце была ўказана дата зак [...]

У дадзены момант у тэме працягваюць адпісацца гульцы, у якіх згарэлі турнірныя білеты як такога дарагога наміналу (530$), так і таннейшыя. Пакуль застаецца незразумелай логіка дзеянняў саппорта калісьці самага аўтарытэтнага покер-рума.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.

🤣 Дожылі. ПС білетікі пачаў тырыць. ахаха))

А наконт выпуску білетаў, з оhрэнітэльным тэрмінам прыдатнасці, яны майстры. Памятаецца, да з’яўлення на публіцы сундукоў, можна было за 7 старкоінаў білет на VIP фрышку купіць. Штук 50-60 захавіў, хз навошта)) Білет сканчаецца аж у 2035 годзе !!! (калі не памыляюся, у блогу пра гэта згадваў) Думкі былі, што не паспяю ўсе набытыя выкарыстаць, магу і не дажыць)) Білеты вось так жа зніклі. Але трэба прызнаць, што старкоіны на баланс вярнулі. Усё ці не – сказаць цяжка, большую частку дакладна. У мяне дробязі. Плюваць нават калі б усе выпарыліся. А ў хлопцаў па T$530 улятае безваротна. Як бы ўсё гэта не айс.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
613
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 кас 2017 г.

Хутчэй за ўсё гэта апечатка – на самай справе год быў не 2027, а 2017. Але і ў такім выпадку маглі б вярнуць людзям кошт квітка.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

Саппорт старзоў і Спейс казіно напэўна адны і тыя ж людзі, не разабраўшыся ў пытанні гнуць сваю пазіцыю 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
Melbourne, 17 лістапада 2017 г.
Саппорт старзов і спейс казіно напэўна адныя і тыя ж людзі, не разабраўшыся ў пытанні гнуць сваю пазіцыю

У прынцыпе, можа, гэта толькі справа выпадку, што патрапілі на такіх не зусім адэкватных людзей, і таму такое меркаванне склалася. Справа выпадку толькі(

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...