Сінгапур ужорстчвае пакаранне ў ігральнай сферы

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 13 жніўня 2024 г. ад | 6 Адказаў | 150 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 369
Публікацыі
32 108
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Згодна з парламенцкага дакумента па ліку візітаў або забарона на наведванне азартных устаноў будзе пагражаць пакараннем, якое прадугледжвае штраф у памеры $75 тыс. і турэмнае зняволенне на тэрмін да 12 месяцаў. У сярэднім да пяці чалавек у год парушаюць устаноўленыя сям’ёй ліміты на азартныя гульні.

Арыгінальна.

Акрамя таго, праект закона разглядае як крымінальны злачынства самастойнае адабранне гульцом фішкі са стала пасля таго, як вынік стаўкі стане вядомы. Цяпер да адказнасці ў Сінгапуры могуць быць прыцягнутыя толькі кліенты казіно, якія спрабуюць размясціць фішку на стале ўжо пасля абвяшчэння выніку гульні.

Ну гэта ўжо занадта

Гэты праект нарматыўнага акта забараняе праводзіць відэаздымку працы гульнявых аўтаматаў, аналагічная забарона дзейнічала толькі ў дачыненні да настольных гульняў казіно.

А з гэтым згодзен.

Дадаткова прадугледжваецца ўзмацненне адказнасці для несаўналетніх, якія адмаўляюцца паведаміць свой узрост або выкарыстоўваюць падробныя дакументы для ўходу ў казіно. Штраф за такое правапарушэнне плануецца павялічыць з $750 да $7500.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Маладцы, робяць правільна. Асабліва апошні закон пра падробку дакументаў непаўналетнімі)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 369
Публікацыі
32 108
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 13 жніўня 2024 г.
Маладцы, правільна робяць. Асабліва апошні закон пра падробку дакументаў непаўналетнімі)

Гэта так. У мяне толькі адно пытанне, чаму няззя ўзяць самае лепшае і дзейснае па гэтай тэме і прымяніць у нас у “ігорцы”?)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 666
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

Так у іх увогуле законы ў краіне жорсткія і незразумелыя )  можа з аднаго боку і правільна, з другога штрафаваць на такія бешэнныя сумы і тым больш турма – гэта жах.. Маглі б аштрафаваць хаця б 5к $, нават гэта шмат і непрыемна . 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
thee4, 13 жніўня 2024 г.
Гэта так. У мяне толькі адно пытанне, чаму нельга ўзяць самае лепшае і дзейснае па гэтай тэме і прымяніць у нас у “ігорке”?)

Таму што нікому гэта не трэба і так усё добра працуе)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 369
Публікацыі
32 108
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
oopsant, 13 жніўня 2024 г.
Так у іх увогуле законы ў краіне строгія і не зусім зразумелыя ) можа з аднаго боку і правільна, з іншага – штрафаваць на такія вар’яцкія сумы і тым больш турма – гэта жах.. Маглі штраф хоць бы 5к $ зрабіць, нават гэта шмат і непрыемна .

Каб навести парадак (а не загібаць) трэба прымаць строгія законы і біць па кішэні парушальнікаў, каб не паводзілася іншым. Штосьці мне падказвае, што ў іх у казіно ходзяць у асноўным тыя, у якіх даход перавышае мінімальную пашасовую стаўку 10 баксаў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...