Сілвер Сэндс 50 фрыспінаў
Форум казіно без дэпазіту
|
21 снежня 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
23 Адказу
|
3,080 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
50 фрыспінаў на слот The Nice list – мабільная версія
Проста адкрыйце мабільны AP і націсніце на банэр уверсе, каб атрымаць бясплатныя спіны!
Патрабаванні па стаўках – 60x ад сумы з фрыспінаў
Максімальны вывад €40
працуе да 31.студзеня.2016
Толькі для мабільнай версіі? Для звычайнай не даюць?
калі падзамарочыцца можна і на пк пагуляць) ёсць праграма для адкрыцця Android-праграм на пк… толькі мутарна ўсё гэта
Так, я ў курсе, але ляніва марочыцца)))
Можа хто-небудзь падкажа праграму?
BlueStacks эмулятар Android для Windows
Дзякуй
можна яшчэ прасцей зрабіць,ставім аддон user agent switcher і выбіраеце ў ім прагляд сайтаў з тэлефона і ўсё,зараз так зрабіў,атрымаў спіны
Нешта ў мяне ніяк не атрымліваецца, не бачу гэтага банэра
Колькі накінулі?
32 з капейкамі, каля 1,5 гадзіны круціў, надта надакучыла, зліў
з такім вагерам, нават не ведаю, ці вартая авечка свечкі
Атрымаеце 50 бясплатных спінаў, каб паспрабаваць спампаваць яго або ў мабільнай версіі
Купон: GW50FS
Вэйджэр: 60x
Максімальны вывад: €25
Дзейсны да 31.студ.2016
Атрымаць 50 фрыспінаў!
Ёсць якое амерыканскае казіно, якое выводзіць адыграны бонус без укладання? Я не сустракаў, калі хто ведае, напішыце.
Silver Sands
50 фрыспінаў на слот Eternal Love у мабільнай версіі
Бонус код: ELOVE50
Вейджер 60x
Макс. кэшаўт €25
Дзейсны да 29.Лют.2016
Атрымаў тое атрымаў,дзякуй.але гуляць у мабільнай версіі проста жах.можа гэта толькі ў мяне так.хаця хуткасць у мяне нармальная.кароче…зліўся
мне, здаецца, якісьці баг здарыўся ў гульні eternal love на гэтым казіно і 10 бясплатных спінаў круцяцца ўжо 53 гульні xD, зайшоў з кампа за бясплатнымі спінамі праз пашырэнне для Google Chrome, напішу потым пра вынікі))
не верыцца, але адыграў!!!
(Слова выдалена сістэмай) пабяры… усё заплутаў… у мяне такое адчуванне, што мяне абрабавалі))) не заўважыў як бонус адыграў і ўжо было 24 з капейкамі, ну думаю зараз да 25 давяду ўсё ж, каб 25 вывесці… ага давол…. тваю маці…..
зарэгістраваўся яшчэ раз у гэтым казіно… увогуле не змог нічога падняць)) чортовае казіно, у блек-ліст яго, блін)))
збраў усе бездэпы гэтага казіно, якія дзейнічаюць на сёння 19-09-2016
адыграў бонус ……. ужо суткі чакаю вываду хто-небудзь выводзіў з гэтага казіно ???