Шукаю жонку
Пагаворым пра жыццё
|
27 October 2019
ад
seregelio
|
36 Адказаў
|
1,748 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хотелася бы найти себе жену. Понятно конечно, что не то место и способ. Но вот блин такое)
Шутки наглые и не очень принимаются и не кто не в обиде)
Эммм..
вось да чаго даводзяць размовы з самім сабой у чаце…😁
Ідзіце ў шоп і не псуйце мне тэму. Раптам цяпер на мяне клюне якая-небудзь барышня з прыстойнай хатай, а то і з палацам на Рублёўцы)
Так, на латэсте тут такіх мадам хоць адбаўляй)
ага, гэта на сайце-то пра казіно))
а калі сур’ёзна, не кожная дзяўчына будзе падзяляць твае погляды на палітыку, таму лепш шукаць на зборах Навальнага!
З Рублёўкі за Навальнага хутчэй за ўсё не пойдуць)
Серёга, хочаш – навучу, як знайсці цёлачку па тваіх параметрах..😁 Пісдуй у Тэлегу, загружай Бота АНТІПАРКОН… Едзь у Масквабад, на Кутузаўскім праспекце стаў на любым скрыжаванні і выглядай крутыя тачкі, тыпу Панамер, Фінікаў, Лексусаў з цёлачкамі, забівай іх нумар тачкі ў гэты Бот і там табе выскочыць і імя герлы і нумар мабільніка, набірай і знаёмся… Я ўжо змучыўся ад такіх жаніхоў сваю благаверную отбіваць 😂
нічога не магу зразумець, чым больш ты цяпер пахваліўся? сваёй благавернай ці машынай, на якой яна ездзіць?)))
а вось гэта сакрэт..😁 проста я нічога не прыдумаў..пішу як ёсць..
Табе прыйдзецца прыняць, што там жывуць тыя, з кім ты так змагаешся. Ты не знойдзеш агульнай мовы з імі. І на куй ты ім патрэбны. Ты стары прапiты маразматык. Шукай сабе простую дзяўчыну са свайго гарадка. Калі толькі яшчэ там не натварыў лішніх спраў. А больш, апроч бацькоў, ты нікому на куй не патрэбны. Прынімай гэта і пачні рухацца ад гэтай кропкі. Я не імкнуся цябе абразіць ці закрануць. Гэта рэаліі.
Тааак, гавары адрас, сам прывезу цешчу, спадзяюся, ты п’еш, б’ешся, і храпіш як бульдозер, вяртанню не падлягае,
Я не ведаю, як табе ўдалося так каротка апісаць Серегу)
У некаторых краінах дазволена мець тры жонкі… А ў нас адну выдаюць і тое пад подпіс 🙂
Зразумела ж, што гэта жартаўліва, але я фіг ведаю, як вывезці 3х?
Ха, дык Сярожа ў нас рэвалюцыянер, ха ёсць адна для яго, якраз для вячэрніх міжусобачак усіх прапальшчыкаў падыдзе, сустрачайце Бажена “блажэнная”, хацеў было Новадворскую параіць, але ўзгадаў – яна ў раі камунькаў і піянэраў гоніць,
Жонка з мужам восем гадоў у шлюбе, не ведаюць, што ў ложку новага паспрабаваць, жонка прапануе секс утрох. Муж падумаў, выпіў літр гарэлкі і згадзіўся. Пазвалі суседа, той таксама не супраць, селі, выпілі, пачалі трахацца, мяняюць адну позу, другую, трэцюю, чацвёртую, пятую, шостую, сёмую, восьмую і тут сусед устае і кажа: я, напэўна, дадому пайду! Жонка з мужам: а чаму гэта ты дадому? Усё так добра ў нас! Сусед: Да надакучыла блять! Восьмую позу мяняем, а х@й адзін я сасу 🙂 .
Ты гэта ўсё сур’ёзна напісаў?))) ХЗ хто з нас маразматык п’яны – я ці ты))) Я затроліў, каб людзям настрой падняць з такой спробай, а ты не прайшоў міма і, як лічыш, крута ўткнуў мяне носам у лужу)))
Бажена – гэта норм)
Ну, Серёжа, сур’ёзней няма куды, прыкідвай ужо ўпакоўваў Людмілу Стэпаноўну, Божа, саркaзм, Сяргей саркaзм, кажу табе як чалавеку, які ненавідзіць і адкідвае псіхалогію, пісаў ты хоць і ў жарт, але дзесьці ў глыбіні надзея была (ёсць), усяму свой час, нехта лічыць, што думкі можна матэрыялізаваць, я ж наадварот упэўнены, што трэба забыць на пэўны час – і любая мара здзейсніцца. І хто сказаў, што з жонкай яно лепш? Калі б я ўмеў гатаваць, прасаваць, штопаць шкарпэткі, прыбірацца па хаце, раніцай каву не ляніўся б рабіць, была б у мяне дачка, ну чыста гіпатэтычна, то ў мяне б з’явілася жонка ды яшчэ з перфаратарам (цэшча) у дадачу? Хадзі на дыскатэку “апошні шанец выйсці замуж” каму за 30, там галодных – цёмна, песню памятаеш: на 10 дзяўчынак па статыстыцы 9 хлопцаў
Не палохай мяне, у яе ж шызафрэнія, гэта відавочна
Ну і пачалося ебанства пра падсвядомае х**нь) Дарэчы чакаў такое пачуць)
Каб не катуць вату і адразу паставіць кропкі напішу: Мне нах не патрэбна была і не будзе патрэбна багатая жонка. Я вельмі люблю свабоду.
Я нават хз хто гэта)
Дзіўлюся часам, як можна было з усяго гэтага выцягнуць слова “богатая”, я яго ні разу і не ўжываў, ладна Сяргей, скончым, я зразумеў табе, што б не пісалі ты будзеш ўсё наадварот казаць, так бы мовіць насуперак
як скажаш)
Ну як гэта, апазіцыянера, алкаголіка з прыкметамі шызафрэніі