Што трэба, каб вывесці адбіты бездэпазітны бонус

Што калі...? Практычныя парады па розных сітуацыях | 20 снежня 2015 г. ад | 11 Адказаў | 2,117 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Усе жадаюць атрымаць бездепозитны бонус, фры спіны гэта ці кеш, ці любая іншая бясплатная плюшка ў казіно, з якой можна падняць шмат-шмат грошай і вывесці іх.
 На жаль не многім удаецца гэта зрабіць, яны адбіваюць бездеп, і сутыкаюцца з праблемай, як жа вывесці  грошы, якія ў вас ёсць з бездепа. Якія патрэбны дакументы? І г.д і т.п
Вось невялікі пералік таго, што вам спатрэбіцца, для выводу вашых сумленна зарабленых грошай. І некаторыя парады.
1) Пашпарт
Перш за ўсё і самае галоўнае што вам трэба, гэта копіі пашпарта, у мяне асабіста ўсе старонкі пашпарта на ўсялякі выпадак ляжаць у 10 экзэмплярах адсканаваныя, на 2 флешкі, на кампе, ноўце. Не ведаю як у іншых краінах. але калі вы з Украіны, адскануйце 1-2 і старонку з прапіскай, няхай у вас будуць. Не ўсім казіно патрэбна 2-я старонка з прапіскай, але няхай будзе.
2) Камуналка
Калі ў вас ёсць жыллё, або вы прапісаны, проста зайдзіце ў жэк і вазьміце камуналку, яна нічога не каштуе, замест камуналкі можа быць дакумент аб складзе сям’і, або людзі, прапісаныя ў кватэры, дзе вы жывяце, натуральна там і вы павінны быць прапісаны, гэта каб пераканаць казіно, што вы пражываеце менавіта па тым адрасе, які напісаны ў вашым профілі. Таксама часам падыдзе рахунак за інтэрнэт, дзе ўказана ваша імя і прозвішча, а таксама адрас пражывання.
3) Кашалькі
Абавязкова ў вас павінна быць не 1 кашалёк, напрыклад толькі на Киві. Адкрыйце кашалькі ў Скрилле, Киві, ВебМане, Неттелер, Едзіннай Касе, Заведзіце ў банку картку Візу, раю Аваль банк або Альфа. Чым больш кашалькоў, тым лепш. Каб было мноства варыянтаў вываду сродкаў.
4) Грошы на кашальках
Не ва ўсіх казіно выводзяць бездепазітныя бонусы без унясення мінімальнага дэпазіту. Я б рэкамендаваў мець не менш за 10-20 долараў на Скрилле, такую ж суму на картцы або Неттелер. Лепш за ўсё паставіць не менш за 10-15 баксаў на кожным кашальку. Каб потым не было праблем з вывадам грошай.
У прынцыпе такога невялікага спісу павінна быць цалкам дастаткова і гэтыя рэчы заўсёды павінны быць у вас пад рукой. Вядома ж калі вы не бонусханцер. Калі вы ж бонусханцер, то гэтая тэма не для вас. І вы ведаеце гэта лепш за некаторых.
Поспехаў Вам у адбіцці бездепазітных бонусаў! 

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Feya_Line, 20 снежня 2015 г.
 Усе жадаюць атрымаць бяздэпазітны бонус, фры спіны гэта або кеш, або якая-небудзь іншая бясплатная плюшка ў казіно, зь якой можна падняць шмат-шмат грошай і вывесці іх.  На жаль, не многім удаецца гэта зрабіць, яны адбіваюць бяздэп, і сутыкаюцца з праблемай, як жа вывесці  грошы, якія ў вас ё [...]

Гэта ўсё павучальна для пачаткоўцаў, але калі папросяць даведку аб вазе пры нараджэнні, то што рабіць? 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
spartack, 20 снежня 2015 г.
Гэта ўсё павучальна для навічкоў, але калі попросяць даведку пра вагу пры нараджэнні, то што рабіць? 🙂

Не ведаю. Гэта ж для навічкоў і створана. Тэма будзе папаўняцца. Напрыклад, ты можаш напісаць, што яшчэ ў цябе прасілі пры вывадзе бездэпазітнага бонуса з казіно. Будуць людзі чытаць і рыхтаваць усё гэта на ўсялякі выпадак.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.

вось я стварала тэму пра вывад з казіно без докаў.

ты яе ў хлам запарафінаў, і мяне яшчэ абразіў пры гэтым.

так тэма, як па мне, важней нават за гэту, бо ўсе навічкі, што прыйшлі сюды.. амаль усе ўжо загадзя ў курсе, што, як і куды пхаць.

нават у самім казіно напісана, што трэба прыслаць для верыфікацыі.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
MiLady, 20 снежня 2015 г.
вось я стварыла тэму пра выснову з казіно без дакументаў. ты яе ў хлам запарафінаў, і яшчэ мяне абразіў пры гэтым. так тэма, па-мойму, важней нават за гэтую, тк усе навічкі, што прыйшлі сюды.. амаль усе ўжо загадзя ў курсе, што, як і куды пхаць. нават у самім казіно напісана, што трэба даслаць [...]

можа быць.  У мяне памяці на 1 дзень.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
156
Публікацыі
3 143
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
15 кас 2015 г.

такі пост напісаць)) відаць доўга збіраўся))) а чаму колер убраў???? трэба было колерам выдзеліць пункты, каб прыгожэй, прывабна і чотка было

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
air212, 20 снежня 2015 г.
такі пост напісаць)) бачна, доўга збіраўся))) а чаму колер прыбраў???? трэба было колерам вылучыць пункты, каб прыгажэй і кідка, дакладна было

без колеру нармальна. Дапаўняйце, калі што ёсць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
824
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
22 кас 2015 г.
air212, 20 снежня 2015 г.
такі пост напісаць)) відаць доўга рыхтаваўся))) а чаму колер прыбраў???? трэба было колерам выдзеліць пункты, каб прыгажэй і кідна, дакладна было

так ён проста тэму апнуў)

Дапаўняйце, калі ёсць што

у прынцыпе можна зачыніць. што дапаўняць то?)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.
ды ён проста тэму апае) на самай справе можна закрыць. што дадаваць-то?)

ну, напрыклад, я ведаю пару казіно, у якіх, каб вывесці бездеп, трэба мець замежны пашпарт, а просты пашпарт не падыйдзе. Вось што дадаваць. Вы пішыце. Я потым усё ў 1 пост дадам

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 345
Публікацыі
11 965
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.

Амаль усюды трэба зрабіць дэпазіт.Вельмі рэдка ,калі ўдаецца вывесці без яго.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 620
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
што дапаўняць то?)

А хаця б тое, што патрэбны або лічбавы фотаапарат, або вэбка, на якую вы зможаце зафіксаваць свой фэйс побач з пашпортам або з паперай, якую казіно папросіць намаляваць. Рэдка, але бывае.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...