Што такое FTN-турніры ў сацыяльнай сетцы?
Форум казіно без дэпазіту
|
15 September 2023
ад
Appolo
|
61 Адказ
|
10,377 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На мой погляд, лепш чым праз казік. У панядзелак выйграў і ў панядзелак жа прыслалі, учора яшчэ выйграў і праз дзве гадзіны прылеце ла.
Володя зачем сыр бор, ўсё так і зроблена як ты напісаў, гэта так добра калі ў звычайных турыках выйграеш +25% яны як ты правільна сказаў пакрываюць комсу, але часцей выйграюць па 5 FTN бо там прызавыя месцы пашыраныя да 105 месцаў ці да 100, тут ужо комса дае пра сябе знаць, палова балансу ідзе на % пераводы, вывад, альбо чакаць чарговага выйгрыша ў маім выпадку не заўсёды хапае цярпення, альбо плаціць канскую комсу, таму пацікавіўся ці хто карыстаецца новым метадам якія там камісіі, калі прымальныя змяню метад аплаты, а так так з моманту выхаду FTN зрабіў яе асноўнай .
тут прылятае таксама імгненна, а ў гэтым казіку ў жручых скрыптавых слотах я ўжо еўра 70 пакінуў
Гэта вялікі + яшчэ б у выхадныя выводзілі цэны не было б ім )
ну так 5 еўра плацяць толькі ў адным турніры на FTN, а ў звычайных менш за 10 няма, і ў барыг лепш мяняць суму пабольш, тады курс даляра будзе высокі, ну а хто дажыў, што яму трэба тэрмінова гэтыя 5 еўра і жыццё не мілае, трэба ісці ў Магніт фуры разгружаць – там плацяць ад 30К. А напісаў я да таго, што праз гэты FNT токен выводзіць з сацыялькі выгадней чым злівацць у Betplay, ну а калі лудоман упёрты – то рады бога, злівай у казіно.
даксці мне крыпту вывялі ў нядзелю ноччу
Да лан, што за наф скрыпт)), я десь 30 там пакінуў, але ў апошні раз 180 з 30-кі вывеў.
ты паіграй у іх у Netent у MotorHead і Jimy Hendrikх, а потым круці гэтыя слоты ў замежным сапраўдным казіно і зразумееш, пра што я, нават барабаны на бонусе так не круцяцца ў арыгінале, як у іх, з рэзкім прыпынкам апошняга барабана.
Як сумна, калі ў розных кашальках па 5фтн ляжаць))
Не варык перакласці з аднаго кашалька на іншы, думаю, там не такая вялікая камісія паміж перакладамі FTN або па мінімалцы не падыходзіць? Ну далей сам ведаеш) да і дарэчы, там нешта для РФ Binance мутзіць, то ці зачыняюць то ці пераязджаюць, прадаў, хз так і не зразумеў можна будзе карыстацца ці не для РФ ..
Неа, там камісія такая ж як і на вывадзе
Пздц ты ў якія слоты гуляеш) я больш па Gamomat і бтг.
Хлі тут думаць, дэпай у джоинус там можна з фастэкса.
А когда попал в призы скажи пожалуйста? Когда тебе вывели в воскресенье ночью ?
Просто вчера в призы попал хз ожидать выходные или только уже в понедельник.
вось апошні выйгрыш у FTN турнірах, спачатку 5 еўра і 28 верасня 15 еўра
і вывелі мне ўчора начэй у 4 раніцы па Маскве 29 верасня, і ўсе разы так і выводзілі на працягу сутак паўтары.
І як я і казаў, калі выйграеш у FTN, губляеш на камісіях, вось я ўчора і страціў са всеми абменамі рублёў 250, а калі яны даплачваюць 25% – то атрымліваеш чысты выйгрыш
Пы сы, а і самы прычны момант – трэба ім напісаць, усё рукі не даходзяць, чаму калі выйграеш у еўра, то бабкі FTN прыходзяць у далярах, трэба ім як-небудзь гэта канвертаваць па-іншаму. Мне нават выйгрыш прыйшоў не 5 еўра, а 4 даляры з капейкамі, і пятнашка таксама менш – 15 даляраў
вось каб не быць галаслоўным колькі атрымаў замест 5 і 15 еўра і гэта ў далярах, хаця вы самі ведаеце, курс еўра ў далярах выходзіць большы.
Так само прыходзіць з 5 еўра, 4 з капейкамі іх крыптавалюты )
Проста цікавіўся хацеў даведацца учора патрапіў у прызы 10€ , што дадатковыя турніры па промакодах па чацвяргах там занёс і ён скончыўся толькі ў 3 ночы па МСК а ўжо субота вось і думаю ці паступіць на выходныя ці толькі ў панядзелак, раз ты кажаш, што ў нядзелю прыйшло, думаю хоць час пакажа сёння-заўтра, хацеў ужо на 100% ведаць выводзяць у выходныя ці не, часам вельмі патрэбныя сродкі на крыпце ў выходныя прома розныя пад дэп бонусы і.т.д
Я ў сераду трапіў два разы ў прызы па 5, вывялі ў чацвер.Хз фтн яны выводзяць на наступны дзень)можа і прыляцець у выходныя, як там у іх манагер працуе хз) адзін раз вс прыляцеў.
Паспрабаваў прайсці верифікацыю на гэтай біржы і заваліўся на этапе адпраўкі пашпарта. Няма варыянту краіны выдачы РФ, у падтрымцы параілі загрузіць пашпарт іншай краіны 😏
Прабуй tutumway.ком там верыфікацыя не патрэбна.В фастекс так – верыфікацыя абавязкова.
Калі деп у джойнас зрабіць, то гуляць трэба на гэтыя фтн там? Унутры абмену на фіят няма?
Эўрыка! Дзякуй за параду!
.
Падаюць на звычайны баланс.
біржа Tutumway за пераклад лайткоіна (LTC) бярэ $2.3 камісію!
Вось гэта так.В
35 разоў больш чым астатнія біржы.
А я абмяняў FTN,думаў зараз мінімальны перавод зроблю,танней 🤯
Учора зніклі турніры ftn. Не ведаеце чаму?
Я выграў 10фтн, адразу даслаў докі для куц, а праз 15 дзён спісалі фін пад ноль… Бо Куц так і не прайшоў, бачыце, маўляў, да 28 дзён праверка рабочих