Што такое FTN-турніры ў сацыяльнай сетцы?
Форум казіно без дэпазіту
|
15 September 2023
ад
Appolo
|
57 Адказаў
|
10,282 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бачу што турніры з выплатамі ў новай крыпце ў сацыяльцы.
Для гэтага трэба рэгістравацца ў новым казіно з ФТН (нібыта пішуць +25% болей даюць)? Ці на старое можна.
Адыгрыш таксама х1?
Хто ўжо юзаў – ваша думка.
На тым сайце ёсць саппорт, можна ўдакладніць у іх.
Рэгішся на Fastex,праходзіш там жа вэрыфікацыю і ствараш кашалёк ФТН,потым у сацыяльцы дзе метады вываду,там уводзіш кашалёк ФТН і ўсё.Па серадах і чт падае ў Fastex,адтуль куды хочаш выводзь.
Ftn Bhrs-20 (Bahamut)
Гэты кашалёк выбіраеш у фтн.
Робіш кашалёк на фастекс ,праходзіш верыфікацыю ,затым у сацсетцы мяняеш кашалёк, кідаеш свой ФТН-кашалёк ,я выйграў 5 толькі пакуль не разабраўся як выводзіць,нічога, разабярэмся)))
Так,цікава як гэта выводзіць далей або мяняць на USDT,LTC,ці ёсць камса (раптом яна вялікая)
Дык мяняеш фтн на USDT, выводзіш на любы крыптакашалёк, я на Бінанс выводзіў з фастекс.
11 фтн мяняў два юсдт комса, ня слаба.
Я трохі пазней дам знаць проста праз пяць баксаў ,не хачу звязвацца ,але я, як разумею, можна памяняць іх ,а што далей і як абналічыць яшчэ не дабраўся да гэтага!Усім Добра і Фарта!
Хто выйграў на той тыдні фтн,чакайце грошы прыйшлі.
Лол, вывеў на Binance 10.64
Ваш дэпазіт у памеры 8.123695 USDT цяпер даступны на вашым рахунку Binance. Увайдзіце, каб праверыць баланс.
Грабёж 2.50 з’еў(
А як ты вывёў на Binance, можаш расказаць падрабязней? Пытанне да ўсіх.
У мяне метады выводу толькі AstroPay і Jeton – у абодвух кашальках адсутнічае Расія пры рэгістрацыі.
гэта жах 25%!
мяне нібыта прасілі зарэгістравацца ў казіно з валютай FTN, але ўсё роўна на што выводзіць потым з казіно – пытанне адкрытае
Мне вось за ўчора ўвогуле прыйшло 4.79 FTN замест 5 ,так как фастекс у Беларусі не працуе ,а на другой біржы мін деп і яны проста завіслі )
Мінімальная сума дэпазіту: 5 FTN
Дэпазіты менш за мінімальную суму не прымаюцца, а вяртанне сродкаў не дапускаецца.
У Расію выводзіць ці даюць ?
Выводзяць усім.
Выводыш на той жа фтн кашалёк,а адтуль куды хочаш,бінанс або яшчэ куды то і т.д
Абмяняў ftn na USDT і ўвёў кашалёк USDT у Binance і ўсё,праз палова гадзіны прыйшло на Binance адтуль на карту вывёў.
Дадалі яшчэ адзін кашалёк tutumway.ком такі ж як Fastex але верифікацый там няма, па мне tutumway зручней.
Ствараеш FTN кашалёк там жа, скапіюеш свой кашалёк там і ў сацсетцы, дзе метады дэпазіту, там клікаеш на FTN-токен і ўводзіш кашалёк FTN BHRC-20 (Bahamut) і ўсё.
А па камісіі як не правяраў яшчэ не выводзіў менш чым у FTN?
Пакуль не правяраў,не выйграў нічога)
Калі што на будучыню напішы, калі ласка, як там справы з камісіяй, калі ты на яе будзеш выводзіць, удачы ў турнірах !
Ок, узаемна бро.
ну развялі сыр-бор на роўным месцы.. Да камса пры вывадзе з гэтай біржы 2$ з капейкамі бакса з дзясяткі, \Выхад вельмі просты, робіце ў сацыяльцы вывад на FTN прыярытэтным т.е. усе выйгрышы вам выводзяць туды і сацыялька да выйгрышу вам будзе даплачваць яшчэ 25%, гэтыя 25% якраз хапае на камісію. Мяняеце ўнутры біржы FTN на USDT і выводзіце праз барыг у абменніках, апошнюю выплату я атрымаў на карту са ўсімі камісіямі і барыгамі чысты свой выйгрыш 10 еўра і нафіг зліваць свае еле выйграныя бабкі ў гэтым паўскрыптавым казіно betplay.😏
вось апошні раз я вывёў 10 еўра выйграных у звычайным турніры, паслалі FTN з іх дадатковымі 25% – атрымалася 13 з лішнім баксаў і на скрыншоце відаць чыстымі я вывёў праз барыг на біржы 11 з капейкамі баксаў. г.зн. тое, што выйграў у сацалцы, тое і атрымаў