Што рабіць, калі казіно не выводзіць грошы

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 20 December 2024 ад | 62 Адказу | 1,489 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
474
Публікацыі
2 560
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Заўважыў адну залежнасць, калі чалавек выйграе прыкладна 500к у сярэдне-малых казіно, адразу ж спрацоўвае правіла ад казіно – мы праверым ваш выйгрыш у правайдэра і г.д.
Што самае цікавае ў гэтым, дык гэта тое, што гэтая праверка ніяк не рэгламентавана тэрмінамі, і можа яна доўжыцца месяц, два, тры – паўгода ці год.
Ну і нямала выпадкаў:
1) Чалавек не дачакаўся праверкі і проста зліў грошы, як правіла тут жа ад казіно прыйдзе адказ, што мы ўсё праверылі і можаце выводзіць, але на балансе ўжо 0.
2) Грошы вывелі на левы кашалёк, быццам узлом уліковага запісу і г.д.
3) Таксама быццам узлом уліковага запісу і зліў балансу, калі вывесці на левы кашалёк не атрымліваецца, гэта пры ўмове 2фа.
4) Разбаўляюць працэс яшчэ дадатковымі верыфікацыямі і цягнуць час, гуляюць на нервах, з зразумелай мэтай.

Праграць можна колькі заўгодна, і ніякіх праверак у правайдэра не будзе, але калі ты выйграў хоць нават не вялікую суму ад 500к, то трэба ўсё праверыць)))
Як так атрымалася, ты ж павінен прайграваць, а не выйграваць…
1) Ну калі ты хайролер, які можа ў месяц пару лямоў ўліць, то я думаю 500к і без праверак вывесяць, на дыстанцыі ты прынясе куды больш.
2) Але калі ты дробны гульнярок, дробныя дэпазіты, дробныя стаўкі, і занёс вялікі джэкпот/максімалку ў слоце і г.д., то простага вываду не будзе ў большасці выпадкаў.
Розніцы ў падыходах будуць у гэтых двух выпадках, і паняцце ў казіно выгадна/не выгадна.

Чалавек стварыў скаргу, Ільіч накіраваў у казіно, ну дзесяць пашанцавала вырашылі пытанне, але ў большасці выпадкаў гэта не вырашаецца, з-за розных фактараў, якія я апісваў.
Ды і ад самога чалавека залежыць…
Але мне здаецца, калі б рэальна яшчэ была б дапамога ад форума і ад простых удзельнікаў, апроч адміністрацыі форума, то працэнт вырашаных скаргаў і выплачаных сродкаў павялічыўся б.
Як я гэта бачу, чалавек стварыў скаргу, пасля прыйшоў сюды ў гэтую тэму, распісаў таксама сітуацыю, людзі сабраліся і адпісалі ў чат таго казіно, на пошту таго казіно.
Паднялі шум, і спакуса кінуць чалавека знікла б, бо яны гэтага баяцца.

Дапамаглі чалавеку, чалавек, дапусцім, у знак удзячнасці невялікі працэнт аддаў на розыгрыш сярод тых, хто дапамагаў і актыўнасць праяўляў, і ўсе думаю былі б задаволеныя.

Вось гэта тыповы кейс і прыклад 🔗

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Такія выпадкі (праверкі месяц і больш) могуць адбывацца толькі ў адстойных казіно і калибри – гэта яркі прыклад.

У мяне былі праверкі выйгрышаў, але звычайна гэта займала 1-2 дні. У роялах была такая праверка, прыкладна вечарам ставіў на вывад, пайшоў на праверку і на наступны дзень пад вечар выводзілі без праблем.

У калибри ж я сумняюся, што так хутка правядуць.

Мяне больш цікавіць, казіно без ліцэнзіі – у каго яны будуць правяраць выйгрыш? Гэта ўжо не першы раз такая праверка ў скрыптовых казіно. У розных селектарах таксама ў скаргах правяралі, але ў каго правяралі – так і засталося загадкай.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
474
Публікацыі
2 560
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Misha55, 20 December 2024
Такія выпадкі могуць адбывацца толькі ў адстойных казіно, і калибри – яркі прыклад. У мяне былі праверкі выйгрышаў, але звычайна гэта займала 1-2 дні. У роялах была такая праверка: прыкладна вечарам ставіў на вывад, ішло на праверку і на наступны дзень пад вечар выводзілі без праблем. У [...]

У пфе такое бачыў месяц таму, з-за палтара ляма чалавек у выніку прайграўся.

Гэта можа адбыцца ў любым казіно і з кім заўгодна, але калі б людзі дапамагалі адзін аднаму, падобных выпадкаў было б значна менш – любое казіно баіцца шуму.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Andrey_777, 20 December 2024
У пфе такое бачыў месяц таму, з-за паўтара ляма чалавек у выніку зліўся. Гэта можа здарыцца ў любым казіно і з кім заўгодна, але калі б людзі дапамагалі адзін аднаму, падобных выпадкаў было б значна менш, любое казіно баіцца шуму.

Ну прызнайся, як бы ні было, злівацца як бы тупа, нават калі цябе пачынаюць мурыжыць з верифамі і праверкамі.

Выграў – давядзі справу да канца і прынцыпова ўсё прайдзі, выведзі грошы. Зліўшы грошы, ты ім толькі на руку. 

Увогуле падобныя сітуацыі лічу поўнай тупасцю гульца.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
474
Публікацыі
2 560
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Ну згадзіся як бы ні было, зліваць як бы тупа, нават калі цябе пачынаюць мурыжыць з верифамі і праверкамі. Выіграў – давядзі справу да канца і прынцыпова ўсё прайдзі, выведзь грошы. Зліў грошы ім горш не зробіш, толькі ім гэта ў плюс.  Увогуле падобныя сітуацыі лічу поўнай тупасцю гульца.

У гульцоў у большасці выпадкаў з нервамі не ўсё гладка, а тут сам пасядзі – такі стрэс, спачатку ад заносу, потым ад таго, што грошы не выводзяць. Эмацыйныя качэлі, і мэта казіно – падштурхнуць чалавека да зліву ў падобнай сітуацыі.

Можа і зменіць гэтая тэма нешта, хацелася б у гэта верыць, але гэта ўсё ж лепш, чым нічога, і хай будзе дадатковы шанец на спрыяльны зыход.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
У гульцоў у большасці выпадкаў з нервамі не ўсё гладка, а тут сам уяві такі стрэс: спачатку ад заносу, потым ад таго, што грошы не выводзяць. Эмацыйныя качэлі, і мэта ў казіно – падштурхнуць чалавека да сліву ў падобнай сітуацыі. Можа і зменіць гэтая тэма нешта, хацелася б у гэта верыць, ал [...]

У мяне няма такой праблемы, значыць і іншыя змогуць)

Тут хутчэй не нервы, а пажадавальнасць і бяздзейнасць. Чалавека мурызяць з вэрыфам, на балансе казіно адзіныя грошы. З дому не выходзіць, няма чым заняцца, а тут казіно з балансам умоўна 500к.

Срабатывае ўсё гэта ў сукупнасці. Пажадавальнасць – выйграць паболей і бяздзейнасць – пакуль правяраюць дакументы, покатаю яшчэ на 10к. У выніку ўжо няма 50к, іх трэба адмазаць, а там ужо і 500к замазана.

Калібры кстa маладцы хаця б у адным, спачатку закрылі акк, каб не прайгралі баланс. У ідэале ўсе павінны морозіць балík ці акк.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
353
Публікацыі
1 076
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
Чалавека мурызяць з верифом, на балансе казіно адзіныя грошы. З дому не выходзіць, няма чым заняцца, а тут казіно з балансам умоўна 500к.

З гэтым цалкам згодны! Калі ў цябе спраў хапае + яшчэ і гэтыя грошы далёка не апошнія, адносна спакойна перажывеш гэтыя дадатковыя праверкі, нават калі раптам захацелася паіграть, заліеш у іншае казіно.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 187
Публікацыі
31 718
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

… Калі табе так дужа пашанцавала і яны спецыяльна цягнуць з выплатамі, то… Тут хто каго пераседзіць і ўжо лепш бы нам, чым ім!

Галоўнае – не гуляць, ну каб не зліц@ і другое – трэба рабіць “разумны шум” на форумах, каб у іх зямля пад нагамі гарэла… І само сабою зразумела – аформіць скаргу, без яе ніяк)!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
У пфэ такое бачыў месяц таму, з-за паўтара ляма, чалавек у выніку зліўся. Гэта можа здарыцца ў любым казіно і з кім заўгодна, але калі б людзі дапамагалі адзін аднаму, падобных выпадкаў было б значна менш, любое казіно баіцца шума.

За прайшоўшыя чатыры гады дзясятак разоў адпісваў чыста ад сябе ў сапорт казі шасці,восьмі памятаю,не менш,падаючы скрыншоты з нашага форуму і адрас спасылкі на скаргу і тупа прад’яўляў за чалавека ад свайго імя і ад імя па-сутнасці ўсяго форуму! Чаму марозяце, чаму не плаціце і чаму ру гульцоў кідаеце. Як правіла атрымліваў адказ,што ў гульца ўсё добра,ён праходзіць праверку ў правайдара і гэта рэгламентавана правіламі,з якімі ён згаджаўся і ўвогуле мяне асабіста гэта не павінна датычыць🤣😁😆 але тым не менш, бачыў,як у сапорце з’яўляліся некалькі супрацоўнікаў,іх замінкі і пачыналася карусель і сутак,тым больш яны вельмі прыцыпаюцца,калі бачаць рэальныя праўфы і скаргу гульца,тым больш раней у нас скаргі былі з праўфамі,якія былі бачныя і даступныя ўсім!!!! Усе памятаюць,што пасля менавіта маіх асабліва праблемных скаргаў на тую ж ПФ,Бітстарз,1 икс слотс якраз і з’явілася новая форма ў скаргах і праўфы больш не сталі даступныя і бачныя ўсім!!!! Старыя форумчане гэта пацвердзяць. Шмат разоў я гэта публікаваў і thee4 можа гэта пацвердзіць,адкліку і падтрымкі раней на форуме не знаходзіў,усім усё было па….,але не ап,безумоўна,скажу што ўплыў некаторы гэта аказваў у шэрагу выпадкаў,напрыклад сетка цкотаў пераставала асабліва марозіць хлопцам вывады,тыпу чэмпіёна як цяпер памятаю,марозілі часта вывады гульцам на 200-300 як за здароўце. Таксама,калі былі на шляху ў чс у нас шайка Іві,зіг заг арго🐖🐖🐖💩💩💩,я ім пісаў і прад’яўляў праўфы ад гульца з яго скаргі і гэта дзейнічала,да той жа напрыклад файерплей,я адпісаў пару раз у чат фаерспіна,калі яны ўладкоўвалі праверкі гульцам пры вывадзе ўсяго 2500-3000 усяго толькі тысяч баксаў,(тупа грошай у іх не было плаціць🤣😁😆сейчас грошы ў іх таксама не заўсёды ёсць),пару раз пісаў у легзо,дрып,у монро і гэта давала вынік,пісаў пару раз у старду,калі яны толькі адкрыліся і гаварыў ім,каб яны не пасароміліся і перасталі марозіць вывады і гэта заўсёды дапамагала,яны дарэчы цалкам выправіліся і ўсе ведаюць,Старда плаціць зусім без праблем цяпер хоць 500 к бегам,памятаю пісаў у той жа Рыа некалькі разоў,калі то яны ўладкоўвалі праверку выйграўшаму ў іх на 300к,200 ўсяго тысяч рэ,а я тады ў іх гуляў і гэта таксама давала вынікі. Увогуле згодзен з табой,тыя,хто хоць колькі мае гульнявы пул і стабільна сябе адчувае на рынку ру нэта,хутчэй злякуюцца агалоскі і пастараюцца замяць інцыдэнт,для сябе будзе танней,але гэта датычыцца менавіта тых,хто стабільна на нагах стаіць.

Ад сябе па вопыту скажу за некаторых з ру казі. Напрыклад сетка котаў тупа зараз за*бала б,калі б яны былі паасобку,але пакуль яны разам іх такім чынам можна кантраляваць,тое ж з роялламі,ПФ 100% заплаціць,у іх грошай кучу і гульцоў таксама і галоўнае ў іх палітыка правільная,яны 100% плацяць у любым выпадку!!! галоўнае не злівацца і чакаць,тое ж з іх буем,іншая справа выйграць у буе немагчыма ніколі🤣,далей, Бітстарз і іх 7бит заплацяць 100% у любым варыянце,Редстарз заплаціць,Эверум заплаціць,сетка Джой,ікс рамен заплацяць100%, з 100% заўсёды,нават праверыўшы ўсё ў правайдара😁,Старда 100%,Рокс створыць праблемы адназначна і з імі патрэбна агалоска,але яны заплацяць 100%,Астатнія рояллы 11 казь будуць мозг…іць 100% і патрэбна будзе агульная агалоска заўсёды адназначна!! але пакуль яны ў сетцы рояллаў то яны заплацяць усё ж!

Гэта цяпер у нас тут сфарміравалася такая невялікая група асабліва ўпартных грамадзян форумчан,якія адны і тыя ж і пастаянна ў любой тэме торчаць і мы па сутнасці заўсёды ўсе разам,па сутнасці сталі касцём і асноўнай рухальнай сілай форума як пастаянна актыўныя і пастаянна трымаючыя руку на пульсе ў любой тэме і па любым нагодзе і вось мы якраз і здольныя разам напружваць і кашмарыць казі,якія безпределяць і трымаць іх у тонусе і гэта выдатна і ад форума мы рэальна можам выступаць як немалая паўтарыўшыся выконваючая і нават караючая і сокрушальная Сіла супраць нядобрая і розных груп 🐖🐖🐖ад гемблінг он лайна!! Але гэта цяпер,а раней такога асабліва не было. Раней кожны быў сам за сябе і мая хата з краю.

Па сутнасці мы можам самі сябе пералічыць,нас тут актыўных адных і тых жа чалавек 7-8 не больш нават зараз,камусьці не пафіг праблемы іншых менавіта і не чуждо за іншага прад’явіць і далучыцца да праблемы іншых,пра адміністрацыю я не кажу,яны аснова рэсурсу і форума і фундамент і сама машына,у якой мы і знаходзімся і едзем,я менавіта пра актыўных удзельнікаў форума гаворю,хто гатовы рухацца і не пройдзе міма праблем іншых і падтрымае. Увогуле даўно сам хацеў сказаць,трэба час ад часу аб’ядноўвацца знаходзячы час і супольна тушыць і душыць і абюзіць напрыклад той жа чат сапорт якога нядобраяга ігравога месца хто будзе безпределіць асабліва моцна напрыклад,стукацца да іх супольна і гэта прынясе вынікі 100%. Пакуль ёсць актыўныя асабліва ўдзельнікі гэта адназначна Сіла і гэта Сіла вырашае,акрамя,канешне,самога форума і ад форума ж і зыходзячы!

Таму адказ на тваю тэму Адзін!! Трэба Быць усім Разам і гэта Галоўнае!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
У гульнявых у большасці выпадкаў з нервамі не ўсё гладка, а тут сам паглядзі – такі стрэс: спачатку ад заносу, потым ад таго, што грошы не выводзяць. Эмацыйныя качэлі, і мэта казіно – падштурхнуць чалавека да зліву ў падобнай сітуацыі. Можа і зменіць гэтая тэма што-небудзь, хацелася б у гэт [...]

– Ты справу добрую зрабіў, брат. Мяне выратавалі. І людзям дапамог. Цяпер толькі рускія людзі будуць гуляць без праблем з выплатамі.

– А немцы?

– Што немцы?

– Немцы будуць?

– Якія немцы?

– Ну немцы.

– Навошта немцы?

– А ў мяне да цябе прапанова, брат, …фірму адкрыць “Браты Багровы”.

– А, гучыць?

– Не, ты скажы, падабаецца?

– Што рабіць будзем?

– Бізнес. Усё – у агульным.

-Усе пароўну

– Але галоўнае, праблема адна ёсць ізноў, яшчэ адно онлайн-месца🕳️💩⚰️ не плаціць рускому гульцу. Рыа …ь называецца. Клічка ў яго такая.634.000 не выводзяць чалавеку своечасова, цягнуць!

🔗

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
111
Публікацыі
608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.11.2022
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 21 December 2024
рамен заплаціць100%

Дарэчы раменбет чыя сетка?
Мне ўчора проста ўсё ў іх спадабалася.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Valerich, 21 December 2024
Дарэчы раменбет чыёй сеткі? Мяне ўчора проста ўсё ў іх спадабалася.

Джой-икс, гэта іх новае тваранне, па сутнасці тое ж самае. Галоўнае, што плацяць дакладна і мазгі не паряць і падтрымка крутая, усе пытанні вырашае!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018

Чакаць, чакаць, Карл, да апошняга, зліваць гэта тупа! Было ў адной залётнай канторы, адмянялі разоў 10 пад рознымі прадлогамі, але праз тыдзень вывялі, пасля чаго забыў назву і дарогу туды як страшны сон.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
362
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015

Колькі разоў такое было: выйграваў, затым ставіў на вывад, і праверка – то вериф трэба прайсці, то яшчэ што. Карацей, часта не дачакаўся і зліваў балiк

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
248
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.09.2023

Колькі разоў не сутыкаўся, мне ўсё выводзілі нармальна, калі пачынаюць марудзіць, ім жа горш, я, напрыклад, больш не вернуся ў такое казіно, бо давер падае да 0, Раменбет мне выводзіў амаль лям, хвілін за 20, SLOTT выводзіў 500к гадзіны 2, хаця наконт таго ці выведуць яны зараз не ведаю, на скаргі яны тут нават не адказваюць.

Было ў мінулым годзе ў снежні, у фаирспине, што выводзіў 3500$ у ПлейНгоу занёс па стаўцы 5$, x700, паставілі на праверку, каля 2 сутак правяралі, але вывелі, але больш там не гуляю.

Найважнейшае – трымаць сябе ў руках і не гуляць, чакаць рашэння сітуацыі, інакш будзе зліў. На самой справе рукі так і чухацца, бо ў галаве толькі думка, а раптам зараз яшчэ пасыпле, але там вядома ж будзе сліў, прычым імгненны. Я без праблем замажу 50-100к, мне яны як бы не прынцыповыя. а вось ужо сумы пацяжэйшыя, то якось трымаю сябе ў руках, усё ж такі выйграў, хочацца крыху адчуць гэтыя грошы ў кішэні, на кашальку, а не на балансе ў нейкім казіно.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
494
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26.07.2016

Калі казіно не выводзіць пішыце на форуме скаргу і водгукі пра казіно, а мы дапаможам – іх апусцім, калі плаціць не будуць……

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 375
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
igor9555, 21 December 2024
Колькі разоў такое было: выйграваў, затым ставіў на вывад і праверка – то верыфікацыю трэба прайсці, то яшчэ што. Карацей, часта не дачакаўся і зліваў балiк

пакажы мне хоць аднаго гульца са стажам, які б хоць раз не заліў у падобных выпадках… хоць камень у яго кінуць🤐

солідныя казіно хаця б не даюць гуляць у падобных выпадках

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
362
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
babay29, 23 December 2024
солідныя казіно хаця б не дазваляюць гуляць у падобных выпадках

Вось пра солідныя ты правільна заўважыў. Пры вывадзе блакуюць баланс або абнуляюць яго і няма магчымасці адмяніць вывад – гэта нядрэнна

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
160
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.09.2020
babay29, 23 December 2024
пакажы мне хоць аднаго гульца са стажам, які б хоць раз не заліваў у падобных выпадках… хоць камень у яго кінуць🤐 солідныя казіно хоць не даюць гуляць у падобных выпадках

Цікава нават, дзе такія казіно ёсць, назавіце хоць адно, нават калі няма кнопкі адмены выплат, то падтрымка гэта зробіць за 2 секунды, ім выгадна, каб грошы засталіся ў казіно….

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
665
Публікацыі
1 993
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
Luda010676, 24 December 2024
Цікава нават, дзе такія казіно ёсць , назавіце хаця б адно , нават калі няма кнопкі адмяніць выплату , то сапорт гэта зробіць за 2 секунды , ім выгадна каб грошы засталіся ў казіно….

Пагаджуся, але ў адным мне адмяніць адмовілі, а менавіта ў драгоне, калі заяўка пераходзіць у статус зацверджанай, то там толькі чакаць вываду або адмянення з боку плацёжкі праз два дні

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 375
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
Цікава нават, дзе такія казіно ёсць, назавіце хоць адно, нават калі няма кнопкі адмяніць выплату, то саппорт гэта зробіць за 2 секунды, ім выгадна, каб грошы засталіся ў казіно….

напрыклад пиннакл, мяне тупа не пускала ў слоты і не давала зрабіць стаўкі ў спорце, пакуль з вэрыфам разбіраліся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
362
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
Цікава нават дзе такія казіно ёсць , назавіце хоць адно , нават калі няма кнопкі адмяніць выплату , то саппорт гэта зробіць за 2 секунды , ім выгадна каб грошы засталіся ў казіно….

Такіх няма. Казіно выгадна, каб заносілі, а не выводзілі, не для вываду сродкаў яно створана – там такога не любяць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
725
Публікацыі
1 386
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
У мяне няма такой праблемы, значыць і іншыя змогуць) Тут хутчэй не нервы, а жабрасць і бяздзейннасць. Чалавека марудзяць з верифам, на балансе казіно адзіныя грошы. З дому не выходзіць, няма чым заняцца, а тут казіно з балансам умоўна 500к. Сапрацае ўсё гэта ў сукупнасці. Жабрасць – выйг [...]

Заблакаваць то заблакавалі, але там гулец максімальна неабачлівы сама ж напісала ў тэхпадтрымку каб рахунак разблакавалі, ёй яго разблакавалі, а цяпер гаразіцца што вывад закрыты… Людзі, відаць, зусім не ўмеюць чытаць, выразна ж напісалі, рахунак заблакаваны каб гулец не прайграўся, яна вырашыла разблакаваць бо падумала што ёй адразу ж ададуць грошы, без каментароў

Цікава нават дзе такія казіно ёсць, назавіце хоць адно, нават калі няма кнопкі адмяніць выплату, то саппорт гэта зробіць за 2 секунды, ім выгадна каб грошы засталіся ў казіно….

На Stake нельга адмяніць бо там вывад проста імгненны ў прамым сэнсе гэтага слова

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Nicolas0821, 24 December 2024
Заблакавалі – заблакавалі, але та гульнярка максімальна неўважлівая: яна сама напісала ў тэхпадтрымку, каб акаўнт разблакаваць, яе разблакавалі, а цяпер жаліцца, што вывад зачынены… Людзі, відаць, зусім не ўмеюць чытаць, жа ж ясна напісалі, акаўнт заблакаваны, каб гульнярка не прайграла, яна в [...]

Я ведаю пра стэйк, сам там часта гуляў пакуль не кінулі 2 лвл вэрыфікацыі. Вывад – так, проста секунды.

Пасля гэтага перастаў, бо дзе 2 лвл, там і 4 лвл. А 4 лвл – гэта практычна яма, судзячы па скаргах на форуме і гісторыях, якія я чуў ад знаёмых.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
725
Публікацыі
1 386
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.12.2023
Misha55, 24 December 2024
Я ведаю пра Стейк, сам там часта гуляў пакуль не кінулі 2 лвл верифікацыі. Вывад так, проста секунды. Пасля гэтага перастаў, бо дзе 2 лвл, там і 4 лвл. А 4 лвл – гэта практычна яма, судзячы па скаргах на форуме і гісторыях, якія я чуў ад знаёмых.  

На жаль, але на скаргі сапраўды казіно амаль не рэагуе, на замежных форумах таксама ўсё вельмі дрэнна. 
З другога боку, калі ёсць афіцыйная праца, то па ідэі пацвердзіць гэта не складзе праблем, але ўсюды свае нюансы

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...