Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 студзеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
1,190 Адказаў
|
73,775 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, хочаце паглядзець афігенны, са сэнсам фільм, што нават Бондарчук на 60 працэнтаў скапіраваў.Это хоць і стары фільм але прымушае задумацца гэта фільм
Взвод / Platoon (1986)
мяне ўразіў фільм Шостае пачуццё
Афігенны фільм.
Не знайшоў падыходнай тэмы, знайшоў сайт http://sport7.tv/ , хто-небудзь ведае яго? Глядзіце тут трансляцыі?
Чаму ніхто не ўзгадаў гэтыя фільмы? Адны з маіх любімых
Фокус са ўдзелам Уіла Сміта.
Трэба паглядзець Падпольная імперыя, заінтрыгавала!
я калісьці тут глядзеў футбол.
“Я – легенда” у мяне стаіць на адным месцы з “Пасля нашай эры”, што для мяне значыць поўны шлак. У Смita шмат добрага кіно, але гэтыя – увогуле жах. “Фокус” таксама добры фільм.
Вышэй казалі пра “Взвод” – добрая рэкамендацыя для прагляду, можна яшчэ “Апакаліпсіс сёння” паглядзець. Вось з супергеройскіх кінатворчасцей мяне прама вельмі нават парадавалі “Ахоўнікі” Снайдэра, асабліва саўндтрэк і Роршах 🙂 А з новага глядзець то й няма чаго, Бэтмена паглядзеў толькі таму, што там чувак у трыко пляскання атрымлівае 😁 Хоць Афлек атрымаўся нармальным Бэтменам, не Бэйл з яго глабальнымі саматурботамі, а змрочны злой і небрыты мужчына. Увогуле на густ і колер, як кажуць…
Мяне “Фокус” уразіў сваёй непрадказальнасцю, і нельга прадказаць, што будзе далей.
“Бедныя людзі”. Вясной выйшаў серыялік. Ад ТНТ.
Прыкольны – лёгка глядзіцца, ёсць над чым пасмяяцца. Ну і сямейныя каштоўнасці таксама прысутнічаюць у розных праявах.
http://bigcinema.to/series/biser.html
А мне ён не спадабаўся, я не аматар такога.
Магу параіць фільм Сіла волі. Праўда глядзеў у пірацкай якасці, але вельмі цікавы.
гэта нешта падобнае на сватаў?
такія фільмы мне па душы
нядаўна хадзіў у кіно на Загін самаубіц, нерэальнае сонейка
на такі б фільмец я пайшоў)
раю паглядзець серыялы – Вікінгі, Донован, Острыя Козыркі. яны ўсе ў розных жанрах
ну рэальна вельмі цікавыя!
гледзеў, абодва фільмы рэальна крутыя
адпачыў душой, глядаючы іх
мне ўвогуле фільмы з Кевінам Хартом па душы
выдатны акцёр
такі кароткі трэйлер
але як жа мне хочацца паглядзець гэты фільм)
нічога не магу зразумець….што цікавага вы знаходзіце ў гэтых анімэ?як на мяне звычайны мультфільм?ці тут раскрываюцца нейкія жыццёвыя тэмы?можа яшчэ нешта?тлумачце
гледзеў Гулец, круты фільм!
патрэбна будзе кінуць вока. заўсёды цікавыя фільмы з вялікай колькасцю ціпачкоў)
рэальна крутыя фільмы,нармальны топ сабраў!
сапраўды тут сабраныя ўсе фільмы якія мне падабаюцца!
а калі выходзіць то або дзе паглядзець? нічога не знайшоў а фільм іксе і на май хіт….
Фільм – адпачынак.
Цікава, гумарычна і чарнуха адсутнічае.
Дзве гадзіны станоўчых эмоцый. Рэкамендую
🙂
Тэарэма Зэро. Ваображарыум доктара Парнаса і Бразілія.
Павінен быць зачотны. За такое можна нават патраціць паўтара бакса і схадзіць у кіно паглядзець )