Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 студзеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
1,190 Адказаў
|
73,811 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта тэма павінна заўсёды быць у топе, як водгукі пра фільмы, серыялы))
Учора ўбачыў на ютубе нарэзку да фільма трэці лішні) успомніў гэты фільм і паглядзеў у 4-ы раз😅 увесь час ржу, паглядзеўшы гэты фільм, улётны фільм хоць паглядзеў у 4-ы раз))Тэдзі жжот
@robingood нармальны фільм, але асабіста для мяне як на адзін раз🙈 не больш..
Вось зараз таксама думаю, што паглядзець на вечар 🤔ужастык або мультфільм😁
Фільм – Цыкaда 3301 квест для хакера рэкамендую .
Гэты квест «ўзарваў» даркнэт у 2012 годзе. Прайсці яго могуць толькі абраныя – тыя, хто разгадаюць загадкі, раскіданыя па ўсім свеце. Мэта тэсту – знайсці людзей з сапраўды высокім інтэлектам. Аўтары – ананімы пад нікам Цыкaда 3301 – могуць быць кім заўгодна: ад кібэр-гікаў да прадстаўнікоў спецслужбаў. Што чакае гульцоў у фінале? Геніяльны хакер Конар і яго сябры пускаюцца па лічбавым слядзе Цыкaды ў пошуках адказаў, але агенты АНБ маюць намер апярэдзіць іх.
@marusik94 ну не знаю,мне заходзіць на ўра)
@robingood а я перагледзеў на мінулым тыдні хз ужо які раз і не шкадую “Побег из Шоушенка”, “Выживший”,”Троя” и “Гладиатор”.
” Gladiator II – працяг вялікага эпасу, з маштабнымі бітвамі і духам «антычнасці»”
Вышэй таксама раяць “трапляўся на вочы” – трэба будзе праглянуць.
А аматарам хорора, настойліва раю Яно. Сардэчна запрашаю ў Дэры. Мне зайшло, вельмі цікавы серыял трымае ў напружанні..
Аматарам камп’ютарных шутэраў, асабліва аматарам сусвету Fallout настойліва раю паглядзець серыял, я яго двойчы перагледзеў, другі раз літаральна тыдзень таму, бо хутка выходзіць другая частка, вельмі чакаю! Серыял афігенны.
@vinichenkorich
Лета 84 таксама прыкольны фільм, пра схаванага забойцу паліцэйскага))
@pokerface Трая, Уцёкі з Шоўшэнка легендарныя фільмы + «Выжыўшы» з Леанарда Ды Капры – праўдзівы агонь, бро👍
Сёння я паглядзеў фільм Пачатак вельмі добры фільм усім раю)
Скончыў глядзець вельмі круты і эпічны фантастычны серыял ад WB Робін Гуд .
усяго 1 сезон , але вельмі крута зняты
Хто забіў BlackBerry – Дзве гікі вынаходзяць смартфон BlackBerry і давяраюць бязлітаснай акуле бізнэсу. Камедыя ў духу «Воўк з Уол-Стрыт»
@forvard гэта мой стары фільм, рады што спадабаўся.
@robingood яшчэ б ён табе не спадабаўся😄
Убачыў нядаўна на ютубе с рілс фільм,блукаючая Зямля нібы пра космас норм фільм,паглядзеў ну пасрэдны фільм,ёсць другая частка прагледзеў 20 хвілін і выключыў)другая частка не спадабалася.
@sinaloa🤣🤣🤣
Паглядзеў новы фільм Грэнландыя 2.
Чакаў ад фільма чаго-небудзь большага,але на жаль.
Ставлю 6 балаў з 10ці.На аматара.Фільм пра катастрофу,фантастыку.
@robingood
Ужо ёсць у нармальнай якасці?
Бітва за бітвай, новы фільм з Ды Капрыо, хто глядзеў? Паглядзеў, мне не вельмі зайшоў. Хоць, як акцёр, Ды Капрыо вельмі добры.
@kalendula якасць нармальная, зойдзе.
@vinichenkorich дагэтуль яшчэ яго не глядзеў, колькі чуў і ў мемах бачыў
@lemonad83 глядзеў і зусім не зайшоў. Перамудзілі
«Нефарыус» (Nefarious, 2023) – для тых, хто любіць дыялогі. Гульня двух акцёраў.
@oktan Я таксама ) Нам лепш глядзець слоты 🤣🤣🤣