Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,192 Адказу
|
73,496 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кінакампанія Sony прадставіла першы афіцыйны трэйлер камедыйнага фантастычнага баявіка Людзі ў чорным-4.
Учора, схадзіла паглядзела Авамена☺ Фільм увогуле круць, ды яшчэ ў 3D, усім раю паглядзець.😎
Трэйлер паглядзеў, прыкольны. Сам фільм так быццам ужо можна і не глядзець))
Мне спадабаўся )))
а ёсць ужо дзе на прасторах нета паглядзець?
Сёння схадзіла на Т-34 фільм увогуле СУПЕР!!! Хто не глядзеў, бегом у кіно пакуль яшчэ ідзе ў пракаце!!!☺
Даўно чакаю, але аддаю перавагу глядзець дома, у камфорце. Акцёра галоўнай ролі памянялі. У першых тызерах, каля года таму, быў іншы. Не кажу, што гэты дрэнны, але з тым як бы адразу зайшло, асабліва момант пачатку падзей на палігоне. Цікава, ці змянілі “руку ў локці”, момант прыцэльвання і сам першы выстрэл ці не ….. пачакаю добрай якасці ў інтэрнэце і насалоджуся 😌
Так ты ж Ждун😁
Вось наконт гэтага не ў курсе, Аляксандр Пятроў згуляў проста цудоўна!!!
Не, завязаў з гэтым. Бо няма чаго чакаць, трэба браць зараз. Перайграваць усіх і ўсё, на кэш-сталах у любым выпадку 🙂
P.S. А фільм усё ж пачакаю 😁
Выйшаў трейлер серыяла Каратэль па коміксах Marvel (2сезон)
З’явіўся трэйлер другога сезона Амерыканскіх багоў. Серыял заснаваны на аднайменнай кнізе Ніла Геймана. Прем’ера адбудзецца 10 сакавіка 2019 года.
Такі Амерыканскія багі такі прама ўжо радуць.
😮 Увогуле блукаў нядаўна па ютубе і наткнуўся на трэйлер кіна “Гары, гары ясна”. Здымалі Ганн (Ахоўнікі Галактыкі) і Снайдэр (ну яго, думаю, ведаеце)… і пляяяяя… я цяпер чакаю гэты фільм… увогуле karотка жахалка пра злога супермена будзе😮
Вось такі трэйлер
Фільм нядаўна глядзеў, мне спадабаўся, называецца
Вынаходніцтва хлусні
Паглядзеў зараз. Сапраўды вельмі добры фільм. Дзякуй)
Учора глядзеў “Уцёкі” 1994 года фільм, з Алексам Болдуінам і Кім Бэсінджэр, добры фільм, не памятаў, што яго бачыў, глядзеў як упершыню.
Нядаўна глядзеў “Ва-Банк” 2013 года з Джастынам Тымберлэйкам, таксама варты ўвагі фільм.
Культовы серыял, паглядзеўшы адну серыю, складана ўжо будзе спыніцца)
Во все тяжкие
Чаму я гэта слухаю і слухаю?
сумняваюся, што падобнае да дабра давядзе ))
Мля, думаў нарэшце знайшоў рускі варты фільм пра панкаў, скінаў, а аказаўся змрочнае гаўно. https://www.kinopoisk.ru/film/921497/
Для аматараў фільмаў ад Марвел хутка выйдзе навінка.”Капітан Марвел”. Вось трэйлер з рускай агучкай.
А таксама з нецярпеннем чакаем у кінатэатрах з 4 ліпеня “Чалавек-павук: Далёка ад дому”.