Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 студзеня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
1,190 Адказаў
|
73,813 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Якая сімпатычная мадама малаток тору зламала 🥰 думаю кінчык норм выйдзе
“Мурка” (2016)
Па-мойму, ужо лепш “Ліквідацыя”, яго больш праўдападобна знялі.
мяне таксама мадам зацікавіла, аказалася гэта Кейт Бланшэт і ёй 47
пакуль паглядзеў 2 серыі, цікава
старэнькі серыял адносна
наш. ёсць яшчэ забугорны таксама назва .але гэты наш
на выхадных можна паглядзець хто не бачыў
😮 крута..вось што знайшоў..трэба б цалкам кінашку паглядзець
Карцінка відовішчная, вось толькі карэйцы знялі, гэта адштурхоўвае…
Ну я аматар лютага трэшачка.. і чым больш трэшавей, тым лепш 😁 Так што для мяне норм кінюшка будзе
🙂 Калі хто не бачыў , вельмі раю паглядзець..фільм шэдэўральны.
Бачыў. Нармальнае кіно. Але без абід. Як можна называць звычайны шырпотреб Шэдэўрам ?
Вось тут не згодзен. Фільм цяжкі.. Это не нейкія Мсціўцы з бум бах і тарарах.. тут сур’ёзнейшая тэма..
Рэкамендую прайсці міма “Сфера”, што ў гэтым годзе выйшаў. Фільм ніякі атрымаўся. Сюжэту можна сказаць няма.
Катэгарычна рэкамендую “Вартовы Галактыкі – 2”: відовішчна, з гумарам, незвычайны сюжэтэц. Увогуле, аб выдаткаваных на білет грошах шкадаваць не будзеце.
Хадзіў глядзець Стражоў..сапраўды..кінчык нормальны..і пасмяяцца ёсць з чаго і карцінка прыгожая.
Ну густы, канечне, у ўсіх розныя і пра іх, натуральна, не спрачаюцца. Магчыма камусьці здасца цяжкім, камусьці лёгкім. Але паўтаруся. Шэдэўр – гэта трохі іншае. А так кінчык норм. На адзін раз. Кірунак таксама адна з асаблівасцей сярэднестатыстычнага кіно. Праз 10 гадоў яго ўспомняць адзінкі. А шэдэўры жывуць вечна )
Ну а наконт Мсціўцаў і кшталту марвелаў/куянгеров я ўвогуле не ўспрымаю. Але ў іх, бясспрэчна, шмат прыхільнікаў.
🙂 ну па мне Храніцелі стаяць у адным шэрагу з Бойцовскім клубам. Гэта як бы адлюстраванне таго, куды кіруе наш свет… а кіруе ён у тартарары 😁
🙂 Прыкольны вінегрэт
Так і не зразумеў, як правільна называецца фільм, а вельмі хочацца паглядзець.
Jenko, можаш спасылку на прагляд кінуць у ПП або дакладную назву. Тут прагучалі тры розныя.
Анонс сюжэта зачэпіў. Люблю такія))
Дзякуй Jenko 🙂
kerob і табе дзякуй 🤣
У фінале Джон памрэ
https://www.kinopoisk.ru/film/575300/
О !!! Нават “хадзіць” нікуды не трэба. Пажыву пакуль тут, у гэтай тэме. Дзякуй tanunaxxx.
Ежу мне сюды толькі прыносіце час ад часу і ўсё 😁 Хто што здолее ….. або калі ўсё роўна выкідваць)
Паглядзеў. Фільм для аматара. Мне спадабаўся ☺ Рэкамендую)
А тым, хто любіць прайсціся, раю схадзіць на новы фільм Гая Рычы “Меч караля Артура”))) Гай Рычы з кожным фільмам працягвае шліфаваць сваё майстэрства і яго новы шэдэўр гэта пацвярджае. Адназначна глядзець!
Класны фільм ад рэжысёра Хаціко, выб’е слёзу амаль у кожнага. Сабачае жыццё