Што лепш: джэкпоты ці турніры?
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Прывітанне ўсім! 😉
У мяне ёсць пытанне, як у ўладальніка live гульнявых прадуктаў.
Вам, як гульцам анлайн-казіно, што больш падабаецца: джэкпоты або турніры?
І таксама які прыз вам здаецца лепшы: грашовы або фізічны (напрыклад, тэлефон/кампутар або любы фізічны прыз)
У турнірах прымалі ўдзел 99% гульцоў( многія былі ў прызах або будуць😀) Джэкі знялі менш за 1% або 0,000001% Я грошы аддаю перавагу.
Ён, напэўна, мае на ўвазе не фріроллы, а турніры на свае грошы, а на свае не так шмат і гуляюць, больш гнаюцца за халявай.
Нищебродам больш падабаюцца бездэпы і бясплатныя турніры, а вось хайролеры любяць турніры за грошы, персанальных менеджараў, хуткія выплаты.
Прызы, вядома ж, лепш грашыма, бо рэч трэба чакаць, пакуль даставяць.
Турніры, толькі не на максімальны абарот сродкаў, бо спаборнічаць з гульцамі з бясконцам колькасцю грошай немагчыма, ды і пастаянна ўзнікаюць падазрэнні, што патэнцыйнаму пераможцу могуць налічваць грошы на гульню.
Прызы – фізічныя рэчы з магчымасцю забраць у грашовым эквіваленце.
Сапраўды, такая праблема ёсць і ў слоты, і ў лайве (у нас), што хайролы з вялікім банкам відавочна могуць адысці наперад, у адрозненне ад гульцоў з маленькім-сярэднім банкам.
Але тут мы проста ўсё зрабіць не зможам, каб паставіць гульцоў у аднолькавыя ўмовы, але ў нас ёсць ідэя даваць у рулетцы турнірныя ачкі ў залежнасці ад каэфіцыента выплаты. Т. е. адгадалі прамае лік – атрымалі 36 ачкоў. Граеш праз больш бяспечныя стаўкі (напрыклад з каэфіцыентам выплаты х3) – атрымліваеш 3 ачкі за перамогу.
Ідэальнай механікі для роўных умоў для ўсіх – гэта ўжо выходзіць гонка за джэкпотам 🙂
Дзякуй Вам і астатнім удзельнікам форума за адказ!
Джэкпоты
Адназначна джэкпоты. Бо джэкпот, скажам, можна злавіць і з аднаго дэпa.
@ahmed80, падтрымліваю, ды і ўвогуле на турнірах канкурэнцыя вялікая)
Па мне лепш джэкпоты, лавіла адзін-адзіны раз у егт
@viktoriya888999 я выграваў два такія джэкпоты, прычым граў са стаўкай да 40р. Але сумы там на балансе былі значна меншыя.
@viktoriya888999 але як прыгожа злавілі,
Па тэме, канечне ж джэкпоты, але мне так яшчэ не шанцавала , чакаю і спадзяюся
@NickyAtm8Прывітанне мне больш падабаюцца джэкпоты так як турнір прымушае цябе быць у гонцы, і, канешне, грошы трацім калі хочам
Мне здаецца лепш злавіць максвінчыка і вывесці, чым турнір)
Ясна, што лепш максвин у ментал 2)
Лепш грошы, канешне)
@viktoriya888999 ого добры занос мне б так, ні разу не лавіла такое(