Што гэта па-вашаму?
Пагаворым пра жыццё
|
12 March 2021
ад
Katrin474
|
39 Адказаў
|
1,353 Прагляду
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне, як ужо ведаеце я занесла нямног грошай, ну каля 400к, так вось раней калі ў мяне былі любыя заносы то на 10к, будзь то на 50-100к, я адчувала такую радасць, слязы, смех, істэрка, а зараз такога няма… Я сядзела з каменным тварам і глядзела на тую суму, якую я выйграла, і ні радасці нічога, быццам гэта фанцікі і грошы не мае, але вось яны ў мяне ўжо ў руках, але ўсё ж, я не ведаю куды іх цяпер дзецца і што з імі рабіць, дылема праўда? Грошай няма і ладна, грошы ёсць і не ведаеш куды іх дзяваць. Тут нават не ў заносах тая праблема, а ў усяму, радасці ў жыцці нібы няма, што ні здарыцца добрае я нават не радаюся, усміхнуся і ўсё.
Што са мной стала не так?(
Паслухаю вас.
Правільна кажаш, падруга 😣
Але ў любым выпадку, з заносам цябе вялікі грац!)
ёсць такі афарызм :
Калі грошы не радуць – значыць, яны не твае.
проста парадуй сябе каханую на гэтыя грошы і тады прыйдзе да цябе радасць)
віншую з заносам))
Можа проста сезонная хандра ?
Мы з табой ведаем, які цяжкі быў у цябе мінулы год. Гэты пачаўся выдатна. Няхай так і далей будзе! Грошы пакуль не траці. Асабліва на слоты. Потым думкі прыйдуць.
Каб не паглынала якаясь х@йня. Разрадзі свае мазгі на некаторы час, адцягніся ад гемблінгу, форума, казіно, стрэмаў.
P.S З афлайна перайдзі ў анлайн, адпачні маральна і матэрыяльна, з душой.
Парадуй родных , блізкіх якім-небудзь падарункам-сюрпрызам. Можа іх здзіўленыя шчаслівыя ўсмешкі прынясуць табе больш радасці )
На самай справе ўжо даўно не гляджу нейкія стрэмы, усё ўжо кінула, усіх забыла, так сказаць, на форуме вельмі рэдка сяджу, так проста зайду паглядзець, як справы, аддаляюся ад гэтай індустрыі, так сказаць) так што з гэтым праблем няма.
Усім вялікі дзякуй за падтрымку, за падняццё настрою. Я вырашыла завесці сабе сабачку, куплю і буду радавацца, а там глядзь і сэнс жыцця з’явіцца, і жаданне радавацца.
P. S. Хутка будзе конкурс для вас)
Катюха, звычайная гісторыя, заўсёды хочацца калі няма і ўсё прыядаецца калі ёсць…У тваім выпадку толькі расці трэба, каб зноў адчуць тыя эмоцыі, але гэта лудка з шансамі зноў усё зліць… Калі з пакупак табе асабліва нічога не трэба, скачы на самалёт і ў Дамінікану на месяцок, за новымі эмоцыямі, я ў маі сабіраюся, пакуль там прымаюць нягледзячы на карону.😁 Яшчэ ад такой хандры справіцца могуць дапамагчы нейкія захапленні і інтарэсы ў жыцці..
аха, дзякуй я ўлічу)))
а ўвогуле цяпер сонейка пачне падаграваць, у дурняў абвастрэнні пачнуцца і жыццё вернецца на свае кругі… А ты бац – у загашнічок і грошайка ёсць, ужо па адной праблеме галава не баліць…😁
У конкурсах не везе ніколі, прымаю падарунак на пузырэк так) падняць настрой за твой поспех)
паўдзельнічай, а раптам)
…Чалавек нарадзіўся не дзеля грошай і выйгрышаў, а каб зрабіць свет больш чыстым, вечным і светлым…
Адпачні, адпусці ўсё, знайдзі сваю фота, дзе ты сабе вельмі падабаешся, і памарай пра добрае для сябе і іншых (якія табе дарагія). Навучыся рабіць усё з радасцю – тады з’явіцца сэнс жыцця. І ўбачыш, як свет заззяе іншымі, больш яркімі фарбамі,
Няхай у табе пасяліцца Радасць, Шчасце і Любоў. 🙂
Эх, мне б такія праблемы 🙂
ну калі не ведаеш куды дзесьціць гэтую суму, то я б узяў выходныя на тыднёк і паехаў у пару гарадоў проста пагуляць і змяніць абстаноўку.
@katrin474 бяры квіткі на цягнік і пракаціся па гарадах, адпачывай у гасцініцы і як вернешся хоць будзе памяць пра выйгрыш 🙂
Трэба выйсці замуж)))
Трэба адпачыць крута)
Трэба паехаць і адпачыць)
Трэба скокнуць з парашутам)
Трэба палятаць у касцюме)
Трэба панырыць з аквалангам)
А яшчэ як кажа вядомая прыказка на слова што рабіць)
Здымаць труселя і бегчы🤩
Бегаць можна нават пад музыку
Ну замуж ужо дакладна не, я да такога не гатовая) а вось пра іншае я дакладна падумаю, трэба ж за столькі год жыцця нешта такое экстрэмальнае паспрабаваць, іначай жыццё пражыта марна) вось на тыдні паеду пакатацца на квадрацыклах па гарах і па лясах, а на выхадных адпачну, паеду ў SPA-камплекс, гатэль і г.д.)
Усім вялікі дзякуй за падтрымку))
Слава. Такое чувство, што ты тут распавядаеш пра свае планы на 2021 год 😁
Ахаха, гэта жорстка пад такую музыку бегаць і скакаць голым ахаха. Што такое трэба прыняць, каб такое вытворяць аха)
Хм усё акрамя першага, план цікавы
Дзякуй) скажу так: калі ў цябе ўсё. То па вялікай частцы нічога табе не трэба. А калі ў цябе ёсць машына і патрэбныя грошы на яе рамонт або доўгі ці нешта яшчэ! то гэтыя грошы патрэбныя капец як.
Як у маім выпадку. Патрэбен гур 4,5к каштуе, трэба ходавую перарабіць – 6к трэба, і гэта толькі за працу, бо запчасткі ў мяне ёсць для правядзення рамонту, а таксама рамонт рульовай рэйкі ад 15к або новую, але тайванскую, – 12-13к. Але з заробкам, як у мяне, фіг зробіш усё гэта! АЛЕ МАШЫНА НА ХОДЗЕ
Ну з машынай у мяне таксама бяда, але рамонт ужо ў самым разгары, так што з гэтай прычыны я цяпер не парюся)
Наша машына зіму ў гаражы прастаяла. Як снег сойдзе, таксама рамантаваць будзем