Шмат ці мала. Стаўка дзеля стаўкі ці стаўка дзеля выйгрышу ))
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
8 September 2021
ад
Malhablado
|
16 Адказаў
|
946 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нядаўна размаўляў з адным лудаманам. Пасля доўгіх спораў кансэнсусу не знайшлося ). Вось ён залівае за тыдзень 300-400К, выграе (не заўсёды) – 250-300К. Па факце ён проста корміць казіно.
О да, гэтыя красоўныя спакуслівыя скрыны з вялізнымі выйгрышамі ў 100-150К… Але ёптэль, ніхто не задаецца пытаннем колькі ЗАЛІТА, каб гэтыя скрыны зрабіць? ))
Я прынцыпова гуляю па маленькіх стаўках і пашчыпваю казіно, быццам дэпазіт смешны – прайграць не крыўдна, а калі прастрэліць (так, так з бамжоўскіх ставак прастрэльвае) – можна і парадавацца.
Як лічыце калегі, што прывабней: гуляць па мінiстаўках ці вбахваць па поўнай, як гэта рабіў мой візаві які, дарэчы, бяжыць ад калектараў ))
карысна гуляць па мінімалцы, прыгажэй на вялікай))
Справа ў тым, што для цябе гэта вялікая стаўка, для каго то бомж-стаўка. Хтосьці можа сабе дазволіць прайграць 1000, а хто то мільён. Так што правільнага адказу няма
Варыянтаў адказаў мала!
Трэба пачынаць з маленькіх ставак і заканчваць вялікімі!
Паглядзіце хаця б на стрымы вядомых стрымераў! Дзе пачынаюць з капеек і дабіваюцца да 1-5000 руб. за спін.
Я сам такім чынам пачынаючы з 100 баксаў дэпазіту і стаўкі 0.3 $ даходзіў да ставак 150$ за спін, натуральна пры 0.3$ — бонус дае х100 гэта 30 $, а пры 150 $ – бонус х100 гэта 1500$ – розніца відавочная, вядома.
Заўсёды трэба гуляць па мінімуме, калі пашанцуе – і па мінімуме занясе. А некаторыя гуляюць па вялікіх стаўках, калі ім дазваляе кашалёк – няхай гуляюць, але не кожны можа дазволіць сабе такое, некаторыя гуляюць на апошнія грошы. Так рабіць не раю, прайграеце і яшчэ больш залезеце ў мінус. Бо ўвогуле не гуляць у казіно.
Лепш увогуле не гуляць. І як сказаў @arthur89, калі грошай куры не клююць і дзяваць іх няма куды, то лепш адразу па макс-бэту.
У кожнага свая зона камфорту: у адных 1К, у іншых 100К, а ёсць і такія, што могуць завесці ў казіно і 1 лям. І мала хто задумваецца пра плюсавую дэльту…)
Так я звяртаю ўвагу на тое, што ты ЗАЎСЁДЫ граеш па мінімалцы. Я, напрыклад, стаўку магу павялічыць на 5 рублёў, але гэта ўсё роўна мінімалка. Вось пра што гаворка!
Ок, прапановы вітаюцца. Я са сваёй калокольні так скажам. Але меркаванні камрадаў будуць прынятыя да ўвагі.
П.С. Але ўсё ж. Я маю на ўвазе гульню на мінімальныя стаўкі УСЁГДА. Нават калі ты занёс. Я, напрыклад, не павялічваю стаўку да небасхілу. Працягваю гуляць па бомжастаўцы, максімум +5-10 рублёў. Вось пра што гаворка ))
Увогуле абвяшчаецца міні-канкурс. Той, хто прапануе два лепшыя дадатковыя варыянты адказаў, узнагароджваецца бомжапрызам 300 рублёў на ківі 😁 Варыянты будуць судзіць не я, а грамадскасць, каб усё па-чэснаму. Але намінантаў выберу я
Конкурс толькі сёння. Папраўка
1. Пачынаю гуляць з мінімальнай стаўкі і кожныя пару спінаў павялічваю, застаюся на той стаўцы, дзе адчуваю, што гульня ідзе. Але не больш за 50 руб за спін.
2. Калі гульня джэкпотавая, то гуляю на мінімальнай стаўцы па якой джэкпот можа ўпасці, у ЕГТ па 5-10 руб 🙂
у выніку шмат не прайграю, наігрываюсь і невялікі працэнцік к ЗП за месяц выходзіць 😏
Хлопцы. Пытанні, пытанні ў апытанні. Асабісты вопыт не варыянт, трэба болей інфармацыі. Хоць калі так пойдзе, то прыз ідзе ў Пецярбург да Masplay
Я дакладна так, як і ты – гуляю амаль заўсёды па дробных стаўках. Часам, калі захопіць тільт – магу круціць па 100-200 рублёў пару дзясяткаў спінаў. Але рэальна такім чынам не прайграеш шмат. Ну а занесці шмат з маленькай стаўкі – гэта адзін шанец з мільёна. За 20 гадоў гульні па мінібеце я ні разу нават 1000 долараў не падняў))) Хаця як гэта не гучала б смешна.
На бонусныя грошы раней таксама гуляў толькі па мінібету. Але з пачатку гэтага года перайшоў на іншую сістэму і стаў круціць бонусны баланс толькі па ставках 90-270 рублёў. У выніку за 8 месяцаў я ўжо злавіў занос у 1000 баксаў, якога па маленькай стаўцы чакаў 20 год.
А ўвогуле. ідэальны варыянт – гэта круціць слоты толькі на халявна паднятыя бабкі на розных акцыях. Тады і праёбы будуць не так скарана, а заносы ўвогуле прыемныя!
Конкурс скончаны, як і пачаты. Перамог Masplay. Просьба скінуць ківі ў прыват і сфармуляваць прыведзеныя пытанні для апытання
Я заўсёды сцвярджаў і працягваю сцвярджаць. Чым меншая стаўка тым менш павінен….