Шчаслівых свят, вялікі выйгрыш ад Ludo9223
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
1 сакавіка 2017 г.
ад
Judge
|
16 Адказаў
|
760 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нарэшце ўбачыў SUPER MODE у гэтым слоце. Для тых, хто не ведае, гэта копія “Terminator 2” , дзе ўжо 2 разы ўдалося злавіць “Hot Mode” .
Але ў гэты раз у “Happy Holidays” множнік x492( акруглім да x500), па статыстыцы сярэдняя бонусная гульня ў такім рэжыме, але SUKA абідна )
Хоць калі ўлічыць, што дэпазіт быў у памеры “2100 rub” і стаўка “540rub” , даволі нядрэнна 😜
Калі не памыляюся, гэта другое відэа ў інтэрнеце з гэтым слотам, спрабую не адставаць ад замежных канкурэнтаў 😁
Ніжэй само відэа, праўда якасць запісу чамусьці не 1080.
UPD: Скрыншоты касы
што за кантора?
Адзін куй не выве́дуць..) Жартую..
Fonbet
калі б мне ) столькі выпала я б завязаў з лудаманіяй) адразу ж хто б ударыў мяне па галаве каб не марнаваць бабкі)) людзі
ахахаха, так усе кажуць
потым пачынаеш думаць раз дало 300 к то і мільён дасць проста стаўка патрэбна па тысячы у выніку гуляеш і гуляеш
я зліў каля 800тысяч за той год))) у выніку ў мінусе яшчэ, зусім не смешна
Не завязаў бы)
завязваюць тыя, каму ў першы раз нічога не дае і зліваюць)) а калі занясе хоць раз, дык мозг ад наркоты ўсё больш і больш просіць) і паінт завяжаш да канца дзён, станеш старым пенсію на чырвонае епта) 😁
у нас раней пенсію ў рамашку садзілі на вуліцы стаялі такія слоты
Грошы вывелі, дэп 2100, кешаут 250к, скрын прыкріпіў.
Лагічна фрыху замутануць)..для роўненькіх пацанчыкаў.
Фрыха не вельмі, лепш розыграш, калі стрім будзе)
а яго ніколі не будзе па ходу… ужо даўно не было.усё абяцаеш.
Будзе, патрэбны прыдатны момант і настрой )
Не ў тым справа сок выйграў яго. Сок заліў. А заліў то раз у 5 мб больш. Менавіта ў гэты слот.