Шчаслівы мужчына выйграў у латарэю пажыццёвы прыз $2500 у тыдзень
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
21 March 2025
ад
thee4
|
38 Адказаў
|
627 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Жыхар Масачусэтсу, які зайшоў у крамачку па цукар, заадно купіў і латарэйны білет « $2500 A Week For Life », які ў выніку прынёс яму пажыццёвую выплату ў памеры 2500 долараў на тыдзень.
Альфрэд ЛаРош выбраў варыянт атрымання прыза на руку і атрымаў адзінаразовую выплату ў памеры $2 млн да выліку падаткаў. Ён паведаміў латарэі, што хоча пабудаваць на выйгрыш новы катэдж.
ЛаРош сказаў, што купіў выйгрышны білет, бо 19 – яго шчаслівае лічба, а гульня «$2500 A Week For Life» была пад нумарам 19 у кніжцы пастаўленых білетаў. Ён сказаў, што клерк прапанаваў білет «на шчасце», перш чым аддаць яго яму.
ЛаРош купіў свой білет у краме Black Duck Market & Deli у Ньюберы, якая атрымае прэмію ў памеры 26 000 долараў за продаж выйгрышнага білета.
У рулетцы заўсёды стаўляў на 3 7 11 13 19, усе выпадалі і не раз, але акрамя 19 чамусьці)
Мабыць, гэта не мая шчаслівая лічба)
А вось тут відавочна яго лічба)
Я так зразумеў, што ў нас ёсць агульныя моманты, мне таксама падабаюцца шэраг “простых” лікаў. Аднойчы мяне прама пераследаваў лік 13)
За 2кк пабудуе напэўна палац , толькі б не здыхне ад перадазіроўкі котікамі і Віаграй)
Так ён атрымае не 2 ляма, а значна менш…
PS. Думаю, што калі б не яго “юны” узрост, то мог смела і рашуча атрымліваць штотыдзень па 2500 бакінскіх і быў бы шчасліФ)
Я рулеткаю не асабліва захапляюся, бывае рэдка магну зайсці на гэтыя 5 лікаў кінуць пару раз, чыста на фарт.
Гэтыя лікі так ці інакш, часцей за ўсё сустракаліся ў жыцці і як‑то вырашыў паставіць на іх. Ну і з таго моманту ўвогуле прышчапіліся)
Так што я не тое каб прытрымліваюся якіхсьці тактык (прамалінейных лікаў). Увогуле лічу, што лайф гульні (рулетка, манаполія, Крэзі Тайм, бд) няма сэнсу сядзець доўга. Заліцеў у бд або рулетку 2-3 стаўкі так – не так – не. Ну манаполія або Крэзі можна 3-5 ставак, калі не сжырае адразу, сяджу даўжэй.
Пару раз у экстрэм рулетцы з памнажэннем х100 лавіў 3 і 7. Таксама залёг на пару ставак, пашанцавала і адмазваў тое, што зліў у слоце.
Чаму ў Рашцы няма нічога, акрамя столото?)
Першае знаёмства з запамінальных, гэта было на уступных экзаменах, гляджу ў спісе чарговасці на ўваход лічуся пад №13. Заходжу і так адразу, выкладчыцу калі выпадае білет пад нумарам 13 адказваю без падрыхтоўкі(не ведаў што яна зав кафедры ВМ), а яна мне: ведаеце, ці ведаеце вы, што верагоднасць наступлення гэтага выпадку роўная… і тут перагартаю білет №13. Трэба было чуць яе выраз твару, ідзіце рыхтуйцеся, “шчасліўчык”).
А ўжо тут, будучы на форуме, 13 студзеня два гады запар лавіў у КАПЛЯХ выйгрышы з КУ х>1ooo.
У рулетку бывае “бачу” на якія лікі трэба ставіць, але на жаль рэдка)… Таму гляджу, як гуляе сама рулетка, хоць апошні раз у “Профите”, выйгрыш упаў у нумар №13)
Гэта добрае пытанне але яно не на маю сціплую зарплату, думаю што пакуль не прыйшоў час прыняць палітычнае рашэнне. Магчыма нешта зменіцца ў гЭмбле ў лепшы бок, пасля таго , як ВВ “задружыцца” з Трампам) 😎
Дружбы ніхто не будзе ) вуглы трошкі згладзяць і ўсё
Думаю, што ў іх узаемны інтарэс у развіцці бізнесу сваіх краін (і там, і там адзін лад – імперыялістычны, у ЗША “жорсткі”, а там “мяккі” – нібы з чалавечым тварам), хоць і не афішуюць). Пра ўсё можна дамовіцца, калі, канешне, не маеш справы з “наполеонам” з палаты №6.
Мне ўспомнілася распаўсюджаная “крылатая” фраза 90-х, “бабло” перамагае зло)
Фарт на баку мужыка быў, канешне
а ў Беларусі ёсць казіно
У РФ,здаецца,што такое не з’явіцца яшчэ бліжэйшыя 3-5 гадоў
Бываюць такія фартовыя задніцы
як жа камусьці везе , ён відаць яшчэ і верыў, што выйграе
ахрэнела, думаю, што ўсе гэтыя латарэі – абман
@viktoriya888999 Памятаю ў 2015 годзе, у дзень свайго ДР як-то выпадкова атрымалася, што зайшоў на сайт столото. Увогуле не ўнікаў у сутнасць, што да чаго там. На той момант было на карце 100 р., адпаведна ў дзень нараджэння ў кішэні пусто і настрой у паніжэнні. Убачыў там латарэю “Рапидо” з анлайн-разыгрышам кожныя 15 хвілін, каштаваў адзін білет тады 60 р. Думала, ну хаплю шанец за хвост, чым чорт не жартуе, і губляць асабліва няма чаго. Як я ўжо потым вывучыў латарэю, сэнс такі – у першым полі лічбы ад 1 да 20, трэба абраць 8, а ў другім полі ад 1 да 4, трэба выбраць адну. Так вось, калі ўгадаеш 8 лічбаў у першым і 1 у другім, то выйграеш джэкпот, на той тыраж ён быў крыху больш за 400 к. Выбраў я свае лічбы, пайшоў да таварышаў у курылку і тут праз 20 хвілін прыходзіць смс ад столото маўляў віншуем, ваш білет выйграў. Заходжу на сайт, гляджу вынікі тыража і не магу паверыць сваім вачам. Я ўгадаў у першым полі ўсе 8 з 20 лічбаў, у другім полі выпала лічба 4, а я выбраў 3. Карацей, выйграшы маё склалі 60 к! На той час напэўна як зараз было б 200. І быў у кроку ад джека)) Тым не менш быў неверагодна шчаслівы і з кайфам адзначыў свой ДР))
Часцей за ўсё гэта прагматык і пуш, і ніколі ў жыцці не бачыў макс вiн у Тандэры, і квікспіне, ПГ Софт пару раз бачыў, але ў такіх гульнях як лепрыкон, дзе абяцаюць 100.000x я зусім не веру, што ён можа хаця б палову гэтага выціснуць. Самыя частыя гэта несумненна гейтсаф, олімпус і хадэс супраць зеўса, фрутвэтт, бтг, бамбу, рэтра тейпс
@admiral53717
Гэта даа…, тут нават да бабкі не хадзі – “фартанула” так “фартанула”! Адназначна, сваякам яго трэба берагчыооо)
Не адразу ўспомню, каб у нас калі-небудзь былі такія латарэі. 2500 да канца жыцця… Бывала, калі купляў на суботнія тыражы, але максімум быццам тысячу выйграваў, пры тым спроб было ўсяго шмат.
Шкада ўжо не малады мужык, вось бы так выграць да гадоў 25-30 хаця б,можна было б рэальна зажыць…
пажыццёвы выграш пакуль гэтая кантора не зачыніцца і не адкрыецца пад новай назвай)
@malenkiiprinc
я думаю, там законы нармальна працуюць і проста так гэтага не ўтнуць. тым больш што латарэі амаль паўсюдна легальныя, не як казіно
@malenkiiprinc я думаю, для канторы гэта капейкі, тым больш пераможца – старычок, хутчэй за ўсё гэта акцыя для яго не так ужо доўга працягнецца 🗿