Шахрайства Stake на $3000
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
17 лістапада 2021 г.
ад
Viachik
|
31 Адказ
|
7,481 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле гуляю на Stake на стэйк для 3-4. За гэтыя 4 дні зрабіў дэпазітаў, напэўна, на 4 тысячы баксаў, пры тым дробныя вывады яны рабілі спакойна на біток
І вось сёння я задэпаў у суме баксаў 800 і цудам змог падняць 3k$. Пры тым што я нават у гэтым выпадку ў мінусе ў казіно, пасля добрай выйгрышу мне напісалі што нібыта заўважана ПАДЗРОННАЯ актыўнасць і мне трэба прайсці верифікацыю 3-га ўзроўню, дзе вельмі смешныя варыянты:
1) Выпіска з банка пра атрыманне зарплаты
2) Падзел маёмасці пасля разводу
3) Праданне нерухомасці
4) Крэдыт
і іншая смешная фігня. Альтэрнатыў ніякіх не прапануюць, кажуць ну не можаце значыць і грошай вам не бачыць.
Увогуле дэфолтны скам. Якія нафіга выпіскі з банкаў калі я задэпаў крыпту. Гэта ж крыпта-казіно, пры чым тут (Слово удалено системой) банкі. Толькі б грошы не выплаціць. Стандартная схема разводкі
ты ў кантакце з адміністрацыяй Stake, спытайце ў іх што гэта за скам
Усе скрыншоты прыкладаю па спасылцы :
https://imgur.com/a/C6Lcglw
А таксама мне сказалі што ў Latest ёсць амерыканская версія, дзе амерыкосы могуць больш верагодна дапамагчы
падкажыце як патрапіць на гэты сайт? Амерыканскі
Вы можаце пакінуць скаргу ў нас на сайце
🔗
А таксама, па вашай просьбе lcb (кропка) org. Англ. Латест. Прыбярыце прабелы і пастаўце знакі.
З павагай.
Зараз табе адкажуць “непрадузятыя” прадстаўнікі латекса , што ты сам ва ўсім вінаваты , а што не падабаецца тэму заблакуюць а цябе забаняць ))
Удакладні – пра каго ты зараз?
вы ідыёт?
Так вось Латест не з’яўляецца адвакатам гульцоў, а выступае за справядлівасць. Куча рэальных мультаў, калі іх спаляць, строчаць скаргі. Вось прадстаўнікі Латеста, насмактаўшыся такога, не прытрымліваюцца меркавання, што заўсёды вінаватае казіно. НО яны таксама людзі, і таксама могуць памыляцца, і хітрае казіно можа ўвесці іх так умела ў зман, што і не зразумееш падману. Асабіста я, бачыўшы, што казіно, якія раней былі ў топах, лёгка могуць уляцець у ЧС, не сказаў бы, што тут мала справядлівасці, а больш змовы з казіно.
Тэму пра покер матч закрылі, чувака заблакавалі
Згодзен цалкам , толку гульцам ад таго што іх у ЧС кідаюць казіно , на грошы казіно гульца то ўжо кінула , а час пройдзе дзенёк занясуць і выцягнуць з ЧС і ў топы
Так мне грошай што ль не відаць?
Так, цікава, а як той чалавек тады размаўляе ў сваёй скарзе і ПРЫЗНАЕ, што ён быў не правы
мм?
рэкамендую да прачытання яго скаргу
🔗
па-другое, чалавека заблакавалі па яго АСОБНАЙ ПРОСЬБЕ, пра што ён таксама піша ў скарзе, у тым ліку і прычыну блакавання
па-трэцяе, раскажы тады, калі ласка, адкуль у нас статыстыка вырашаных скаргаў на карысць гульца 51 працэнт?
і нарэшце чацвёртае, калі мы такія дрэнныя, чаму ж мы не знеслі тваю паведамленне і не заблакавалі цябе?
Трэба чакаць адказу ад казіно, потым і будзе відаць, пра што ідзе гаворка наконт такіх лютых праверак асоб. Калі казіно праігнаруе зварот Латеста, то можна яшчэ падаць скаргу на Askgamblers, там у скаргах бачыў адказы іх прадстаўніка.
А часта казіно ігнаруюць звароты латеста?
Не думаю, што ўсё так проста. Асобна быў сведкам таго, як у розныя часы 2-3 казіно праводзілі сумесныя з Латестам акцыі і турніры і ўскораў ляцелі ў ЧС за праблемы з выплатамі і ніякія партнёрскія адносіны не выратавалі. Вось англійскі Латест, вось там так, дзеля захавання партнёркі апраўдваюць кідуноў. Якось хлопца месяц мурыжылі з дакументамі, потым, калі да якасці прычапіцца ўжо не ўдалося, то проста заблакавалі яму рахунак, а прычын не паведамілі ні гульцу, ні менеджарам Латеста. І які, думаеш, статус у скаргі? С@ка, вырашана, з фармулёўкай – казіно мае права блакаваць рахункі. 😁 І мяне так само ў тым жа казіно кінулі і менеджары таксама паставілі вырашана, хоць і бачылі відавочны кідак, прычым з адкрытай хлуснёй прадстаўніка казіно ў тэме скаргі.
а што за казіно і як тут пытанне вырашылася??
Джекпоткэпитал на софце RTG. Тут я не афармляў скаргу, адразу пайшоў на англійскую, бо ўбачыў там, што прадстаўнік у скаргах адказвае.
відаць, вельмі даўно гэта было, моно-брэндовае казіно на Real Time Gaming – такое сабе, канешне)
У гэтым годзе. Раней была група казі штук пяць і яны норм плацілі, бездэпаў шмат раздавалі і на свае любіў гуляць. Я з гэтай групы ў суме каля тысячы даляраў навывёў, а потым яны падзяліліся і Джекпоткепитал скатыліся ў помыйку, астатнія хутчэй за ўсё таксама, бо там мне боны адключылі за некалькі гадоў да гэтага.
прыгожа, я проста не давяраю такім аднаразовым праектам, каб потым не было мучальна балюча за бясцэльна праведзены час🙂
Актыў ёсць актыў, які б ён ні быў, калі ўсіх баніць, тут будзе цішыня, прасцей тады ўвогуле адключыць каментары! Я не кажу, што латекс добры або дрэнны, проста канстатую факт, што нават рэга па рэфцы з латекса не з’яўляецца гарантыяй для гульца, і я для сябе зрабіў высновы па гэтым пытанні, нікому іх не навязваю, сам дарэчы зарэганы па многіх рэфках з сайта )
У скарзе размясціў вам пытанне. прадублюю яго і сюды
Чаму вы сцвярджалі ў чаце казіно, што не зможаце атрымаць банкаўскую выпіску без бацькоў? Вам няма 18?
Дублюю свой адказ з паскаргі :
Такога я не казаў, пакажыце мне, дзе я так сказаў, гэта па-першае.
А па-другое, мне даўно 18 і верыфікацыя асобы на сайце пройдзена, патрабуюць толькі выпіскі з банкаў і т.д. і т.п., што неабгрунтавана і чыстая разводзіла
Атрымаць выпіску з банка можна і анлайн. Калі магчымасці няма, няма банкаўскай карткі або ёсць іншая праблема. Паведаміце пра гэта саппорту, яны прапануюць альтэрнатыву.
Не, я пісаў. Альтэрнатыў ніякіх няма, я ім 2 разы пісаў пра альтэрнатывы. Кажуць не можаце – ўдачы. да і я асабліва не збіраюся прадастаўляць ім свае асабістыя даныя. Я ім пашпарт скінуў, гэта ладна, але выпіскі з банкаў і ўсякае іншае прадастаўляць КРЫПТА-казіно – гэта бязглуздзіца
Ладна б я рабіў дэпазіты з карты ну і г.д., але ў іх казік завязаны на КРЫПТЫ, а біток ніяк не звязаны з банкамі, ім не рэгулюецца і законамі таксама.
Так што ўсё як і я, верагодна, лічу, што яны просяць гэтыя дакументы толькі з мэтай надоедаць кліенту і ў выпадку чаго знайсці да чаго прыкопацца і не выплаціць грошы
Хаця сума не вялікая, каб вы разумелі, але ім, відаць, усё роўна
Вы можаце лічыць як заўгодна. Але ў правілах сказана, што казіно мае права запатрабаваць дакументы (у тым ліку і з банка выпіску).
Як вырашыць гэтую скаргу Слава – іншае пытанне.
Вы альбо робіце выпіску, тым самым прадастаўляючы казіно тыя дакументы, якія вы згадзіліся прадаставіць у выпадку чаго (паставілі галачку пры рэгістрацыі) не парушаючы правіл казіно. Альбо не робіце, не прадастаўляеце і казіно мае права адмовіць у выплате.
У любым выпадку поспеху.
З павагай.