Шахраі
Пагаворым пра жыццё
|
18 чэрвеня 2018 г.
ад
alexey03
|
11 Адказаў
|
549 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
вырашыў тут падзяліцца паведамленнем ад аферыстаў якое зараз атрымаў на майл-пошту, а можа камусьці і цікава будзе……
як у нас у народзе кажуць “папярэджаны, а значыць узброены”
тут будзем выкладаць усе махлярскія дзеянні людзей……..
і можна выкладаць усіх махляроў не толькі з пошты увогуле ўсё!!!!!!!!!!!!напрыклад учора хадзіў у краму і мне хацелі там махляры падсунуць фальшывы долар…..
![]()
Медыя ад удзельнікану і нафіг гэтая тэма,я калі са сваіх поштаў пачну гэты спам выкладваць,то старонак на дзясяць наберуцца разных
Нікому твае скрыншоты з пошты тут цікавыя не будуць ! Яны ўсім прыходзяць. І мы іх можам назіраваць і ў сябе ў спаме як правіла.
а хто-небудзь добры знайдзецца і павядзецца на вуду ашуканцаў…….ты не правы, айдар!
любыя ашуканствы можна тут пісаць,расказваць……
а мне, дарэчы, тое верхняе пісьмо прыйшло звычайным пісьмом без спама
Наладкі антыспамавога фільтра тваёй пошты нікому нецікавыя 😎
слухай не падабаецца не чытай!!!!!!!!!!!!!проста дыхай міма!!!!!!!!!!!!
Піську павялічыць яшчэ не прапаноўвалі?🤠🤠
Шаноўны тс, Інтэрнэт – гэта не толькі сховішча карыснай інфармацыі, але і вельмі небяспечнае асяроддзе. Тут звыш усяго падману і рознага кшталту схем, каб развесці на грошы, якімі махляры карыстаюцца для свайго бруднага ўзбагачэння. Прынцыпы абману даволі прымітыўныя і аднастайныя. Разлічаны на пачаткоўцаў або проста маладасьведчаных карыстальнікаў інтэрнэту. А больш за ўсё на развод трапляе тая каста карыстальнікаў, якая задаецца пытаннем: як зарабіць у інтэрнэце? Гэта самыя неабароненыя ад махлярства людзі і, як правіла, гэта маладыя людзі.
Я не ведаю, колькі годзікаў вам, шаноўны alexey03, як гаворыцца колькі ёсць усё твой, але часам такімі тэмамі ствараеце ўражанне, што сусветнай павутраною пачалі карыстацца ўчора. Дзякуй, канешне, за інфу, але як вам вышэй пісалі некаторыя – вы не адкрылі Амэрыку. Таму будзьце заўсёды пільныя, асцярожныя і, вядома ж, разважлівыя. Усяго вам найлепшага і поспехаў не толькі ў прасторах інтэрнэту, але і ў рэальным жыцці.